canım bende klomen tarzı ilaç kullandım kist oluştu daha sonra dr.a rica ettim ilaçsız aşılama oldum sende olabilirsin yumurtalıkların düzgün gelişiyorsa
daha yeni oldum canım 5.günüm inşallah tutmuştur.hastane isminide burdan vermek istemem yanlış anlaşılmalar oluyor çünkü
daha yeni oldum canım 5.günüm inşallah tutmuştur.hastane isminide burdan vermek istemem yanlış anlaşılmalar oluyor çünkü
ahh daha yeni hadi inşallah şu mübarek ayda tutarda sizi sevince boğar dualarım seninle allah yardım etsin inşallah tutar inşallahhh.canım nasıl yanlış anlaşılmalar oluyor pek anlamadım
canım ya çok sağol yaptırcam bende keşanda çok iyi bir doktor varmış bakalım bugün saat 6 ya kadar yerindeyse gidicez bugün, eşim şimdi arıyor konuşucak o yönlendiriyormuş ve eşimin arkadaşınında sebepsiz yere olmuyormuş bebeği onlarınki klomen falan kullanmadan ilk seferinde aşılaması tutmuş çok sıkılıyorum çok üzülüyorum inşallah herşeyin hayırlısı olcak inşallah
walla gereksiz bişey faydasından çok zararı oldu psikolojimi mahvetti ağlamaktan mahvoldum ki ben ağlamayı asla sevmem ama tutamıyorum kendimi.canım ya sağol inşallah bebeğin sana gelir bu ayda güzel haberlerini alırım senden çok dua edicem canım öptüm seni.allah yardımcımız olsun inşallah bu ay senin ennn şanslı ayın olsun
geçen ay doktor bana klomen ve çatlatma iğnesi verdi ama vücudum tepki gösterdi yumurtalığımı aşırı derecede büyütmüş çok ağrılarım olmuştu ve bugün hormon testi kan istedi sonuçlarımda yükselme olmuş asllında hormonlarım çok normaldi doktor klomenin yaptığını söyledi içme bu ay dinlen dedi artık aşılama düşünmeye başladım ama size bir sorum var
arkadaşımda daha önceden aşılama ile hamile kalmış bana dediki;
aşılama yapmadan önce aşılama merkezindeki doktorlar hemen pat diye aşılama yapmıyo 3 ay klomen ilacı var onu kullanıyorsun bu ilacı kullanmadığın sürece aşılama yapmazlar dedi ve 3 ay klomen kullandığına dair doktoorundan bi yazı iste aşılama merkezine verki aşılamanı yapsınlar dedi
lütfen lütfen yardım edin böylemi illa o klomeni kullanmakmı lazım
bu klomeni 1 ay kullandım benim yumurtalıklarımı büyüttü ve hormonlarmı değiştirdi yapmadığını bırakmıycak belli benim hiç bir sorunum yoktu başıma iş açıcak korkuyorum aslında kullanmakta istemiyorum tiksindim ilaçtan walla ben direk girsem aşılama yaptırsam illa bana o klomeni verceklermi yinede nolur yardım edin delircem ben artık...
Allah razı olsun ben de sana dua edicem birlikte mutluluklarımızı da paylaşırız inşallah
merhaba arkadaşım
ben klomene hiç güvenmiyorum zaten klomenle kalanların çoğunda düşük oluyor her ay düzenli adet olurken klomen kullandıktan sonra adet günüm değişti bütün dengemi bozdu hormonlarım ve kasıklarım berbat durumdaydı çektiğim ağrılar ve ateş basmasıda cabası
merhabaa canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?