KLOMEN ve 1 buçuk yıldır devam eden yan etkisi

ayneyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
1.644
2.250
333
Öncelikle selamlar...
İlk klomen tedavime 2013 sonuna doğru başlamıştım. 2014 başlarına kadar ilk bir kaç ay normaldi herşey. Ancak sonra bir baş ağrısı başladı, önceleri olmayan ancak bu süreçte başlayan farklı bir ağrı. O zaman üniversite son sınıftaydım ve önceleri yoğun ders programı bana zarar vermezken artık ilk dersten sonra dayanamaz hale geldim, üç dört ay sıktım dişimi ve okul bitti. Şimdi ise dışarıdaki yoğunluğa dayanamıyorum, dışarıda 2-3 saatten fazla kalırsam belli bir yoğunluk varsa yine aynı ağrılar başlıyor. Ev hanımıyım şimdi zaten dışarıda koşturacak güç bulamıyorum. Önceleri yoğunluktan bunaldığım için başımın ağrıdığını zannediyordum, ancak klomene kadar bir şey yokken bir kaç ayda birden başlaması ve 1 buçuk yıldır devam etmesi bana başka bir seçenek göstermiyor. Belki çatlatma iğnesinden de olabilir bilmiyorum. Daha önce de 1 ay doğum kontrol hapı kullanmak istediğimde tansiyon ve baş ağrısı nedeniyle hapı kullanamamıştım. Klomeni ise toplamda 8 ay kullandım, 6 kere de çatlatma iğnesi, son ikisi aşılama içindi, hiç biri tutmadı. Şimdi yeni bir tedavi süreci için sadece 'asla' diyebiliyorum. Rabbim doğal yollardan hayırlıysa versin inşaallah tüm isteyenlere ve bana da...

Back