Merhaba bende klomen kullandım ilk defa mart ayı adetimin 5. Gununde ve 18 martta kasik ağrısı şikayetiyle doktoruma gittim ve bana 2 tane kocaman yumurtamin oluştuğunu hatta catlamaya hazır olduğunu tüm agrilarimin sebebinin bu olduğunu soyledi 18 i dahil 19 20 21 22 bu tarihlerde 5 gün boyunca günde 1 defa iliski dedi sonrasında ne zaman istersen dedi neyse 28 mart günü mide bulantısı şikayetiyle acile gittim doktor kan tahlili yaptı bide ne göreyim beta hcg 13.2 cikti ertesi gün 29 mart doğum günümde saglik ocağına gittim tekrar kan verdim ve 16 a yükselmişti 2 gün sonra tekrar kan verdim 45 olmustu en son 2 nisanda verdim 160 a yükselmişti bugun 5 Nisan yani tekrar verdim ve doktoruma gittim (sonuc yarin) kasik ağrılarından suan kist yok ve gayet normal iliski yasak iyice yerleşsin dedi bir süre daha regl sancısı gibi sanci cekebilecegimi soyledi benim hikayem böyle başladı ve suan devam ediyor 2 günde bir test vericem ta ki 1000 ler 2000 binler görene kadar doktoruma atacağım umarım sende güzel sonuçlar alirsin ben paylaşmak istedim biraz uzun oldu kusura bakma ama bu tarz şeylerde en küçük detay bile insanın aklına takılıyor hayirli sonuçlarla gel insallah