klomen ve Çatlatma iğnesi destek lütfen

betoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
220
106
38
33
Selam kızlar klomen ve Çatlatma iğnesi kullandm ekimin 21 inde iğneyi vurdum kaç gün sonra test yapmalıym ve klomen ve Çatlatma iğnesi ile gebe kalanlar oldu mu?

Selam kızlar klomen ve Çatlatma iğnesi kullandm ekimin 21 inde iğneyi vurdum kaç gün sonra test yapmalıym ve klomen ve Çatlatma iğnesi ile gebe kalanlar oldu mu?

Catlatma ignesinden 10-15gun sonra test yapabilirsin. Ben gecen ay denedim olmadi. İnsaallah seninki tutar.

Anladm canım inşallah tutar o zaman daha 1 haftam var test için. :) hayırlısı olsun inşallah peki iğneden sonra kasık ağrın oldu mu hiç

Anladm canım inşallah tutar o zaman daha 1 haftam var test için. :) hayırlısı olsun inşallah peki iğneden sonra kasık ağrın oldu mu hiç

Oldu canim cunku yumurtalar catliyor o yuzdende kasıkta agri oluyor. Bendede olmustu hemde cok.

Bendeki hala dewam ediyo ama özellikle sabah ve akşam ağrıyor bi bilgin var mı bu konuda?

Ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ilk hamileliğimde.
regl dönemimden 3 gün önce kan tahliliyle öğrenmiştim.

kızlar merhaba bn gecen ay serephone ve ovitrelle kullandım.aynı zamanda metformın ılacı kullanıyorudum.adet oldum ve doktora gıttım.17 mm lık over kıstı olmus.bu ay yumurta geliştiriçi ilac vermeyecegını soyledı.bu kıstı olup kurtulanlar nasıl becerdıler.gelecek adetımle atabılecekmıyım kıstı..aynı zamanda glucocage ılacıma devam etmelımıyım.bılgısı olan yardım etsın lutfen.

mrb canm hamilesindr inş bende çatlatma iğnesi dün 12 gbi vuruldm fakat hç kasık ağrm yok ters giden bşeyler mi var acaba

Kızlar erken adet oldum. Moralim acayip bozuldu. 6 gün erken adet oldum tutmadı :-( hayırlısı olsun

İnşallah canım sağol ama çok mutsuzum yaaa

bende öyleydim. klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ki adetim klomen ile günü gününe geldi. adeti her zaman geciken ben günü gününe geldi o zaman adetim. ne kadar çok ağlamıştım. üzülme ben saldım çayıra mevlam kayıra. gerçekten düşünmeyince oluyor. benim rahimde yara var erteledim bu ay bakalım 14 ünde doktora gidicem geçmişse yara çocuk çalışmalarına tekrar başlicz.

Canım benim yaa geçmiş olsun. Benimde adetim hep gecikir nornalde bu ay klomen ve Çatlatma iğnesi kullandm 6 gün erkenden adet oldum ve çok özür dileyerek söylüyorum simsiyah kan geldi görünce şok oldum neden böyle oldu diye.

geciktiğin için rahim içi temizleniyordur belki canım. Pis kanı atıyo vücut içinden. Sağol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…