Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlama iğnesi hakk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
Arkadaşlar iyi akşamlar ,

6 aydır cocuk için deniyoruz ovülasyon mfk derken sonuc elde edemedim. Tün değerlerimiz normal olmasına rağmen olmadı. Bugün reglimin 1. Günü klomen ve catlama iğnesi kullanmak istiyorum bu ay . Özel bir hastaneden randevu aldım . Kendi isteğimle klomen ve catlama iğnesi kullanabilir miyim doktor kontrolünde ? Yardımcı olur musunuz

Doktor rahim kalinliginiza gore famerada verebilir klomen rahim inceliginde dahada incelttigi icin yaramayabilir

6 aydır cocuk için deniyoruz ovülasyon mfk derken sonuc elde edemedim. Tün değerlerimiz normal olmasına rağmen olmadı. Bugün reglimin 1. Günü klomen ve catlama iğnesi kullanmak istiyorum bu ay . Özel bir hastaneden randevu aldım . Kendi isteğimle klomen ve catlama iğnesi kullanabilir miyim doktor kontrolünde ? Yardımcı olur musunuz
Merhabalar bende doktorunuzla konuşup klomen tedavisine baslayabilirsiniz bende bu ay klomen tedavisi gördüm bakalım sonucu bekliyorum

Klomen yerine femara onerirdim ama ilk baslangicta genelde doktorlar klomen tercih edip sonra femaraya geçiyor. İnşallah rahim duvarı kalınlığı iğne zamanı cok iyi olur ve yumurtaliklar büyümüş olur

Klomen yerine femara onerirdim ama ilk baslangicta genelde doktorlar klomen tercih edip sonra femaraya geçiyor. İnşallah rahim duvarı kalınlığı iğne zamanı cok iyi olur ve yumurtaliklar büyümüş olur
İnşallah bugün daha 2. Gün cuma bitecek pazartesi kontrol dedi doktor

İnşallah yumurtaliklar büyümüş olur,proklatin (süt hormonu) yüksek degilse incir,avakado ve kuru yemişle destekle canim. İkinci ignemde 23-24 mm kocaman yumurtalarım olmuştu bu sayede
Merhaba benim de prolaktin yüksek inciri okudum ama avokado ve kuruyemiş de mi yükseltiyor acaba yoksa sadece incir için mi söylediniz

Back
X