Klomen ve ağrıyan gogus uclari

verygoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
857
548
103
Kızlar haziranda klomen kullandim bat yarın adet belirtim yok ama 5 gündür gogus uçlarım çok acıyor bu bişey giyip çıkarırken değil elimle ucuna bastirdigimda ya da kenarlarindan sıktıgımda çok fena ta içine kadar batma acıma oluyor hemen test yapmicam çıkmayınca erken mi yaptım diyorum çünkü neyse ayrıca benim adet dönemlerinde goguslerimde damarlanma hariç hiç ağrı sızı hassaslasma olmaz şimdi bu gebelik belirtisi mi klomenin etkisi mi klomen kullananlar yardım edin hele

Benim goguslerimde hiçbir degisiklik olmaz adet donemimde kızlar o yüzden umutlaniyorum ya uçları sert ve değince sıkınca çok acıyor ta içine kadar acıyor batıyor

Benim goguslerimde hiçbir degisiklik olmaz adet donemimde kızlar o yüzden umutlaniyorum ya uçları sert ve değince sıkınca çok acıyor ta içine kadar acıyor batıyor
sonucun ne çıktı merak ettim hamilemisin,benimde 5 gün var adetime gözüslerimde hassasiyet var o yüzden sormak istedim

belki yerleşme kanamasıdır yani inşallah öyledir beklemesi cok zor bi durum ,bende dün gebelik testi yaptım çıkmıycagını bile bile bi ümit işte,inşallah bebeğin seninledir

belki yerleşme kanamasıdır yani inşallah öyledir beklemesi cok zor bi durum ,bende dün gebelik testi yaptım çıkmıycagını bile bile bi ümit işte,inşallah bebeğin seninledir
İnşallah canım bu ay yaşadığım belirtileri 1 senedir uğraşıyoruz hiç yaşamadım akıntım cogaldi goguslerim şişti uçları dayanılmaz acıyor alt karın bölgemde değişik bi doluluk ağrı var bunlar bile belirir değilse ne belirti bilmiyorum inşallah yerlesmedir

Bugün adet oldum yani klomen gogus siskinligi ucunda hassasiyet ucunda ağrı acıma batma alt karinda doluluk hissi akıntı da aşırı çoğalma hepsini yapıyor kendimi kandirmisim bu ay da

Back
X