- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
susgun peri bu hamilelik belirtileri ne zaman başlıyor çok sabırsızlanıyorum
ya bu arada ben dayanamayıp test yaptım hafif çizgi var umutlanmak istemiyorum ama olsun artık çok istiyorum kafam çok karışık iğnenin etkisi hala daha devam ediyor olabilir mi ? yorum bekliyorum arkadaşlar lütfen destek![]()
aleykum selam susgun peri![]()
çok şükür iyiyim bende günlerin geçmesini bekliyorum sende bir gelişme var mıslm cnm nasılsın :)
çok şükür iyiyim bende günlerin geçmesini bekliyorum sende bir gelişme var mı
günlerimiz yakın sende bir belirti var mı canımyok cnm ya beklıyorum işte 36. günde yumurtlama oluyor aralığın 2 sinde tutar mı tutmaz mı stress sıkıntı işte
inşallah bu ay olur çok istiyorum bir kızım olsun Rabbim hayırlı evlatlar ihsan etsin hiç kimsenin kursağında bırakmasın
günlerimiz yakın sende bir belirti var mı canım
hadi hayırlısı inşallah olur müjdeli haberini alırız sen iğne yapmışmıydın kaçıncı kullanışınarada bir kasıklarım ağrıyo onun dışında bişe yok daha cnm
kafana takma Allah çok büyük dilerse olur hayırlısı olsun çok dua etslm kızlar buğün doktora gittim yumişlerim 5 mm sadece sizce nasıl çok sıkıntılıyım
cnm klomen kullanıp kaçıncı gün doktora gidiyosunuz ?kafana takma Allah çok büyük dilerse olur hayırlısı olsun çok dua et
5 gun kullan ,2 gun. Sonrasinda gel diodu. Yani 7.gun kontrol oluoducnm klomen kullanıp kaçıncı gün doktora gidiyosunuz ?