- 24 Eylül 2014
- 86
- 85
- 23
- 40
son günün galiba bugün ay işallah sevindirici haberi almışsındır Rabbim isteyen herkese hayırlısını versinınsallah canım benım de adete son 5 gün bakalım sonuc ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son günün galiba bugün ay işallah sevindirici haberi almışsındır Rabbim isteyen herkese hayırlısını versinınsallah canım benım de adete son 5 gün bakalım sonuc ne olacak
cevabın için cok teşekkürler canım cok sevındırdın benı..... bir sorum daha olcak doktor cumaretsı ve pazartesı birleşim demişti sabah en uygunmuş..... burda okuduğum yorumlarda gün içerisi aşiri birliktelik demişler.... biz eşimle sadece cumartesi sabah ve pazartesi sabah birlikte olduk yeterlimi sence yoksa yetersız olmaz mı :-(sıcak basmaların yumurta çatlarken terlemeler oluyo buda insanı agresif yapıyor bunlar normal akıntın yumurta akı kıvamında ise normal yumurta 36 saat içinde çatlama evresini tamamlıyor iğne vurulduktan 34-40 saat içinde yumurta çatlıyor dr un saat verme sebebi bu yani ilk çatladığı anda döllenme olanağı çok fazla olduğu için o saatleri değerlendirmek istiyorlar.o gün ve sonraki gunun ilk saatleri hesapla 36-40 saat gibi bir süre buda yumurtanın işlevi ile ilgili zamanı geçirmemişsindir bence Bundan sonrası nasip hakkınızda hayırlısı olsun
keşke cumartesi akşamınıda değerlendirebilseydiniz ama yumurta iki güne yakın aktifliğini koruyabiliyor.benim doktorum sabah akşam ve ertesi gün diyor.Çünkü ihtiyacımız olan milyonların içinden sadece birtane sperm oda denk gelirse ne ala.Hoş olduktan sonra hiç istemeyenlerin bile tek seferde oluyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıncevabın için cok teşekkürler canım cok sevındırdın benı..... bir sorum daha olcak doktor cumaretsı ve pazartesı birleşim demişti sabah en uygunmuş..... burda okuduğum yorumlarda gün içerisi aşiri birliktelik demişler.... biz eşimle sadece cumartesi sabah ve pazartesi sabah birlikte olduk yeterlimi sence yoksa yetersız olmaz mı :-(
bende aynı senin gibi zannediyordum doktorumda çok ümitliydi benden ama oda artık pek bişe söyleyemiyor Allahtan ümit kesilmez belki seninki öyle olur neticede ilk seferde de hamile kalan var bozma moralinibütün bu okuduklarımdan sonra hıc ıyı degılım..... tamamen umudumu kaybettım :-( ben ılk ay klomen alırım çatlama ıgnesı vurulurum hooooopppp hamıle kalırım dıye duşundum :-( ınsanlar 1 seneden 2 seneden bahsedıyor yaa yarabbım herkesın yardımcısı olsun
:-( bekliycem artık ayın 30 kadar yapcak birsey yok :-( üzüldüm ama herseyin hayırlisi....keşke cumartesi akşamınıda değerlendirebilseydiniz ama yumurta iki güne yakın aktifliğini koruyabiliyor.benim doktorum sabah akşam ve ertesi gün diyor.Çünkü ihtiyacımız olan milyonların içinden sadece birtane sperm oda denk gelirse ne ala.Hoş olduktan sonra hiç istemeyenlerin bile tek seferde oluyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
bu ay olmazsa ugrasmam daha fazla .... insanın cinsel hayatıda etkileniyor ona sartlanıp o kafayla birliktelik oluyor eşim bile soğudu yani .... olmazsada olmaz yapcak birsey yok herseyin hayırlısı... hocaya falan giderim artikbende aynı senin gibi zannediyordum doktorumda çok ümitliydi benden ama oda artık pek bişe söyleyemiyor Allahtan ümit kesilmez belki seninki öyle olur neticede ilk seferde de hamile kalan var bozma moralini
Rabbim işini bilir o ne zaman derse o zaman olur
hoooppp bebişim sanırım hamılesın..... boşa umutlandırmak ıstemem o ama belirtiler oyle gösteriyor ben ayın 17 sinde çatlama ıgnesı ve doktorum bana 10 sonra kan tahlılı yapabılcemı on gün sönra kesın sonuç alabılcemı soylemıştı.... bence daha fazla yorma kendını ve test yaptır.... olmadıysada üzülme herseyın hayırlısıiğne olalı 12 gün çatlayalı 10 gün oldu test yapsam mı offf korkuyorum yaa ne güzel rahat geçiyordu bu ay hiç takmamıştım bat 26 sı 4 gün var ne yapsam geçenn ay 13. günde test yaptım negatifti ertesi gün regl oldum daha 1 hafta varken psikolojik olarak hızlandırdım ama off hiç ağrım yok sadece sürekli çamaşırım ıslanıyor ne göğüs ne bişi 2 güne kadar fena gazım vardı şidmi geçti sanki karnımdaki şişlik falan hepsi indi.sadece hızlı hareket edersem gözlerimde şimşekler çakıyor tansiyonum oynuyo offf ne yapsam ya
canım inşallah öyledir ama bekleyeceğim 4 gün daha yapmayacağım hem 2 yıldır bekliyorum 4 gün nedirki idrarda çıkarsa ozaman kan testini yaptırırm yada günüm çok geçerse hemen ümitlerimi yıkmak istemiyorumhoooppp bebişim sanırım hamılesın..... boşa umutlandırmak ıstemem o ama belirtiler oyle gösteriyor ben ayın 17 sinde çatlama ıgnesı ve doktorum bana 10 sonra kan tahlılı yapabılcemı on gün sönra kesın sonuç alabılcemı soylemıştı.... bence daha fazla yorma kendını ve test yaptır.... olmadıysada üzülme herseyın hayırlısı
canım bırsey sorcam catlama ıgnesı olalı 6 gun oldu ve benım belim agrıyor sence ıgneden mı kaynaklanıyor sende de boyle oldumu??iğne olalı 12 gün çatlayalı 10 gün oldu test yapsam mı offf korkuyorum yaa ne güzel rahat geçiyordu bu ay hiç takmamıştım bat 26 sı 4 gün var ne yapsam geçenn ay 13. günde test yaptım negatifti ertesi gün regl oldum daha 1 hafta varken psikolojik olarak hızlandırdım ama off hiç ağrım yok sadece sürekli çamaşırım ıslanıyor ne göğüs ne bişi 2 güne kadar fena gazım vardı şidmi geçti sanki karnımdaki şişlik falan hepsi indi.sadece hızlı hareket edersem gözlerimde şimşekler çakıyor tansiyonum oynuyo offf ne yapsam ya
BUGUN ADET GUNUM CANIM PAZARTESI KANA GİTCEM INSALLAH DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN OLUR MU?son günün galiba bugün ay işallah sevindirici haberi almışsındır Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin
canım öncelikle hayırlısı neyse o olsun allah herseyın en dogrusunu bilir.... sana en dogru zamanda bebegini kucagına almayı nasip eder insallah.... bügün bol bol dua etcem senin için.... bizi haberdar et ben cok merak ederim .....BUGUN ADET GUNUM CANIM PAZARTESI KANA GİTCEM INSALLAH DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN OLUR MU?
canım bugun adet günüm PAZARTESİ kan tahlili yaptırcam demişsin??? neden pazartesiye kadar bekliyorsun.... benim doktorum catlama ıgnesı yaptırdıkdan 10 gün sonra kan tahlılınde gayet net cıkar demıştıBUGUN ADET GUNUM CANIM PAZARTESI KANA GİTCEM INSALLAH DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN OLUR MU?
canım ne durumdasın bilgilendir lütfen cok merak edıyorum.... inşallah olmuştur...iğne olalı 12 gün çatlayalı 10 gün oldu test yapsam mı offf korkuyorum yaa ne güzel rahat geçiyordu bu ay hiç takmamıştım bat 26 sı 4 gün var ne yapsam geçenn ay 13. günde test yaptım negatifti ertesi gün regl oldum daha 1 hafta varken psikolojik olarak hızlandırdım ama off hiç ağrım yok sadece sürekli çamaşırım ıslanıyor ne göğüs ne bişi 2 güne kadar fena gazım vardı şidmi geçti sanki karnımdaki şişlik falan hepsi indi.sadece hızlı hareket edersem gözlerimde şimşekler çakıyor tansiyonum oynuyo offf ne yapsam ya
yumurtanız çatlamış sabahına girdiyseniz tutması yüksek ama ta ertesi gün gidiyseniz bilemicem o yada günün sabahına birlikte olduysanız gene yüksek spermler yaşıyor içeride hayırlısı olsun inş tutmuştur07.10. da adet oldum ve adetimin besinci günü (11.10) klomene başladım her gün ıkı tane sabah aksam.... klomen bitiminden ıkı gün sonra (17.10) doktoruma gıttım ve aynı gün çatlama ıgnesı vuruldum.... ıkı tane yumurtam olusmus gayet de iyi görünüyor dedi doktor... 17.10. bir cuma günü cumartesi sabahı birliktelik olsun pazar yook pazartesi sabahı tekrar dedi.... dediği gibi de yaptık.... benim sorunum sunlar klomenı alırken zaten bir garip olmuştum iğneyi de vurulunca iyice menapoza girer gibi bir hal aldim durmadan sıcak basmalar agresif tavırlar vs.... ağrım cok fazla olmadı bıraz kasıklarımda fakat asıl merak ettıgım ıgneyı vuruldum günun aksamı cok az lekelı kanama gıbı bırsey oldu... bu ne anlama geliyor bılen varmı yumurta çatladı da onun ıcınmı??? catladıysada bızım cumartesı ılıskıye gırmemız gec kaldık sayılmaz mı lütfen yardımcı olun