Klomen sonrası yardim

rrruyabrsl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
649
133
18
29
Kızlar klomen kullandım bitti bugün doktora gittim bir tane 19mm yumurta var diğeri 12 dedi yani bir tane oluşmuş büyümüş dedi iğne verdi normalde iki üç yumurta büyümesini beklerdik dedi sizlerin kaç tane büyüyor bir tane büyümesi çok olumsuz birşey değil mi. Artık yumurtalarim azalıyor moralim çok kötü

Kızlar klomen kullandım bitti bugün doktora gittim bir tane 19mm yumurta var diğeri 12 dedi yani bir tane oluşmuş büyümüş dedi iğne verdi normalde iki üç yumurta büyümesini beklerdik dedi sizlerin kaç tane büyüyor bir tane büyümesi çok olumsuz birşey değil mi. Artık yumurtalarim azalıyor moralim çok kötü
Ben 16_20 nisan arasi gunde 1 kullandim. 23 nisanda 16mm sag, 11 ve 12 mm solda yumurta vardi. Doktor olumlu cevap vermis yumurtalarin dedi gayet iyi konustu ihtimalimiz var dedi.
Yani diyecegim benimki seninkinden kucuk olmasina ragmen olumlu konustu, senin de sansin var olumsuz dusunme🌸
Ustelik bana igne vermedi klomenin catlatma ozelligi var dedi

Ben 16_20 nisan arasi gunde 1 kullandim. 23 nisanda 16mm sag, 11 ve 12 mm solda yumurta vardi. Doktor olumlu cevap vermis yumurtalarin dedi gayet iyi konustu ihtimalimiz var dedi.
Yani diyecegim benimki seninkinden kucuk olmasina ragmen olumlu konustu, senin de sansin var olumsuz dusunme🌸
Ustelik bana igne vermedi klomenin catlatma ozelligi var dedi
İnşallah hayırlı haberler alırız

Eklentiler

• 1000048215.webp
    1000048215.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 22
Catlatma ignesi mi oldun? Pik bence onceki gunler silikmiydi, bugun nasil cikti? Doktor iliski tarihi onerdimi?
İğne oldum evet sadece dün iğneden sonra baktım pikti bugün yapmadım ama bugün akıntım oldu beyaz. Acaba çatladı mi bilemiyorum. Nasıl anlicam. Dün gece ilişki önerdi oldu. Bir de bu gece önerdi

İğne oldum evet sadece dün iğneden sonra baktım pikti bugün yapmadım ama bugün akıntım oldu beyaz. Acaba çatladı mi bilemiyorum. Nasıl anlicam. Dün gece ilişki önerdi oldu. Bir de bu gece önerdi
Akinti yumurtlama döneminde oluyo, benimde asiri koyu beyaz bir akintim gelmisti persembe gunu sonra testler pik oldu ama hala devam ediyor akintim. Sen doktorun dedigi gunlerde denemeye devam et. Havuc catlamaya yardimci diyolar. Ovulasyon testi siliklesince catlamis oluyormuş.

Bize gun asiri oneedi doktor, esimde sperm soeunu yok ama catlatma ignesi olmadim. Sizin igne oldu diye ust uste önermiş sanirim

Back
X