Klomen ve çatlatma iğnesi kullananlar yardım

gebelikistiyorum47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
96
19
3
29
Kızlar merhaba bu ay klomen kullndm 11gnü yumurtam 16 ml olmuş dedi doktor 14.gnüne pvitrelle iğne verdi yarın sabah iğneyi olcam ama bende hiçbi belirti yok ovulosyan testi yapıyorum yumurtlama göremyrm yumurtam gelişmiş olsaydı pozitif öıkmazmıydı ovulosyon testi iğne bu şeklde işe yararmı iğne olanlar sonrasnda neler yaşadınız

Merhabalar bende bir şey danışmak istiyorum. Ben 28 Aralık’ta regl oldum reglinin 2. Günü klomen başladım. Sabah akşam 2 tane kullandım. Normalde önümüzdeki salı günü adetin 11. Günü kontrolüm var. Yumurta büyüklüğüne bakıp iğneye karar verecektik. Ben başka bir sebeple devlet hastanesine gittim bugün. Gitmişken kadın doğuma birde burada görüneyim dedim. Doktor klomen kullandığımı söylediğim için yumurtalara baktı ve iki tane yumurta gelişmiş biri 17 diğeri 20 gibi dedi ama ayrıca karın içerisinde sıvı var. Muhtemelen 3. Bir yumurta da çatlamış ama bu kadar erken çatlaması iyi değil dedi ve sen özelde gittiğin doktoru bırak boşa vakit kaybetme git tüp bebek yaptır dedi. Kafam karıştı ve çok üzüldüm. Şimdi salı gitsem çatlatma iğnesi yaparmı doktorum ve eğer bu çatlayan üçüncü döllenmişse iğnenin ona zararı olur mu? Yada üç tane yumurta oldu ve biri erken kendiliğinden çatladı diye hamile kalamazmıyım. Niye tüp bebeğe yönlendirdi anlamadım. Ayrıca bir tane 4 yaşında kızım var ve hiç tedavisiz kendiliğinden oldu. Bu ikinci bebekte 7 ay denedik olmayınca klomen deneyelim demişti doktorum.

Bazı doktorlar gercekten ne dedigini sanirim bilmiyor iki yumurtan cok guzel olmus zaten mahsallah niye tüp bebek yapicakmissin ben inferliteye gittigimde devlet hastanesi ( kanuni) bana dedilerki yasina gore yumurta rezervin cok az bu sekilde burda bekleme sen git tüp bebek yap baska olmaz zaten ama oyle bir itici sekilde assagilayarak konustu ki butun gece sabaha kadar aglamistim anne olamicam mi ben diye.. hormon testi yapalim yinede ama hic umutlanma dusuk gelicek senin yumurtan yok dedi neyse tahlilleri verdim sabaha kadar uyuyamadim ya hemen erkenden gittim oraya butun tahlillerin normal ultrasonda oyle zannettik dedi amh falan hersey normal sinirinda dedi

İşte sabaha kadar kendimi mahfetmistim cok uzulmustum esim Allah razi olsun dediki ne olursa olsun hersey allahtan arabayi satariz onu yapariz bunu yapariz Allah bize nasip edicekse her yolu deniycez baska doktorlara gidicez aglama demisti

Bu arada daha yeni evliyim.Neyse çam sakura hastanesinde cok iyi bir doktor var cok memnunum Allah ondan razi olsun ona gittim dedimki boyle boyle bi durum var olurmu yumurtaliğin yok bunlar ne ozman dedi yumurtaliğimda enfeksiyon varmiş oda bebeğin tutunmasina engelmis once onu tedavi etti ama ben o arada bal tarcin corekotu yedim sabah aksam kür daha sonra meryem ana otu kullandım cok sukur uc gun once kontrole gittim yumurtalar olgunlasmisti istedigimiz boyuttaydi catlatma iğnesi yapti doktorum bugun 3.gunu sağ kasığım cok ağrıyor solda ağrı yok sağda dokunnca bile agriyor suanlik bakalim hayirlisi insallah Rabbim neylerse guzel eyler

Oyuzden umutsuz olmayın mumkun oldugunca doktorunuzu memnunsaniz size iyi geldigini dusunuyorsaniz degistirmeyin kafaniz karisir yoksa o onu dedi bu ne dicek diye dusunmeyin Kafanizi allak bullak etmeyin hayirlisi olsun hakkinizda insallah bebişlerimiz olur

Tabiki sizin fikriniz ama salı günü mutlaka kendi doktorunuzla da gorusun cunku surekli takibinizi yapan bir doktor var ve herseye hakim bence gitmelisiniz ama karar sizin

Tabiki sizin fikriniz ama salı günü mutlaka kendi doktorunuzla da gorusun cunku surekli takibinizi yapan bir doktor var ve herseye hakim bence gitmelisiniz ama karar sizin
Ya çok teşekkür ederim. Ne kadar güzel yazmışsınız. Umutlandım çok teşekkür ederim. Evet bende dünden beri hep araştırıyorum hiç doktorun dediği gibi ümitsiz bir tablo yok sanırım.

Eğer oyle birsey olsaydı doktorunuz bunu mutlaka soylerdi devlet hastanesi malesef yogunluktan midir nedir bilmiorum ayni anda iceriye koyun sürüsü gibi insanlari aliyolar siz orda bisey anlatmaya anlamaya calisirken baska biri bisey soyluo dogeri orda yatmis beklio hersey allak bullak doktor kime ne dior beli deil malesefki oyuzden icinizi rahat tutun inanmaktan vazgecmeyin bol havuç yiyin kabak cekirdeği tarçınlı süt kuruyemis sebze yemekleri ıspanak haftada 1 balık vs beslenmenize dikkat ederseniz Allahin izniyle korkmayın salı günü haber verin banada insallah hayirli haberler alirsiniz

Salı gittim doktoruma. Yumurtaların gayet iyi durumda ben iğneni yapayım dedi. Gün aşırı ilişki tavsiye etti. Umarım ay sonunda iyi haberlerimiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…