Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

:110:
bu arada sana risklerini anlatmadaı mı ya da sen sormadın mı canım ya. ılıskı yasagı koyduguna gore bebek olursa ALLAH korusun sakıncalı bı durum olucak demek kı :S dıkkatlı ol canım ya
Evet bizde istemeyiz tabiki bunu ikinci cocuga hamile kalamiyorm bütün testler yapildi bi sorun yok benimle birlikte tedavi gören bi bayana 150ile doz vermişler asiri hormon uyarilmasi ve yumurtalarin asiri büyümesinden hastalanmis acaba ilişkiye girerken hormonlarimiz mi buyuyo bide 300 doz ainca 6gundur bisey olur diyemi yasak dediler ki doktor ayaküstü siklusun iptal bidahaki adetinde gel o zamana kadar iiliskide yasak dedi gitti:110:Bisey soramadim ben pcoluyum cok uzun sure adet olamiyorum esim sabirsiz bi insan bosalma olmadan tatmin olsak yani ne olurki bisi olurmukio_O

Merhaba kizlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım hiç sorunumuz yok allaha şükür zaten yumurtam catlamis inşallah döllenme olur haftaya kontrolum var kısa sürede hamiş kalıp bebeklerimize kavusuruz inşallah

canım işine karısmak gıbı olmasın ama klomen zamanla rahımde ıncelme yapıyomus. benım de bu ay ılk klomen kullanışım şahsen ben olmazsa 2.ayı da deneyıp drek aşılamaya gecıcem. o da olmazsa tüp bebek.
Estağfurullah. Benimde bu son caanim insallah. Hsg den sonra duruma bir bakacaz tup bebek asilama fiyatlari biraz fazla senin bilgin var mi fiyatlar hakinda canim

:110:
Evet bizde istemeyiz tabiki bunu ikinci cocuga hamile kalamiyorm bütün testler yapildi bi sorun yok benimle birlikte tedavi gören bi bayana 150ile doz vermişler asiri hormon uyarilmasi ve yumurtalarin asiri büyümesinden hastalanmis acaba ilişkiye girerken hormonlarimiz mi buyuyo bide 300 doz ainca 6gundur bisey olur diyemi yasak dediler ki doktor ayaküstü siklusun iptal bidahaki adetinde gel o zamana kadar iiliskide yasak dedi gitti:110:Bisey soramadim ben pcoluyum cok uzun sure adet olamiyorum esim sabirsiz bi insan bosalma olmadan tatmin olsak yani ne olurki bisi olurmukio_O
zannetmıyorum canım ya bısey olmaz heralde. korunun mutlaka ama

Estağfurullah. Benimde bu son caanim insallah. Hsg den sonra duruma bir bakacaz tup bebek asilama fiyatlari biraz fazla senin bilgin var mi fiyatlar hakinda canim
hıc bılmıyorum canım ama baya pahalıymıs. tup bebek 3000 -6000 arasında degısıyomus. Rabbım bı an once verır ınsallah ne maddı guc ne manevı gucumuz kalmıyo artık

Merhaba kizlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım hiç sorunumuz yok allaha şükür zaten yumurtam catlamis inşallah döllenme olur haftaya kontrolum var kısa sürede hamiş kalıp bebeklerimize kavusuruz inşallah
ay hadı ınsallah canım ya bat ne zaman?

demek kı cok agrı olması hamılelıge ısaret degıl. benım de agrım yok dıye uzuluyodum.[/QUOTE

keşke öyle olsa bu ay hiç ağrım yok sadece gazım var bakalım sonucları paylaşırım.bu arada doktorum eğer bu ay olmassa iğneler varmış 8 doz vurulan onu deneriz dedi iğne 300 tl civarı dedi aşılama konusunda kocanda sorun olsa hemen onu denerdik ama eşimin sonuçları iyi çıktığından bu yöntemleri denememiz daha mantıklı ve ucuz dedi bilmiyorum ne olacak inşallah gerek kalmaz başka bir yönteme

slm kızlar aranızda yeniyim:) geçen ay bende klomen klullandım ve kist oluştu. 3.5 mm lik bu ay 2 mm düştü ama hala adet olmadım :( adetimin üzerinden 10 gün geçti.doktor adet söktürücü tarlusal verdi içip içmemek arasında kararsız kaldım:(

hıc bılmıyorum canım ama baya pahalıymıs. tup bebek 3000 -6000 arasında degısıyomus. Rabbım bı an once verır ınsallah ne maddı guc ne manevı gucumuz kalmıyo artık
Aminn canimm ravbim zorda birakmasin dua edin insallh en kisa zamanda kavusutuzzzz

Aminn canimm ravbim zorda birakmasin dua edin insallh en kisa zamanda kavusutuzzzz
etmez mıyız canım ya ınsallah Allah evlat hasretıyle sınamasın bızı. ınsallah bıgun hepımızn kucagı dolacak pes etmek yok

slm kızlar aranızda yeniyim:) geçen ay bende klomen klullandım ve kist oluştu. 3.5 mm lik bu ay 2 mm düştü ama hala adet olmadım :KK43: adetimin üzerinden 10 gün geçti.doktor adet söktürücü tarlusal verdi içip içmemek arasında kararsız kaldım:KK43:
canım iğne vurulmamısm mıydı klomenden sonra ?

Merhaba cnm biraz önce üye oldum ama yıllardır takip ettiğim siteyi kısmet bu güneymisbende catlatma iğnesi kullandım ilk aşılamam yapıldı yarın sonuç alicam[/QUOzaten genelde uzaktan takıp edılıyoo sonra uyelık :) ben sevıyorum bu sıteyı sonucta ortak sorunları olan ınsanlar oluyo ve bırbırımıze destek oluyoruz bılmedıgımız seylerı ogrenebılıyoruz. ınsallah yarın guzel haberlerle gelırsın canım

Saol canım çok heyecanlıyım inşallah emeklerimiz dualarimiz boşa cikmaz

Back
X