Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay ilk kez kullandim ikisini de. Sorularinizi yazarsaniz bildiğim bir seyse yardimci olurum.Kızlar bildiklerimizi paylaşalım kafamda bir sürü soruuu vaaar![]()
Benim klomen ikinci kullanısim ilk iğneyle sadece klomensiz şekilde kaldım düşük oldu sonra sadece kulomen kullandım iğne olmadan tutmadi sonra şuan kullandığım ikinci klomen de şimdi boyutuna bakilcak ignede pazar günü olcam nasipseOkuyorum hep araştırıyorum insanlara 2 3 ve daha fazlası olacak şekilde klomen çatlatma iğnesi tedavisi veriliyor yani bir kere bu tedaviyi uygulayıp bırakmıyorlar bana ilk defa yapılacak eğer olmazsa infertiliteye yönlendiricez seni dedi
Bildiğim kadarıyla 18 de olabilir ama bana söylenen hep 20 22 mm olmasıÖyle mi hadi hayırlı pozitif sonuçlar alırsın inşallah ama buraya da yaz güzel haberleri olur mu bende sanırım yarın vurulucam yani 18 mm olması bekleniyor sanırım 15 falandı eğer gelmişse o boyuta yarın vurulacak sen devlet hastanesine mi gidiyorsun ben devlete gidiyorum acaba iğneyi ben mi vurucam yoksa onlar mı vurucak
Şimdi geldim hastaneden bana söylemediler de kendileri konuşurken incelerken duyduğum biri 20 mm olmuş dedi pazar günü istenilene ulaşır muhtemelen sen pazar günü vurul iğneni dedi çok karmaşık geldi bana bu olay ama artık bilmiyorum hayırlısıBildiğim kadarıyla 18 de olabilir ama bana söylenen hep 20 22 mm olması
Başka doktora git cnm sana neyin ne olduğunu anlatmıyosa özle git neyin ne olduğunu anlatsın söylememek nedir yaniŞimdi geldim hastaneden bana söylemediler de kendileri konuşurken incelerken duyduğum biri 20 mm olmuş dedi pazar günü istenilene ulaşır muhtemelen sen pazar günü vurul iğneni dedi çok karmaşık geldi bana bu olay ama artık bilmiyorum hayırlısı
Bende pazar günü iğne olcam ve bana iğne ve iğneden sonra yapmam gerekenlerle ilgili hiç birşey söylemedi ben sordum oda belirsiz bi konuşma yaptı çok zorlanarak zaten bi gün karşıma normal bi doktor çıkacak mı merak ediyorum bi kaç gün önce 18 mm di şimdi konuşurlarken duydum 20 mm olmuş biri pazara kadar istenilen boyuta gelir gibi bi konuşma yaptı eğer yanlış anlamadıysam sen de bildiklerini bana da söyleyebilirmisin çünkü doktordan çok bişey anlayamadımBenim klomen ikinci kullanısim ilk iğneyle sadece klomensiz şekilde kaldım düşük oldu sonra sadece kulomen kullandım iğne olmadan tutmadi sonra şuan kullandığım ikinci klomen de şimdi boyutuna bakilcak ignede pazar günü olcam nasipse
Bu son iğne olayını bekliyordum daha artık tahammül edemiyorum inşallah gerek kalmaz tutar ama eğer iğneyle de tutmazsa özele gidicem gerçekten bu doktorlarla çok yıprandım yani biz hergün bu iğneyi mi vuruluyoruz ben anlamadım ki saçma sapan belirsizliklerle döndüm eve bir tane doktor var mükemmel ötesi ama ona denk gelmen şans her gittiğim de başka bi doktor ben araştırma yapıtta bişeyler elde etmeye çalıyorum soruyorum soruşturuyorum böyle olur mu yaBaşka doktora git cnm sana neyin ne olduğunu anlatmıyosa özle git neyin ne olduğunu anlatsın söylememek nedir yani
Canin bn de aynısı oldu senin gibi bana seni ne ilgilendiriyor dediler umursamadilar bende özele gittim 200 ücret verdim muayene aklımda ki her soruyu sordum öğretmen gibi resimlerle bildiği herşeyi anlattı benim tavsiyem git bugün yada yarın özele bırak gitsino doktor u sana neyin ne yapılması gerektiği ne olduğunu nasıl olcak anlatmiyosa pazar buruk demiş sormadın mi ilişki ne zaman diye onuda söylemediler kesin pazar vuruluyon bir 36 yani bir buçuk gün sonra birliktelik olacağını söylemedi mi bunlar 48 saat yani iki gün yani salı çarşamba perşembe birliktelik yaşaman lazim yani pazar vuruldun diyelim pazartesi salı Çarşamba Perşembe birliktelik yaniBu son iğne olayını bekliyordum daha artık tahammül edemiyorum inşallah gerek kalmaz tutar ama eğer iğneyle de tutmazsa özele gidicem gerçekten bu doktorlarla çok yıprandım yani biz hergün bu iğneyi mi vuruluyoruz ben anlamadım ki saçma sapan belirsizliklerle döndüm eve bir tane doktor var mükemmel ötesi ama ona denk gelmen şans her gittiğim de başka bi doktor ben araştırma yapıtta bişeyler elde etmeye çalıyorum soruyorum soruşturuyorum böyle olur mu ya
İstenilen boyut dedikleri kist boyutu mu ne kadar saçma 18-22 arası olunca iğne vurulur ertesi gün ilişki olur sonra kontrole gidilip yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye bakılıp gün aşırı ilişki önerilir doktor değiştirin benceBende pazar günü iğne olcam ve bana iğne ve iğneden sonra yapmam gerekenlerle ilgili hiç birşey söylemedi ben sordum oda belirsiz bi konuşma yaptı çok zorlanarak zaten bi gün karşıma normal bi doktor çıkacak mı merak ediyorum bi kaç gün önce 18 mm di şimdi konuşurlarken duydum 20 mm olmuş biri pazara kadar istenilen boyuta gelir gibi bi konuşma yaptı eğer yanlış anlamadıysam sen de bildiklerini bana da söyleyebilirmisin çünkü doktordan çok bişey anlayamadım
4 yıldır bu işin içindeyim maalesef eğer imkanınız varsa bugün başka bi doktora görünün hem maddi hem manevi olarak zarar görmeyinKontrol falan hak getire demedi iğneni vur adetin geçerse gel gebelik testine dedi bu kadar klomenden sonra kontrole gittim işte bugün yine baktı sonra iğneyi yazdı pazar vurul dedi of rabbim aratmadan versin hepimize
Gidicem kuzum gidicem bütün aksilikler beni buluyor muhtemelen mecbur bi özel doktor bulmak zorunda kalıcam çünkü iğne yok eczanelerde4 yıldır bu işin içindeyim maalesef eğer imkanınız varsa bugün başka bi doktora görünün hem maddi hem manevi olarak zarar görmeyin
Aaa doktorum demişti şuan Türkiye genelinde bu ilaç pek bulunmuyor diye ama şansıma ben buldum özel doktorlarda vardır belkide herşey gönlünüzce olsunGidicem kuzum gidicem bütün aksilikler beni buluyor muhtemelen mecbur bi özel doktor bulmak zorunda kalıcam çünkü iğne yok eczanelerde
Ayyyy demeeeAaa doktorum demişti şuan Türkiye genelinde bu ilaç pek bulunmuyor diye ama şansıma ben buldum özel doktorlarda vardır belkide herşey gönlünüzce olsun![]()
Boşver cnm sen şimdi git eşinle bı özele devlete hiç gitne geç kalma iğne için ne demek pazartesi filan dalga mı geçiyor bunlar insanın hayatiylaSeni nemi ilgilendiriyor tabi çünkü kendine tedavi uyguluyor sana değilAfedersin öküz gibiler öküz bide gülüyor soru sorduğum da bugün bizi şaşırtıyorsun diye sanki her gün görmüş beni de soru soruyorum esas beni şaşırtan sensin demi ah bir sürü şey yapmak söylemek geliyor insanın içinden de ama işte firenliyorum kendimi ben sordum ilişki ne zaman nasıl olmalı diye oda pazartesi falan dedi çok düşündü bi kaldı böyle bi haraketler gidicem çok iyi bi doktor var şuan tatilde döndüğü an gidicem inan bunlarla insan bi yol ilerleyemez bide kafama takılan ya pazar günü istenilen boyuta gelmezse boşuna mı vurcam bu iğneyi ben senin de böyle mi oldu
Oynuyorlar valla çok güzel hiç umurlarında değil sen napmışsın inşallah bulup gidicem güzel bi doktora inan benim de sinirlerimi acayip yıprattılarBoşver cnm sen şimdi git eşinle bı özele devlete hiç gitne geç kalma iğne için ne demek pazartesi filan dalga mı geçiyor bunlar insanın hayatiyla
Aynısı kuzu bndeki başlarım devlete verdim ne kadar da gittim aynı gün özele çatır çatır gün ve gün neler olacağını anlattı bugünde kaç cm buyuyo ne oluyo herşeyi sana tavsiyem şimdi özel araştır int git bı an önce pazar dan önce