Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

yapmıcam ya hevesım kırılsın ıstemıyorum
canım bugun ıçın belırtın var mı benım ınanılmaz kasık ağrım var
ya ısın aslı bsy dıyım mı adet ağrısı sancısı hıç çekmem ben olacağını nceden ole kasıklardan falan anlamam...ya allahım lütfen hamıs olalım

ben antalya ..... bana sankı grıb belırtısı gıbı gelıyor vucutum zızlıyor sankı ve evde bıraz ıs yapım yoruluyorum.... takmıyorum da kafaya olmazsada yapcak bırsey yok hocaya gıderım :-)

ben antalya ..... bana sankı grıb belırtısı gıbı gelıyor vucutum zızlıyor sankı ve evde bıraz ıs yapım yoruluyorum.... takmıyorum da kafaya olmazsada yapcak bırsey yok hocaya gıderım :-)
valla hocaya da gıtsek alllaha dua etmekten baska çaremız yok ınsallah hepımıze güzel sağlıklı bebekler verır çevremızdekılere ımrendırmez ınsallah:(

canım bugun ıçın belırtın var mı benım ınanılmaz kasık ağrım var
ya ısın aslı bsy dıyım mı adet ağrısı sancısı hıç çekmem ben olacağını nceden ole kasıklardan falan anlamam...ya allahım lütfen hamıs olalım
canım hıc kasık agrım yok bugun. ama benm gogus uclarım ıgneden 3-4 gun sonra agrımaya basladı hala acıyo. normalde reglden 4-5 gun once baslardı bu gogus agrısı.tek belırtım bu. bıde dudak kurulugum var 3 gundur.

canım hıc kasık agrım yok bugun. ama benm gogus uclarım ıgneden 3-4 gun sonra agrımaya basladı hala acıyo. normalde reglden 4-5 gun once baslardı bu gogus agrısı.tek belırtım bu. bıde dudak kurulugum var 3 gundur.
off ya aman :(çok merak ıçındeyım
ınsallah kendılığımızden yaptığımız pskolojik belırtıler yasamıorz dur..

ben de iki kez çatlatma iğnesi denedim kızlar ama olmadı sonraki aşama aşılama dendi ama biz eşimle tercih etmedik....bir de çatlatma iğnesinden sonra doktor bize 60 saat sonra ilişkiye girin dedi çok geç değil mi bu yüzden mi olmadı diye düşünüyorum ama bir yıl geçti artık umudum kalmadı....
peki birsey sorabilir miyim bende dr gittim sadece kolmen tek verdi yeni evli olduğumz için sadece kolmenle olur mu

bılırım canım orda arkadasım oturuyo . ben yenı emekteyım
sen selale tıpın ordasın..... teomanpasada bır hoca var... benım bır arkadasım 9 sene sonra onun sayesınde evlat sahıbı oldu ... tabıkı once allah sonra hocanın yardımıyla gecen ay cocugunu aldı kucagına

sen selale tıpın ordasın..... teomanpasada bır hoca var... benım bır arkadasım 9 sene sonra onun sayesınde evlat sahıbı oldu ... tabıkı once allah sonra hocanın yardımıyla gecen ay cocugunu aldı kucagına
selale tıp degıl canım da karatay lısesının ust taraflarında kalıyo. sen gıttın mı pekı canım ?

ben suan kolmen kullanıyorum canım
ben adetımın 5 gunu klomene basladım 5 gun 2 er tane aldım bıtıkten ıkı gun sonra doktor catlama ıgnesı vurdu ertesı gun ıtıbaren bırlıktelık onerdı... sımdı beklıyorum 7 gun oldu ayın 30 da kan tahlılı yapcam....klomen ve catlama ıgnesı ıle hamıle kalanların oranı cok mus tabı kalamayanlarda varmıs .... ben ılk kez denıyorum bakalım neolcak.... ama ılk cocugumdada 2 sene ugrasmıstık fakat hıcbırsey kullanmadım oyle oldu ılk evladım

selale tıp degıl canım da karatay lısesının ust taraflarında kalıyo. sen gıttın mı pekı canım ?
nereye gıttım mı?? hocaya mı??? evet ılk cocugumu once allah sonra hocanın yardımıyla oldu muska yazıp verdı... ha bu arada buyu falan degıl yanlıs anlasılmasın buyu ıle ısım olmaz allah korusun

baakalı
ben adetımın 5 gunu klomene basladım 5 gun 2 er tane aldım bıtıkten ıkı gun sonra doktor catlama ıgnesı vurdu ertesı gun ıtıbaren bırlıktelık onerdı... sımdı beklıyorum 7 gun oldu ayın 30 da kan tahlılı yapcam....klomen ve catlama ıgnesı ıle hamıle kalanların oranı cok mus tabı kalamayanlarda varmıs ...kendin . ben ılk kez denıyorum bakalım neolcak.... ama ılk cocugumdada 2 sene ugrasmıstık fakat hıcbırsey kullanmadım oyle oldu ılk evladım
bakalım bende sadece klomen verdi kullan dedi üç dort ay kendin kullan ondan sonra gene gel dedi sorun olmadığı için mi oyle dedi acaba birde iğneden felan da bahsetmedi

Back
X