klomen tedavisi !!!

test yaptım silik çizgiyi gördüm ama güvenemedim iğnenin etkisi falan diyorlar.Dünde beta hcg 3 çıktı. Ama adet olacak gibi ağrım var bilmiyorum canım
İğnenin etkisi on günde geçiyor canım ama kan testi en kesin sonucu veriyor. Hayırlısı

klomeni kullandım 2. ayım bakalım şuan çalışmalar devam rabbim isteyen herkese nasip etsin . aklımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor .

Evet çok mümkün değil unutmak ya malesef ki insan düşünüyor

bazen çok takıyorum gibi geliyor istiyorum çok ama rabbimin bir bildiği var diyorum elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor rabbime sığınıyorum. dualarımdasınız kızlar .

Sen ne için gitçeksin canım? Ben çatlatmayı vuralı 8gün oldu meraktan çatlıyorum
17 mm bir tane varmış çatlatma iğnesi oldum ama doktor istediğim gibi değil dedi. Biraz daha çoşmuş olması lazımdı dedi. Keyfim iyice kaçıyor

bazen çok takıyorum gibi geliyor istiyorum çok ama rabbimin bir bildiği var diyorum elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor rabbime sığınıyorum. dualarımdasınız kızlar .
Hepimiz aynı durumdayız. Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

17 mm bir tane varmış çatlatma iğnesi oldum ama doktor istediğim gibi değil dedi. Biraz daha çoşmuş olması lazımdı dedi. Keyfim iyice kaçıyor
Çatlatmamı verdi ama çatlatma için küçük yumurtan bundan sonrası için iğne vericek ozaman sana canım

Çatlatmamı verdi ama çatlatma için küçük yumurtan bundan sonrası için iğne vericek ozaman sana canım
Valla oldum bile iğneyi. 17 mm de yapılabilir bugün yaptır dedi yaptırdım zaten çok umutlu değildim ne bileyim ne derseler yapıyorum

Yaklaşık iki gün büyüme ihtimali var canım olumlu düşün
Bu ay pek olumlu düşünemiyorum canım ya:) Kaderde ne varsa onu yaşayacağız ama doktorun konuşmalarından bile belli pek umut yok tek yumurta o da bir cacığa benzemiyor sanırım:)) Hayırlısı artık

Back
X