Aşılama klomen ve aşılama hakkında bişey duydum doğrumu ki

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

_cimcime_

Ya Fettâh Ya Rezzâk
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2007
898
4
96
Artvin
geçen ay doktor bana klomen ve çatlatma iğnesi verdi ama vücudum tepki gösterdi yumurtalığımı aşırı derecede büyütmüş çok ağrılarım olmuştu ve bugün hormon testi kan istedi sonuçlarımda yükselme olmuş asllında hormonlarım çok normaldi doktor klomenin yaptığını söyledi içme bu ay dinlen dedi artık aşılama düşünmeye başladım ama size bir sorum var
arkadaşımda daha önceden aşılama ile hamile kalmış bana dediki;
aşılama yapmadan önce aşılama merkezindeki doktorlar hemen pat diye aşılama yapmıyo 3 ay klomen ilacı var onu kullanıyorsun bu ilacı kullanmadığın sürece aşılama yapmazlar dedi ve 3 ay klomen kullandığına dair doktoorundan bi yazı iste aşılama merkezine verki aşılamanı yapsınlar dedi
lütfen lütfen yardım edin böylemi illa o klomeni kullanmakmı lazım
bu klomeni 1 ay kullandım benim yumurtalıklarımı büyüttü ve hormonlarmı değiştirdi yapmadığını bırakmıycak belli benim hiç bir sorunum yoktu başıma iş açıcak korkuyorum aslında kullanmakta istemiyorum tiksindim ilaçtan walla ben direk girsem aşılama yaptırsam illa bana o klomeni verceklermi yinede nolur yardım edin delircem ben artık...

canım bende klomen tarzı ilaç kullandım kist oluştu daha sonra dr.a rica ettim ilaçsız aşılama oldum sende olabilirsin yumurtalıkların düzgün gelişiyorsa

daha yeni oldum canım 5.günüm inşallah tutmuştur.hastane isminide burdan vermek istemem yanlış anlaşılmalar oluyor çünkü

daha yeni oldum canım 5.günüm inşallah tutmuştur.hastane isminide burdan vermek istemem yanlış anlaşılmalar oluyor çünkü

ahh daha yeni hadi inşallah şu mübarek ayda tutarda sizi sevince boğar dualarım seninle allah yardım etsin inşallah tutar inşallahhh.canım nasıl yanlış anlaşılmalar oluyor pek anlamadım

inş. tutmuştur hayırlısı olsun canım bende vajinismusum aşılama yaptırmayı düşünüyorum hangi hastanede yaptırdın ve maliyeti nedir. bana özelden msj atarsan çok sevinirim canm

ahh daha yeni hadi inşallah şu mübarek ayda tutarda sizi sevince boğar dualarım seninle allah yardım etsin inşallah tutar inşallahhh.canım nasıl yanlış anlaşılmalar oluyor pek anlamadım

sağol canım güzel dileklerin için. şimdi her hastaya aynı işlem uygulanmyor biliyosun burdan okuyup oraya gidenler drlara pek rahat vermeyebiliyorlar,en iyisi ya özelden söylemek ya da hiç söylememek diye ben düşünüyorum sen hangi ildesin?

canım çanakkaledeyim ben burda oturuyoruz ama seneye yaza tayinciyiz doğu görevi var eşimin yani doğuya gitmeden aşılamayı batıda yaptırmam lazım sen hangi şehirdesin?

ben ankaradayım sen de biran önce yaptır cnm bu işler uzun süren işler vakit kaybetme

canım ya çok sağol yaptırcam bende keşanda çok iyi bir doktor varmış bakalım bugün saat 6 ya kadar yerindeyse gidicez bugün, eşim şimdi arıyor konuşucak o yönlendiriyormuş ve eşimin arkadaşınında sebepsiz yere olmuyormuş bebeği onlarınki klomen falan kullanmadan ilk seferinde aşılaması tutmuş çok sıkılıyorum çok üzülüyorum inşallah herşeyin hayırlısı olcak inşallah

ne güzel inşallah sana da vesile olur bence klomen yumurtlayan kadınlar için gereksiz bir şey drlara danışmakta fayda var

walla gereksiz bişey faydasından çok zararı oldu psikolojimi mahvetti ağlamaktan mahvoldum ki ben ağlamayı asla sevmem ama tutamıyorum kendimi.canım ya sağol inşallah bebeğin sana gelir bu ayda güzel haberlerini alırım senden çok dua edicem canım öptüm seni.allah yardımcımız olsun inşallah bu ay senin ennn şanslı ayın olsun

Allah razı olsun ben de sana dua edicem birlikte mutluluklarımızı da paylaşırız inşallah

ben klomene hiç güvenmiyorum zaten klomenle kalanların çoğunda düşük oluyor her ay düzenli adet olurken klomen kullandıktan sonra adet günüm değişti bütün dengemi bozdu hormonlarım ve kasıklarım berbat durumdaydı çektiğim ağrılar ve ateş basmasıda cabası

aynen bende yaşadım o ağrıları hemde öyle böyle ağrılar değildi resmen kıvrandırdı yatak döşek yattım ateş bastı benide walla hormonlarıda yükseltmiş üstüne tuz biber oldu iyicene.ewet benimde bütün dengemi pisikolojimi bozdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…