- Konu Sahibi Umutumut82
-
Bende bunu merak edıyroumMrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Bende bunu merak edıyroum
Ben de bunu merak ediyorum kuzum iki gündür klomen kullanıyorum
Canım benım de işte umut dünyası
Sana da şifa olsun kuzum Bana 2. Gün başlattı ya bakalım inşallahhh faydası olur haftaya kontrollüm var . ilk klomen kullandığımda glifor, inofolic combi kullanmıştım ve öncesinde de soğan suyu içmiştim . Daha sonra dahiliye doktorum glifor kullanmamamı söylemişti klomenle birlikte.Sifa olsun canim. Bol bol yumurta tüket bu günlerde. Benimde clife 3. Gün klomene baslicam bugün .klomeni bu sefer sabah 2 tane aksam 2 tane icicem. C life ı günde 1 taneye indiricem.
Sana da şifa olsun kuzum Bana 2. Gün başlattı ya bakalım inşallahhh faydası olur haftaya kontrollüm var . ilk klomen kullandığımda glifor, inofolic combi kullanmıştım ve öncesinde de soğan suyu içmiştim . Daha sonra dahiliye doktorum glifor kullanmamamı söylemişti klomenle birlikte.
Sana da şifa olsun kuzum Bana 2. Gün başlattı ya bakalım inşallahhh faydası olur haftaya kontrollüm var . ilk klomen kullandığımda glifor, inofolic combi kullanmıştım ve öncesinde de soğan suyu içmiştim . Daha sonra dahiliye doktorum glifor kullanmamamı söylemişti klomenle birlikte.
Beni haftaya Perşembe günü çağırdı kuzum . Daha yaptırmadımSanada sifa olsun canim. Klomen bitip yumurta kontrolu yaptinmi beni cuma cagirdi
Beni haftaya Perşembe günü çağırdı kuzum . Daha yaptırmadım
İnşallahhhh kuzum inşallahhh güzel haberler alalımBenide cuma cagirdi insallah sırayla güzel haberler alırız
Merhaba c-life da kullandım klomende ve şuan hamileyim, ikisini bir kullandım yumurtlamada bıraktım en fazla 10 Kasık falan kullanmışımdır ama klomenin mi c life etkisi mi bilemiyorumMrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Merhaba c-life da kullandım klomende ve şuan hamileyim, ikisini bir kullandım yumurtlamada bıraktım en fazla 10 Kasık falan kullanmışımdır ama klomenin mi c life etkisi mi bilemiyorum
Bu ay şans seninle olsunUmarım güzel haberler alırsın
Amin inşallah darısı başınaSenin adina cok sevindim canim saglikla sihatle devam etsin insallah hamileligin.
Bende c life kullaniyorum gecen ay 6 tane yumurtam olmustu 1 tanes gelismisti doktorum klomen verdi yarin baslicam sizin son durumunuz nedir acaba ? C life ile beraber kullanmali miyim ?Tecrubelerinizi paylasir misiniz rica etsem ?Bugün reglinin 3.günü yarindan itibaren sabah 2 tane aksam 2 tane klomen kullanicam. Daha öncede klomen kullandim sabah aksam 1 er tane ama ya yumurtam gelişmedi ya da kist oldu catlamadi. Bu ay c life macunda aldim.dünden beri onuda kullaniyorum. Bu şekilde kullanan oldumu acaba.
Bende c life kullaniyorum gecen ay 6 tane yumurtam olmustu 1 tanes gelismisti doktorum klomen verdi yarin baslicam sizin son durumunuz nedir acaba ? C life ile beraber kullanmali miyim ?Tecrubelerinizi paylasir misiniz rica etsem ?
Tesekkur ederim cevap icin, dr. kullan nasil istersen dedi☺ ama bende 2/3 gün c life macun ,5. günden itibaren de sadece klomen kullanmaya basladim. Hayirlisi.Canim ben 8gun c life kullandim klomenle birlikte (klomen 5 gün) cik sayida yumurtam oldu sinra korkup biraktim. Kist yapar diye. Birakinca 1 tanesi gelisti ama malesef gebelik olmadi. Doktoruna danisipta kullanmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?