Aşılama klomen ve aşılama hakkında bişey duydum doğrumu ki

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sürekli ağlamak çocuğa çemkirmekte var işin içinde sonrada sebepsiz yere çemkirilen çocuğa karşı duyulan pişmanlık :))

bişey sorucaktım ben klomen kullanıyorum geçen ay 2 yumurtam vardı biri çatladı ama sonuç negatifti dr bana klomen verdi sebebini anlamadım

ilk önce allah yardımcın olsun allah ol demeden olmuyo işte bu böyle ama bizlerde klomendi çatlatmaydı uğraşıyoruz elimizden geleni yapıyoruz.canım en az 3 ay doktorlar bu klomeni kullandırıyorlar yumurtalarını belli bir ölçüye getirip çatlatma iğnesiyle mudahale edip çatlatıp ilişki öneriyorlar spermler çatlamış yumurtayı döllesin diye yani amaç çatlama gününü biliyorsun ve ilişki.eğerki yumurtalarında sorun varsa olmuyorsa klomen o zaman işe yarıyor büyütüp olgınlaştırıp iğneyle çatlıyor.ama ben ve benim gibilerde sorun yokken ortaya bir sorunda çıkartabiliyor bu ilaç. eğerki ilaç geçen ay sana bı sıkıntı kist ağrı hormonlarda değişme gibi absürtlükler vermediyse kullanmakta istiyorsan şikayetçi değişsen kullan canım...

çok saol canım ben geçen ay hiç bişey kullanmadım 2 yumurtam kendiliğinden oldu sonra çatlatma ignesi yaptırdık ve çatladı ama negatif oldu bu ayda dr klomen verdi sadece 5 gün kullan dedi ama hormon ilaçlarından korkuyorum zaten 2.5 yıldır evliyim ama 6 aydır olmuyo ve bu ay çok umutluydum ne kadarda zormuş herşey

çok zormuş ben bu kadar zor olacağını bilseydim asla korunmazdım.10 yıllık ewliliğimiz 6 yılını korunarak 3.5 yılınıda bekleyerek geçirdim

çok zormuş ben bu kadar zor olacağını bilseydim asla korunmazdım.10 yıllık ewliliğimiz 6 yılını korunarak 3.5 yılınıda bekleyerek geçirdim

evet bende korunmazdım hemen isterdim ama ozamnda olucagını bilemiyorki insan aslında çok takmamaya çalışıyorum ama eşimin ailesi bu konuda normal deil eşim nasıl çıkmış onlardan bilemiyorum kendi halime bıraksalar bi beni

bazı öyle kendini bilmez aileler var dikkatli hareket etmek gerek

ewet kızlar eşim az önce istanbul tüp bebek merkeziyle konuşmuş klomene gerek yok demiş inşallah o ilacı birdaha kullanmak zorunda kalmam.cumartesi gidicez bakalım dualarınızı eksik etmeyin ilk aşılama adımlarımıza başlıcaz allahım herşeyin hayırlısını versin.hepinize sevgilerrrrrr

bak canım öncelikle sakin ol kendine gel onun zararı olmaz yumurtalıkların çalışmıyorsa normal yani bende 4 yıllık evliyim ve çocuğum yok olmuyo dr a gittim hsg röntgeni çektiler sol tüp tıkalı sağ açık ondan sonra ekim ayında gittik aşılama dedi dr um ve banada klomen çatlatma iğnesi verdiler mecburen yumurtalıklarım daha iyi hale gelmesi için neyse tam dr un istediği gibi çatlamış ve olgunlaşmıştı fakat aşılama tutmadı malesef kasım ayında tekrar denedik tabi aynı ilaçlar ve aşı oldum yine tutmadı şimdi dinlenmedeyim ama yine boş durmadım klomen kulanıyom ve çatlatma iğnesi kendi yöntemimize bakalım ne olcak ve ocak ayında bidaha gitcem ya aşılama der ya tüp bebek bilmiyom ama pes etmek yok yola devam sende yola devam et canınıda sıkma sen git aşılamanı yap artık gerekirse 5 6 defa yaptır olmadı tüp bebek yaptır ama yılmak yokk.

sağol canım ama bana zarar verdi benim hiç bir sorunum yok yumurtalıklarımda bir sorun yok her şey normal rahim filmide çektirmiştim tüplerim açık doktorlar olmaması için nedeniniz yok diyorlar ve dışarıdam takviye hızlandırmak amaçlı vermişti bana bu ilacı ama ben aylarca ewde beklettim korkudan içmedim bu ay içince korktuğum başıma geldi.doğru söylüyorsun canım yılmak yok aşılamaya başlıcaz inşallah birbirimize bu şekilde destek olmamız çok güzel tekrardan teşekkür ederim inşallah sende bebeğine en kısa zamanda kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…