• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası yardımcı olurmusunuz?

EwitaM

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
133
51
18
33
Merhaba kızlar. Bu ay klomen kullandım ve 2 adet 22ml büyüklüğünde yumurtam oluştu. 6 gün önce çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra 2 3 gün kasık ağrısı yaşadım ve sonra geçti. Bugün kasık ağrısı tekrar başladı yürürken özellikle her adımda sol kasigim batıyor resmen. Bir de akıntım tekrar başladı yoğun bir şekilde. İğneden sonra bu tarz şeyler oluyor mu. Bu iğnenin etkisi mi yoksa umutlanmalimiyim merak ediyorum. Geçen ay kimyasal düşük yaşadım bu arada. O zaman da yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık batmalari başlamıştı. Biraz benzettim ama ignedense diye de umutlanmaya korkuyorum.

İğne etkisi 10 gün boyunca surebilir kişiden kişiye değişir iğneden 14 gun sonra test yap erken yapma iğne etkisinden pozitif çıkıp üzülebilirisn

İğne etkisi 10 gün boyunca surebilir kişiden kişiye değişir iğneden 14 gun sonra test yap erken yapma iğne etkisinden pozitif çıkıp üzülebilirisn
Evet o yüzden hiç test almayı düşünmüyorum direk kan vericem 14. Gün. Ama yine de vücudu dinliyor insan elinde olmadan. İlaç vücuttan atılana kadar bu tarz kasik ağrıları devam ediyor mu o zaman.

Evet o yüzden hiç test almayı düşünmüyorum direk kan vericem 14. Gün. Ama yine de vücudu dinliyor insan elinde olmadan. İlaç vücuttan atılana kadar bu tarz kasik ağrıları devam ediyor mu o zaman.
Evet kasıkta batmalar agrılar akıntı sırt bel agrısı falan yapabılır

Back
X