bat? ne canım anlayamıdmınsallah canım bat ne zaman senın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat? ne canım anlayamıdmınsallah canım bat ne zaman senın?
yok tatlım ama yakın gibi haber vereceğim hem liste içinde gereklivar mı bı hareketlılık oldun mu hasta
2 senedir canım 1 yıl boşuna kürek çektim yanlış doktorlarda işte şubattan beridir de deniyoruz 2.klomen tedavimdi ama olmayacak gbi böyle işteazure nezamandan beri hamile kalmayı denıyorsun???
aynen öyle canım kader ne yapalım Rabbim layık görmedi emanetini vermeye demekki elden birşey gelmezya ztn adet belırtılerı de hamılelık belırtısıyle aynı arkadasanlayamıyosun kı ümitlendığınle kalıosun
![]()
dur oyle deme daha yaslarımız genç bugun olmazsa yarın ınsallah olacak.umutsuzluğa kapılmamız lazım.bana bu sıteye üye olmak çok ıyı geldı en azından kendımın tek olmadığını oğrendım.bızden okadar çok kı.umutsuzluk yapma ınsalalh çok güzel olacak herseyyok tatlım ama yakın gibi haber vereceğim hem liste içinde gerekli
2 senedir canım 1 yıl boşuna kürek çektim yanlış doktorlarda işte şubattan beridir de deniyoruz 2.klomen tedavimdi ama olmayacak gbi böyle işte
aynen öyle canım kader ne yapalım Rabbim layık görmedi emanetini vermeye demekki elden birşey gelmez![]()
yanı bekledıgın adet tarıhın canım?bat? ne canım anlayamıdm![]()
Pazartesı canımyanı bekledıgın adet tarıhın canım?
bu ay olmazsa ugrasmam daha fazla .... insanın cinsel hayatıda etkileniyor ona sartlanıp o kafayla birliktelik oluyor eşim bile soğudu yani .... olmazsada olmaz yapcak birsey yok herseyin hayırlısı... hocaya falan giderim artik
aynen canım insan etkileniyor ve şartlanıyor yaabu ay olmazsa ugrasmam daha fazla .... insanın cinsel hayatıda etkileniyor ona sartlanıp o kafayla birliktelik oluyor eşim bile soğudu yani .... olmazsada olmaz yapcak birsey yok herseyin hayırlısı... hocaya falan giderim artik
Ya olmazsa dusuncesiyle gitme canim sabah kalktiginda besmele ille basla gune ve herseyin guzel olcani senin icin hayirli bi gun olcani dusun... lutfen butun olumsuzluklari cikar kafandan negatif enerjiyi yok et ustunden.... allah yardimcin olsun canimyarın aşılama yapılcak bana dua edin kızlar bu arada ücreti de 600 tlya tutmazsa diye korkuyorum ya okadar para ziyan olur diye
![]()
Aayyyyyyyy geeelllllmmeeezzzz de insaaaalllaaaahhhhhhhhh ...... 9 ay boyunca uuuzaaaakkk durur senden insalllaaaahhhkızlar bugun adet gunumde gelen gıden yok ınsallah yarın da gelmez :)
Olmayan seylerde de hayir var emin ol..yok tatlım ama yakın gibi haber vereceğim hem liste içinde gerekli
2 senedir canım 1 yıl boşuna kürek çektim yanlış doktorlarda işte şubattan beridir de deniyoruz 2.klomen tedavimdi ama olmayacak gbi böyle işte
aynen öyle canım kader ne yapalım Rabbim layık görmedi emanetini vermeye demekki elden birşey gelmez![]()
ınsallah tutar canım ınsallahyarın aşılama yapılcak bana dua edin kızlar bu arada ücreti de 600 tlya tutmazsa diye korkuyorum ya okadar para ziyan olur diye
![]()
gelmesın ınsallah sana bebısını al elıne sonra gelsın :)kızlar bugun adet gunumde gelen gıden yok ınsallah yarın da gelmez :)
INSALLAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH canımmmmmm tey tey tey :) :) :)Aayyyyyyyy geeelllllmmeeezzzz de insaaaalllaaaahhhhhhhhh ...... 9 ay boyunca uuuzaaaakkk durur senden insalllaaaahhh
ınsallah canım benım ya nasıl heveslenıyorum varya. sabah kalktım korka korka bı baktım yıne yok aman o gelmesın meleklerımız gelsın :)gelmesın ınsallah sana bebısını al elıne sonra gelsın :)
gelmesın canım ınsallah sımdılık uzak dursun bızden ınsallah hayırlı haberler verırız :)bende süreklı aynı durumdayım süreklı bı kontrol durumu gelmemıs gorünce mutlu oluyorum.sağ kasığımda bugun çok ağrıo ama bılemıormınsallah canım benım ya nasıl heveslenıyorum varya. sabah kalktım korka korka bı baktım yıne yok aman o gelmesın meleklerımız gelsın :)
sen ne zaman gitceksın kan tahlılıne canım ?gelmesın canım ınsallah sımdılık uzak dursun bızden ınsallah hayırlı haberler verırız :)bende süreklı aynı durumdayım süreklı bı kontrol durumu gelmemıs gorünce mutlu oluyorum.sağ kasığımda bugun çok ağrıo ama bılemıorm![]()
ya canım ısın aslı doktor 15 güne bellı olur dedı yarın da 15.günüm...ama gıdıp - sonucunu almak ıstemıorm ondan pazartesıyı kadar beklemek ıstıyorum.adet olmazsam pazartesı ole gıdıyım dıorm ama ıçım ıçımı de yıyo ne yalan solım.sen ne zaman gitceksın kan tahlılıne canım ?