- 4 Temmuz 2014
- 529
- 106
- 53
sağol canım benım darısı basına :)Tebrikler cok guzel haber....saglikla büyüsün mutluluklar ailece...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benım darısı basına :)Tebrikler cok guzel haber....saglikla büyüsün mutluluklar ailece...
evet kuzum hamıleymısım hala ınanamıyorum ya şaka gıbı. :)tatlım hamişmisin.hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına inşallah..
bırıyle tartısdım admının hoşuna gıtmedı....neden sılınıyo kı canım cok sağol bu arada darısı basınıza ınsallaaaaaaaaaaaaaaaahhh
ınsallah canım posıtıf düşün ....sağol canım benım darısı basına :)
ay canım benim yaaa süper aman dikkat et Allahıma emanetsin:)evet kuzum hamıleymısım hala ınanamıyorum ya şaka gıbı. :)
saol bıtanemay canım benim yaaa süper aman dikkat et Allahıma emanetsin:)
ınsallah sevınclı haberle donersın canım benımbırıyle tartısdım admının hoşuna gıtmedı....neyse cokda lazım degıl kadınlar klübü ... oncede yoktu sonrada olmazsa zararı yok..... senın adına cok sevındım benım kan tahlıl tarıhım 30.10 bakalım bende ne cıkcak
![]()
evet canım benım bol edıcem hem de dualarım sızınle.Ve artık senınde melegın var dua et bızeee olur muuu
ınsallah canım hayırlısı neyse oyle olsun.... ılla olsun dıye tutturmuyorum allahım nasıl uygun gorurse hayırlısı saglıklı kaderı kısmetı guzel olcaksa olsun dıye dua edıyorum hep..... herkesın evladı ıcın dua edıyorum hep allah kımseye evlatsızlıgı yasatmasın....ınsallah sevınclı haberle donersın canım benım
Amin canım amın Allah kımseyı evladıyla sınamasın cok zor. en buyuk ılac da dua hıc eksk etme.bu arada yas kactı canım senınınsallah canım hayırlısı neyse oyle olsun.... ılla olsun dıye tutturmuyorum allahım nasıl uygun gorurse hayırlısı saglıklı kaderı kısmetı guzel olcaksa olsun dıye dua edıyorum hep..... herkesın evladı ıcın dua edıyorum hep allah kımseye evlatsızlıgı yasatmasın....
hayır herhangi birşey yok ben pazartesiye kadar bekleyeceğim eşim beraber yaparız idrar testini dedi o yüzden beraberken yapacağızCanım senden ses var mı
çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip atsin nşallahkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))))))))))))))))))))))
canım memorıal pahalı zaten ya. ama sana şifa da fatma kübra hanımı tavsiye ederım. gitcek olursan da gitmeden once mutlaka ara ve randevu al.benım doktorum aslında unal bey memorıalde fakat oraya gıtmıyorum artık cunku cok ıyı bır doktor kesfettım koray duman selale tıp da zaten asılama tup tedavısı uzmanlık alanıymıs ondanda cok ıyı elektrık aldım....
sağol canım darısı başına ınsallahçok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip atsin nşallah
Ne guzel yazmissin guzellikle kucagina al ins.ben ilk defa klomen kullandim umutlu degildim cunku esimin sperm sayisi 14 milyon cikmisti doktor ilac verdi olmazsa asilama dedi..bu ay olsa mucize gibi olurdu kadin dogumcu bu sperm sayisi cok dusuk degil olabilir de dedi ama olmadı...su an karmasigim acaba esimden mi olmadi yoksa benden mi...hamile kalmazsan gelme dedi kadin dogum doktoru esini bekle tedavisini...aralik ya da ocakta olur insKIZLAR YA BIRI BENI ÇİMDİKLESIN BEN HALA INANAMIYORUM YA GİDİP GİDİP KAN TAHLILI SONUCUNA BAKIP GELIYORUM İÇİMDE Bİ MELEK MI VAR SIMDI. O KADAR IMKANSIZLAŞMISTI KI GOZUMDE. HIC EVLAT KOKUSUNU DUYAMAYACAGIM ZANNETMISTIM. HEM PCO HEM INSULIN DIRENCI HEM YUMURTA TEMBELLIGI VARDI. KLOMENLE OLCAK IS DEGIL DIYODUM. BU OLURSA TUP BEBEKTE OLUR DIYODUM. AMA ILK KLOMEN TEDAVIMDE GELDI BEBEĞİM. SIZ DE HIC UMUDUNUZU KAYBETMEYIN. MUCADELENIZI VERIN. BEBEK ICIN NE GEREKIYOSA ELINIZDEN GELDIGINCE YAPIN AMA PES ETMEYIN.. ŞUNU SOYLEMEDEN GECEMİCEM KLOMEN KULLANIRKEN MUTLAKA KURU İNCİR YİYİN YUMURTANIN KALITESINI ARTTIRIYO VE BUYUTUYO. BENIM DOKTORUM KONTROLDE COK ŞAŞIRMISTI HEMEN NASIL BUYUDU VE COK KALITELI BI YUMURTA DIYE. ALIN 1 PAKET KOYUN YANINIZA GUNDE 5 TANE YIYIN.ALLAH'IM SİZLERE DE VERSIN TEZ ZAMANDA HEP DUA EDİCEM SIZLER ICIN.
KIZLAR YA BIRI BENI ÇİMDİKLESIN BEN HALA INANAMIYORUM YA GİDİP GİDİP KAN TAHLILI SONUCUNA BAKIP GELIYORUM İÇİMDE Bİ MELEK MI VAR SIMDI. O KADAR IMKANSIZLAŞMISTI KI GOZUMDE. HIC EVLAT KOKUSUNU DUYAMAYACAGIM ZANNETMISTIM. HEM PCO HEM INSULIN DIRENCI HEM YUMURTA TEMBELLIGI VARDI. KLOMENLE OLCAK IS DEGIL DIYODUM. BU OLURSA TUP BEBEKTE OLUR DIYODUM. AMA ILK KLOMEN TEDAVIMDE GELDI BEBEĞİM. SIZ DE HIC UMUDUNUZU KAYBETMEYIN. MUCADELENIZI VERIN. BEBEK ICIN NE GEREKIYOSA ELINIZDEN GELDIGINCE YAPIN AMA PES ETMEYIN.. ŞUNU SOYLEMEDEN GECEMİCEM KLOMEN KULLANIRKEN MUTLAKA KURU İNCİR YİYİN YUMURTANIN KALITESINI ARTTIRIYO VE BUYUTUYO. BENIM DOKTORUM KONTROLDE COK ŞAŞIRMISTI HEMEN NASIL BUYUDU VE COK KALITELI BI YUMURTA DIYE. ALIN 1 PAKET KOYUN YANINIZA GUNDE 5 TANE YIYIN.ALLAH'IM SİZLERE DE VERSIN TEZ ZAMANDA HEP DUA EDİCEM SIZLER ICIN.
Hsg nasıl cekiliyor tam anlatirmisincanım hayırlı uğurlu olsun bebişin , Rabbim isteyen herkese nasip etsin , yanı sıra bizlerede inşAllahhh
bende PCOluyum , 2 ay klomene cevap vermedi bünyem ,geçen ay klomene ek olarak 2. günden itibaren incir kürü uyguladım , veee 20.5 mm büüklüğünde bir yumurtam oluştu,çatlatma iğnesi oldum ama geçen ay sonuç negatifti. sonrasında HSG çekilmek istedim ,doktorumda kabul etti , ama tam bi kabustu benim için
bugün adetin 3. günü , sabah doktoruma gittim , klomen verdi günde 4 doz ,ben incir kürü yaptığımı söyledim , öğretmensin kürlerle falan uğraşıyosun die azıcık azarladı ,sonrada için kafan o şekilde rahat edecekse yap dedi
bu ay inşAllah Rabbim hepimizin emeklerimizi karşılıksız bırakmaz ,AMİİİİİİİİİNNNNNN![]()