Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

kızlar buğün doktora gittim büyümemiş artıkda büyümez dedi doktor artık klomene cevap vermiomuş yumurtalıklar her defasın da bıktım büyemmemiş demesinden allah yardımcımız olsun kızlar

Slm arkadaşlar ben 7 defa klomen 2 defa çatlatma iğnesi vuruldum gebelik oluşmadı hiçbir sorumun yoktu hsg de temiz çıktı sonuç klomen çok kullandıgım için testosteron hormonum yükselmiş buda gebeliğe engel oluyormuş birazda rahim yana kaymış dedi doktor :KK61::KK61: inşallah hepimizin bebişi olur Rabbim kimseyi mahrum etmesin

Slm arkadaşlar ben 7 defa klomen 2 defa çatlatma iğnesi vuruldum gebelik oluşmadı hiçbir sorumun yoktu hsg de temiz çıktı sonuç klomen çok kullandıgım için testosteron hormonum yükselmiş buda gebeliğe engel oluyormuş birazda rahim yana kaymış dedi doktor :KK61::KK61: inşallah hepimizin bebişi olur Rabbim kimseyi mahrum etmesin
cnm iğne kullandınmı hiç ?

kızlar buğün doktora gittim büyümemiş artıkda büyümez dedi doktor artık klomene cevap vermiomuş yumurtalıklar her defasın da bıktım büyemmemiş demesinden allah yardımcımız olsun kızlar[/QUO
Tatlim sen kac ay kullandin klomen?

Ben 2 ay icinde 3.yu denedim. Sabah aksam kullandim 13 mm oldu,sonra buyutucu ignne,sonrasindada catlatma ignesi vurundum. Adetim 1 gun gecikti ama ben zaten pkoluyum, 5_6 ayda bir goruyorum ztn,canini sıkma sen de umutlar tukenmis degil, ic huzur ewlattan daha onemli, sabret vakti gelince hersey olacagina variyor zaten. iyi bi dr bul ve ona guven
Ac

kısmet cnm ya napalım herşeyin hayırlısı nebilim zamanı var ama insan bekleyemiyor nebilim kızlar yaao_Oo_Oo_Oo_O

slm kızlar daha önce doktorum progesteron tahlilini bana 21.gün demediği için 17.günde verdim sonuç da 0.67 çıktı. 21.günde aynı kağıtla yine gittim bu sefer aldığım sonuçlar progestaron sonucu değil normal kan sonucu (şeker üre vb) bu iş nasıl oldu ben hiçbir şey anlamadım tek kağıt iki farklı tahlil sizce bir karışıklık mı olmuştur

2 defa çatlatma iğnesi vuruldum cnm
ben iki yıl çocuk istedikten sonra olmayınca arkadaşımın doktoru sevtap hamdemir kılıç a gittim bana klomen verdi iki ay hepsindede çatlatma iğnesi ile yaptı eğer gebe kalmasaydım aşılama yapacaktı ama ikinci ay gebe kaldım.

Cnm yazdiklarinizi okudum bende klomen kullandim gunde birtane ve ilk ay hamile kaldim ilk aydanda olabiliyo yani kalbini ferah tut

Canım benim de oldu ilk klomenle ama dış gebelik oldu şu an onunla uğraşıyoruz 1 aydır değerlerim henüz düşmedi. Olduğuna olcagina pişman etti. OTE="bilici, post: 38031138, member: 331488"]Ben iki yıl bebek bekledim olmayınca arkadaşımın doktoru sevtap hamdemir kılıç a gittim.Bana önce klomen verdi her ikisindede yumurta oldu oda çatlatma iğnesi yaptı ikinci ay gebe kaldım.[/QUOTE]
Can

Ben iki yıl bebek bekledim olmayınca arkadaşımın doktoru sevtap hamdemir kılıç a gittim.Bana önce klomen verdi her ikisindede yumurta oldu oda çatlatma iğnesi yaptı ikinci ay gebe kaldım.
Canimcim Klomenle yumurtalar kac mm olmstu? Cok muydu? Doktorumda olursun gozuyle bakiyor ama iki aydir klomen deniyrz olmadi ;)

merhaba kızlar bende aşılama yaptırıcam purgeon iğne kullanıyorum.iğneler her gün aynı yerden mi yoksa birgün sağ bir gün soldan mı vuruluyor.Hemşire bi sağ bi sol dedi ama yumurtam gelişmemiş onu öğrendim bugün.tereddüt ettim.

merhaba kızlar bende aşılama yaptırıcam purgeon iğne kullanıyorum.iğneler her gün aynı yerden mi yoksa birgün sağ bir gün soldan mı vuruluyor.Hemşire bi sağ bi sol dedi ama yumurtam gelişmemiş onu öğrendim bugün.tereddüt ettim.
iğne kullandığın halde büyümemişmi cnm?

hayır iğnenin dozu az başladı dr.9 mm dedi daha yumurtalama günüme 5 gün var bilemiyorum.dozu artırdı bakalım artık.

evet büyütüyor ama dozu da önmli benim dozu artırıldı ve yumurtalıklarımda ağrı var sanırım büyüyor

Back
X