Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

ben de ozele gıdıyorum. baya pahalıymış ya. klomenı ne kadar sure denedın?
Canim biz hiç yumurta takibi yapılmadı direk aşılama ya geçildi gonal f kullandım DHA sonra catlatma iğnesi vuruldu ve aşılamam yapıldı klomen ne oluyor ki.

Canim biz hiç yumurta takibi yapılmadı direk aşılama ya geçildi gonal f kullandım DHA sonra catlatma iğnesi vuruldu ve aşılamam yapıldı klomen ne oluyor ki.
hım ılk ve en basıt tedavi klomen tedavısı klomen bir hap. adetın 3. gunu ıcmeye baslıyosun 5. gunu bırakıyosun. yumurta takıbı yapılıyor. buyudugunde de çatlatma ıgnesı vurulup beklıyosun. 6 ay bunu onerıyolar. olmazsa aşılamaya gecıyolar. benım bu ay olmazsa ben de aşılamaya gecmek ıstıyorum ama baya da pahalıymıs ya.

Bizde klomen yerine göbek iğne oluyoruz yeterli büyüklüğe gelince catlatma iğnesi yapılıyor ve aşılama işlemi yapılıyor gayet rahat ağrısız bir işlem ewet maddi manevi zor şeyler yaşıyoruz Rabbim Her isteyen yardımcısı olsun ankarada fiyatlar böyle şehir olarak değişir belkide

Bizde klomen yerine göbek iğne oluyoruz yeterli büyüklüğe gelince catlatma iğnesi yapılıyor ve aşılama işlemi yapılıyor gayet rahat ağrısız bir işlem ewet maddi manevi zor şeyler yaşıyoruz Rabbim Her isteyen yardımcısı olsun ankarada fiyatlar böyle şehir olarak değişir belkide
hmm anladım canım iğne daha etkili ben de klomenle cok ugrasmıcam bu ay olmazsa bıkere daha denerım sonra aşılamaya gecıcem.ınsanın sabrı kalmıyo artık. hele hastaneye gıttım mı hamılelerı gorunce ıcım bı tuhaf oluyo eeve aglayarak gelıyorum. kıskandıgım ıcın degıl ama. cok ozenıyorum. :( cok farklı bı duygu ya.

:110:
Evet bizde istemeyiz tabiki bunu ikinci cocuga hamile kalamiyorm bütün testler yapildi bi sorun yok benimle birlikte tedavi gören bi bayana 150ile doz vermişler asiri hormon uyarilmasi ve yumurtalarin asiri büyümesinden hastalanmis acaba ilişkiye girerken hormonlarimiz mi buyuyo bide 300 doz ainca 6gundur bisey olur diyemi yasak dediler ki doktor ayaküstü siklusun iptal bidahaki adetinde gel o zamana kadar iiliskide yasak dedi gitti:110:Bisey soramadim ben pcoluyum cok uzun sure adet olamiyorum esim sabirsiz bi insan bosalma olmadan tatmin olsak yani ne olurki bisi olurmukio_O

bende 2. Çocuk için uğraşıyorum. Ilk sorunsuz olmuştu. Şimdi orta derecede pko çıktı 4. Klomen denemesindeyiz. Yarın Ilacim bitiyor. Eğer olmazsa rahim filmi çekerim dedi Dr. Senin kızın kaç yasinda. Benimki 5,5 anaokulu na gidiyor.

ilişki meselesine gelince de yumurtalarin çok fazla uyarıldı için çoklu gebelik Söz konusu. 5_10 tane yumurta döllenme sini istemezdim herlade

hadı ınsallah bu ay yuzun güler canım. kuru incir ye bol bol yumurtaların guzel gelısır.

Ins. Allah herkesin muradıni versin. Indir yemiyor um ama zaten yumurtalarim in gelişimi iyi. Her ay 2 ,3 Tane dominant çıkıyo. Hayirlisi bakalim

Ins. Allah herkesin muradıni versin. Indir yemiyor um ama zaten yumurtalarim in gelişimi iyi. Her ay 2 ,3 Tane dominant çıkıyo. Hayirlisi bakalim
oo super o zaman. canım bısey sorucam ya. gecen ay klomen kullandıgında gogus uclarında adete 12 gun kala falan agrı oldu mu ?

Catlatma iğnesi yapılmadı mi yani kontrolden sonra. Yapılsaydi bence o kist de catlar giderdi. Yada söyle olabilir hiç yumurta gelişmemiş kist olmuştur. Hangisi?

Back
X