- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba,
Günlerdir sizin yazdıklarını okuyup bi gülüp bi ağlıyorum. bende 3 yıllık evliyim. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz ama olmadı bu ay ilk kez doktora gittim. ilk gittiğimde bir haftalık gecikmeyle gittim. evde test yaptım negatif belki kanda çıkar dedik doktora gittik çıkmadı maalesef. 24 mm kitle var dedi yıkıldım. Geçen yıl aralıkta kist rüptürüyle iç kanama yüzünden ameliyat olmuştum. söktürücü verdi o gün hastalandım. Klomene başladık. Burda okuduklarımdan sonra korkuyla gittim doktora. Tam 4 tane yumoşum olmuş
bi tanesi 20 mm biri 15 mm dedi diğerlerini söylemedi. Cuma günü çatlatma iğnesi pregnyl 500 olucam yalnız 2 tane verdi neden acaba?. Perşembe Cumartesi Pazartesi çalışın dedi Birde dördüzle gelme sakın bana dedi güldü:) sabırsızım heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim. Umarım bu ayın sonunda güzel haberleri de paylaşırım sizinle.
kızlar bende gecen ay kullanmıştım olmadı bu ay dr gene klomen verdi ama dozunu artırmadıgünde 2 defa gene hyırlısı bakalım..
MRB CANIM..İŞE YARAMADI DERKEN YUMURTA OLUŞMUYDU..DR BANA DOZU ARTIRALIM FALAN DEMEDİİ..mrb cnm bnde geçen ay günde 2 defa kullanmıştım işe yaramadı bu ay günde 4 defa kullancam
hıım o yüzde artırdı o zaman benimki gelişmiştii ama nasip değilmşş bu ayy..tamma o zaman öle durumda artırıyorlar dozu demekki..oluştu ama gelişme olmadı cnm
hoşgeldin canım benim hiç bilgim yok neden 2 taneee iğne vuruldu bilmiyorum canım..arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım salı ve dün akşam bende iğne vurundum fakat okuduklarımdan dolayı kafam karıştı herkes bir tane iğne vurdururken doktorum acaba neden bana iki tane verdi pregnyl 5000 yumurta takibim yapıldı 21,5 ve 20 mm büyüklüğünde yumurtam vardı yardımcı olursanız sevinirim .
Canım pregnly yi doktor iki tane veriyor benim doktorum da öyle verdi telaş yapmaarkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım salı ve dün akşam bende iğne vurundum fakat okuduklarımdan dolayı kafam karıştı herkes bir tane iğne vurdururken doktorum acaba neden bana iki tane verdi pregnyl 5000 yumurta takibim yapıldı 21,5 ve 20 mm büyüklüğünde yumurtam vardı yardımcı olursanız sevinirim .
hayırlısı olur inşallah :) bende geçen hafta vurdum tek iğne tüp bebek tedavisi değil ama benimkisi belki ondandır. beta hcg yaptırmayı bekliyorum dört gözle :) inşallah gönlümüze göre olurHerşey normal ama ben de 2.5 senedir bekliyorum. Bu ay ilk kez klomen kullandım ve bugün de iğnemi oldum. herkesin güzel haberler alması dileğiyle
hayırlısı olur inşallah :) bende geçen hafta vurdum tek iğne tüp bebek tedavisi değil ama benimkisi belki ondandır. beta hcg yaptırmayı bekliyorum dört gözle :) inşallah gönlümüze göre olur