- Konu Sahibi Umutumut82
Bende bunu merak edıyroumMrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunu merak edıyroumMrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Bende bunu merak edıyroum![]()
Ben de bunu merak ediyorum kuzum iki gündür klomen kullanıyorum
Canım benım de işte umut dünyası![]()
Sana da şifa olsun kuzum Bana 2. Gün başlattı ya bakalım inşallahhh faydası olur haftaya kontrollüm var . ilk klomen kullandığımda glifor, inofolic combi kullanmıştım ve öncesinde de soğan suyu içmiştim . Daha sonra dahiliye doktorum glifor kullanmamamı söylemişti klomenle birlikte.Sifa olsun canim. Bol bol yumurta tüket bu günlerde. Benimde clife 3. Gün klomene baslicam bugün .klomeni bu sefer sabah 2 tane aksam 2 tane icicem. C life ı günde 1 taneye indiricem.
Sana da şifa olsun kuzum Bana 2. Gün başlattı ya bakalım inşallahhh faydası olur haftaya kontrollüm var . ilk klomen kullandığımda glifor, inofolic combi kullanmıştım ve öncesinde de soğan suyu içmiştim . Daha sonra dahiliye doktorum glifor kullanmamamı söylemişti klomenle birlikte.
Sana da şifa olsun kuzum Bana 2. Gün başlattı ya bakalım inşallahhh faydası olur haftaya kontrollüm var . ilk klomen kullandığımda glifor, inofolic combi kullanmıştım ve öncesinde de soğan suyu içmiştim . Daha sonra dahiliye doktorum glifor kullanmamamı söylemişti klomenle birlikte.
Beni haftaya Perşembe günü çağırdı kuzum . Daha yaptırmadımSanada sifa olsun canim. Klomen bitip yumurta kontrolu yaptinmi beni cuma cagirdi
Beni haftaya Perşembe günü çağırdı kuzum . Daha yaptırmadım
İnşallahhhh kuzum inşallahhh güzel haberler alalımBenide cuma cagirdi insallah sırayla güzel haberler alırız
Merhaba c-life da kullandım klomende ve şuan hamileyim, ikisini bir kullandım yumurtlamada bıraktım en fazla 10 Kasık falan kullanmışımdır ama klomenin mi c life etkisi mi bilemiyorumMrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Merhaba c-life da kullandım klomende ve şuan hamileyim, ikisini bir kullandım yumurtlamada bıraktım en fazla 10 Kasık falan kullanmışımdır ama klomenin mi c life etkisi mi bilemiyorum
Bu ay şans seninle olsunUmarım güzel haberler alırsın
Amin inşallah darısı başınaSenin adina cok sevindim canim saglikla sihatle devam etsin insallah hamileligin.
Bende c life kullaniyorum gecen ay 6 tane yumurtam olmustu 1 tanes gelismisti doktorum klomen verdi yarin baslicam sizin son durumunuz nedir acaba ? C life ile beraber kullanmali miyim ?Tecrubelerinizi paylasir misiniz rica etsem ?Bugün reglinin 3.günü yarindan itibaren sabah 2 tane aksam 2 tane klomen kullanicam. Daha öncede klomen kullandim sabah aksam 1 er tane ama ya yumurtam gelişmedi ya da kist oldu catlamadi. Bu ay c life macunda aldim.dünden beri onuda kullaniyorum. Bu şekilde kullanan oldumu acaba.
Bende c life kullaniyorum gecen ay 6 tane yumurtam olmustu 1 tanes gelismisti doktorum klomen verdi yarin baslicam sizin son durumunuz nedir acaba ? C life ile beraber kullanmali miyim ?Tecrubelerinizi paylasir misiniz rica etsem ?
Tesekkur ederim cevap icin, dr. kullan nasil istersen dedi☺ ama bende 2/3 gün c life macun ,5. günden itibaren de sadece klomen kullanmaya basladim. Hayirlisi.Canim ben 8gun c life kullandim klomenle birlikte (klomen 5 gün) cik sayida yumurtam oldu sinra korkup biraktim. Kist yapar diye. Birakinca 1 tanesi gelisti ama malesef gebelik olmadi. Doktoruna danisipta kullanmak en güzeli