Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Seni çok iyi anliyorum isyan derecesine geliyor insan. O duyguyu tattircaksa Allah er geç bi zamanı vardır. Bu ay Meryem Süresini okumaya başladım yer gök dua ile okuyun derim
evet zamanı var sanırım tabıkı dua hersey hayırlısı dıye dua edıyorum ama ne bılım ya gerçekten hamıle gormekten artık nefret eder boyuta gececem dıye korkuyorm.kıskanmak deıl okadar farklı duygular ıçındeyım kı suan.acaba dıyorum neden boyle

2 senem bıttı 1 senedır de ılaçlar la geçırıyorum ama sozde hersey normal:KK43:
Belkide herşeyi kesip atıp sadece oluruna bırakmalısın,ilaçlar da artık bi yere kadar :( bende de olmazsa böyle yapıcam.. benim de sözde hiç bişeyım yok ,doktorun dediğine göre psikolojik..

Belkide herşeyi kesip atıp sadece oluruna bırakmalısın,ilaçlar da artık bi yere kadar :KK43: bende de olmazsa böyle yapıcam.. benim de sözde hiç bişeyım yok ,doktorun dediğine göre psikolojik..
bıraktım canım 2 kere klomen kullandıktan sonra kıst oldu sonra doğum kontrol verdı sağolsun doktor:( ondan sonra 3 ay falan kendı halıne bıraktım.ama yok yok

bıraktım canım 2 kere klomen kullandıktan sonra kıst oldu sonra doğum kontrol verdı sağolsun doktor:KK43: ondan sonra 3 ay falan kendı halıne bıraktım.ama yok yok
Hakkımızda hayırlısı :( inşAllah tez zamanda hamile olup sağ salim kucağına alırsın bebişini

Merhabalar. Bende 3. Kez kullaniyorum ayrica catlama ignraide oluyorum . Bu ayda verdi klomen ama benim.hic umud uok. Pkoluyum dende gelecek ay hsg cekilecek
canım ben de pkoluyum ınsulın dırencım de var. bu ay ılk defa klomen kullanmıstım sımdı hamıleyım hıc pes etme bebıs gelcegı zamanı bılıyo :)

canım ben de pkoluyum ınsulın dırencım de var. bu ay ılk defa klomen kullanmıstım sımdı hamıleyım hıc pes etme bebıs gelcegı zamanı bılıyo :)
canım bılıyosun konusmuktuk senle....:( senın adına ınan çok sevındım
ama kendı adıma çok üzgünüm yanı anlatamıorm ama sen demıstın ya esımın doğum günü hedıyesı dıye aynı duygulardaydım ıçımde bu umut vardı bu ay olacak dıyodum ıçımden durduramadım düsüncelerımı.belırtı dınledım süreklı şımdı tam bır çöküntü

evet zamanı var sanırım tabıkı dua hersey hayırlısı dıye dua edıyorum ama ne bılım ya gerçekten hamıle gormekten artık nefret eder boyuta gececem dıye korkuyorm.kıskanmak deıl okadar farklı duygular ıçındeyım kı suan.acaba dıyorum neden boyle
Bende artik hamile dahi görmek istemiyorum dicem yakinda. olsa çok fazla sevinemicem dahi heralde bilmiyorum psikolojim çok bozuldu ama tevekkül etmekten başkada elimizden gelen bisey yok :KK43:

dryice .!.:
İnsilün direncine ayri bi hap kullanmismiydin bende insilün direnci var gibi belirtiler onu gosterio. Bu ayda olmazsa insilün direncine baktircam bide hsg. Allahim hayirlisini ver. Bizde senin gibi o sevinci yaşariz insallah :)

Pko bnde de var hamilel engel mi o? Adet olup gidicem klomen baslicktik adet gecikti cunku pko duzensizlestirio .o yuzden sevinmiorum ihtimal vermiodum hamile olabilecegime sans var mi

İnsilün direncine ayri bi hap kullanmismiydin bende insilün direnci var gibi belirtiler onu gosterio. Bu ayda olmazsa insilün direncine baktircam bide hsg. Allahim hayirlisini ver. Bizde senin gibi o sevinci yaşariz insallah :)
canım diaformın kullandım uzun sure hamıle kalınca doktorum bıraktırdı. doktor ınsulın dırencı ıcın seker hapını yanı dıaformını vermıstı adetlerımı falan duzenlemıstı. bırde ınofolıc

canım diaformın kullandım uzun sure hamıle kalınca doktorum bıraktırdı. doktor ınsulın dırencı ıcın seker hapını yanı dıaformını vermıstı adetlerımı falan duzenlemıstı. bırde ınofolıc
Cnm merhaba. Çok tebrik ederim,inşAllah sağ salim kucağına alırsın bebeğini. Benim de ilk denemem,1 hafta var reglime,ama idrar testinde iki çizgi çıkıyor. Sen yapmışmıydın idrar testi ? Şimdi kan testi versem çıkarmı bende ?

Cnm merhaba. Çok tebrik ederim,inşAllah sağ salim kucağına alırsın bebeğini. Benim de ilk denemem,1 hafta var reglime,ama idrar testinde iki çizgi çıkıyor. Sen yapmışmıydın idrar testi ? Şimdi kan testi versem çıkarmı bende ?
tesekkur ederım tatlım amın ınsallah sen de hamılesındır..ben adetten 2 gun once yaptım negatıftı adet gunumden 1 gun sonra yaptım ıdrar testını silik cızgı cıktı bıdaha yaptım o da oyle hemen kana gıttım hamıleymısım ama kucuk oldugu ıcın ıdrarda silik cıkmıs. sen klomen ve catlatma ıgnesı kullandıysan 1 hafta once ıdrarda cıkmaz bence. catlatma ıgnesınde gebelık hormonu oldugu ıcın pozıtıf cıkabılır. bence 2-3 gun bekle dırek kana git bellı olur canım

Pko bnde de var hamilel engel mi o? Adet olup gidicem klomen baslicktik adet gecikti cunku pko duzensizlestirio .o yuzden sevinmiorum ihtimal vermiodum hamile olabilecegime sans var mi
olmaz mı canım ben de pkoluyum. klomen ve catlatma ıgnesını mutlaka kullan ayrıca klomen kullanırken mutlaka kuru ıncır ye yumurtaların buyumesı ve kalıtesı ıcın cok faydalı

tesekkur ederım tatlım amın ınsallah sen de hamılesındır..ben adetten 2 gun once yaptım negatıftı adet gunumden 1 gun sonra yaptım ıdrar testını silik cızgı cıktı bıdaha yaptım o da oyle hemen kana gıttım hamıleymısım ama kucuk oldugu ıcın ıdrarda silik cıkmıs. sen klomen ve catlatma ıgnesı kullandıysan 1 hafta once ıdrarda cıkmaz bence. catlatma ıgnesınde gebelık hormonu oldugu ıcın pozıtıf cıkabılır. bence 2-3 gun bekle dırek kana git bellı olur canım
Evet,ben de iğneden olduğundan şupheliyim.. Bi değişiklik filan var mı peki ? Ben hiç üşümeyen biri olsam da son 3 gündür fecı üşüyorum,bir de çok sık sık tuvalete çıkıyorum.

Back
X