Gebeliğe Hazırlık Klomen ve c life macun ayni anda kullanan arkadaşlar var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umutumut82

Bşlgç 91 kg 31ekim hedefi 85kg 😇
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14.422
28.677
548
Mrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.

Bugün reglinin 3.günü yarindan itibaren sabah 2 tane aksam 2 tane klomen kullanicam. Daha öncede klomen kullandim sabah aksam 1 er tane ama ya yumurtam gelişmedi ya da kist oldu catlamadi. Bu ay c life macunda aldim.dünden beri onuda kullaniyorum. Bu şekilde kullanan oldumu acaba.

Wonder-woman buraya kendime takip formu actim. Bir ay icinde neler yaptigimi not alicam. Ama klomenle clife birlikte kullanan yok sanirim.

Sanirim klomen ve clife birlikte kullanan olmamis. Ozaman ben kendi kendime yazayim. Belki ilerde benim gibi kullanmak isteyipre bilgi edinmek isteyen olabilir.
Bugün reglinin 3. Günü
C life macunun 2.günü
Yarin klomene başlicam.

Wonder-woman buraya kendime takip formu actim. Bir ay icinde neler yaptigimi not alicam. Ama klomenle clife birlikte kullanan yok sanirim.
Canım benim başlığın sana uğur getirsin inşallah, isteyen arkadaşlara da vesile olursun belli mi olur klomenle soğan kürü aynı anda kullanan duydum, bal tarçın çörek otu karışımını da uygulayan duydum. Vardır illaki ikisini bir kullanan

Yoksada herhalde ben bir ilk olucam. .. Allah sonumu hayir etsin. Şu regli bitse duaya ve meryem suresinede başlıcam.

Denemek de yarar var, sen elinden geleni yapta.başla canım için rahatlar

Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.

Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.

“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/

Mrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Hamile kalan varmıdır bilmiyorum ama hani klomen hormon ya yumurta uyarıcı ilaç bildiğim kadarıyla c life o işe yarıyor zararlı olmasın yani

Hamile kalan varmıdır bilmiyorum ama hani klomen hormon ya yumurta uyarıcı ilaç bildiğim kadarıyla c life o işe yarıyor zararlı olmasın yani

C life ı aldigim yerle görüstüm sakincası yok dedi. Bir arkadasta klomenle birlikte kullanmis ikizlere gebe kalmis.

Bende tüp Bebek tedavisi görüyorum. Gonalf igneleriyle birlikte c-life kullandım. Bana zararı olmadı hatta yumurta sayımda artış oldu. Ama korkarak kullandım bı zararı olurmu acaba diye. Bana zararı olmadı hiç bu macunun ama bı arkadasimda kist yaptı mesela.kisiden kişiye değişiyor

Ben daha önce klomenle bal tarcin çörekotu kürü yapmistim o zaman kist olmustu bende acaba bu da yaparmi bilemedim. Acaba gunde 2 yerine 1 keremi yesem macunu. Bol su içiyorum.

Sanirim klomen ve clife birlikte kullanan olmamis. Ozaman ben kendi kendime yazayim. Belki ilerde benim gibi kullanmak isteyipre bilgi edinmek isteyen olabilir.
Bugün reglinin 3. Günü
C life macunun 2.günü
Yarin klomene başlicam.
Ben de bunu merak ediyorum kuzum iki gündür klomen kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…