Gebeliğe Hazırlık Klomen ve c life macun ayni anda kullanan arkadaşlar var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bunu merak ediyorum kuzum iki gündür klomen kullanıyorum

Sifa olsun canim. Bol bol yumurta tüket bu günlerde. Benimde clife 3. Gün klomene baslicam bugün .klomeni bu sefer sabah 2 tane aksam 2 tane icicem. C life ı günde 1 taneye indiricem.

Sifa olsun canim. Bol bol yumurta tüket bu günlerde. Benimde clife 3. Gün klomene baslicam bugün .klomeni bu sefer sabah 2 tane aksam 2 tane icicem. C life ı günde 1 taneye indiricem.
Sana da şifa olsun kuzum Bana 2. Gün başlattı ya bakalım inşallahhh faydası olur haftaya kontrollüm var . ilk klomen kullandığımda glifor, inofolic combi kullanmıştım ve öncesinde de soğan suyu içmiştim . Daha sonra dahiliye doktorum glifor kullanmamamı söylemişti klomenle birlikte.

Neden acaba bende glifor kullaniyorum.

Benimde
Reglinin 4.günü
C life 3.günü (sabah aksam)
Klomen 1.gün . (Sabah 2 aksam 2 tane) Allah im yardim etsin.

Sanada sifa olsun canim. Klomen bitip yumurta kontrolu yaptinmi beni cuma cagirdi

Ben de sormuştum beraber kullanabilirsiniz demişti ama doktorum klomene gerek yok biraz deneyin olmazsa bakarız dedi c life için hep güzel yorumlar alıyorum içinde kötü bir şey yada bilmediğimiz şeyler yok sadece kist olmasın diye bol su tüketin demişlerdi senin sonucunu çok merak ediyorum olmadı gelecek ay klomen için bastırcam doktoru

Mrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Merhaba c-life da kullandım klomende ve şuan hamileyim, ikisini bir kullandım yumurtlamada bıraktım en fazla 10 Kasık falan kullanmışımdır ama klomenin mi c life etkisi mi bilemiyorum
Bu ay şans seninle olsun Umarım güzel haberler alırsın

Senin adina cok sevindim canim saglikla sihatle devam etsin insallah hamileligin.

Bende c life kullaniyorum gecen ay 6 tane yumurtam olmustu 1 tanes gelismisti doktorum klomen verdi yarin baslicam sizin son durumunuz nedir acaba ? C life ile beraber kullanmali miyim ?Tecrubelerinizi paylasir misiniz rica etsem ?

Bende c life kullaniyorum gecen ay 6 tane yumurtam olmustu 1 tanes gelismisti doktorum klomen verdi yarin baslicam sizin son durumunuz nedir acaba ? C life ile beraber kullanmali miyim ?Tecrubelerinizi paylasir misiniz rica etsem ?

Canim ben 8gun c life kullandim klomenle birlikte (klomen 5 gün) cik sayida yumurtam oldu sinra korkup biraktim. Kist yapar diye. Birakinca 1 tanesi gelisti ama malesef gebelik olmadi. Doktoruna danisipta kullanmak en güzeli

Canim ben 8gun c life kullandim klomenle birlikte (klomen 5 gün) cik sayida yumurtam oldu sinra korkup biraktim. Kist yapar diye. Birakinca 1 tanesi gelisti ama malesef gebelik olmadi. Doktoruna danisipta kullanmak en güzeli
Tesekkur ederim cevap icin, dr. kullan nasil istersen dedi☺ ama bende 2/3 gün c life macun ,5. günden itibaren de sadece klomen kullanmaya basladim. Hayirlisi.

Ne durumdasınız? C life devam ettiniz mi diger ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…