bilmiyorum cnm bende başlıycam iğne inş büyürler 5 defa klomen kullandım büyümedi inş bu sefer büyürde aşılamam olurevet büyütüyor ama dozu da önmli benim dozu artırıldı ve yumurtalıklarımda ağrı var sanırım büyüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum cnm bende başlıycam iğne inş büyürler 5 defa klomen kullandım büyümedi inş bu sefer büyürde aşılamam olurevet büyütüyor ama dozu da önmli benim dozu artırıldı ve yumurtalıklarımda ağrı var sanırım büyüyor
yok cnm hiç kullanmadımçatlama değil cnm büyütücü iğnekullandınmı hiç onu demek istedim
Dun tahlil yaptirdim bugun kendiligimden adet oldum.Iyi mi kotu mu bilemedim ;(Kizlar selam.. yumurtalarim klomen le 13 oldu, buyutuci igne kullandim 19.70 oldu, aksamina ovitrelle wurdurdum. Dr umda umitliydi olur diye. Dun test sonucumu aldim, negatif...
3 aydir ilac tedavisi goruyorum,yeni basladik ama insan uzuluyor yine de ;(
Esine spermiogram testi yapildi mi canim, kruger yontemiyle? Belki sorun o olabilirMrb kızlar uzun süredir takip ediyorum yazmak bgne kısmetmis. Benim 1 yıldır çocuğum olmuyor.doktora gttimhersey normal dedi.yumurtlamm var istenilen boyda çatlama oluyo ama bebek olmuyo.ama doktor genede cçatlama iğnesi ve klomen kullandirtti. Sizce doktorumu degstrmelimyim.
SPerm testi yapildi doktor iyi guzel dedi.senin dedigin daha farkli biseymiEsine spermiogram testi yapildi mi canim, kruger yontemiyle? Belki sorun o olabilir
Krugerde morfolojiye falan bakiliyor, daha detayliSPerm testi yapildi doktor iyi guzel dedi.senin dedigin daha farkli biseymi
Esine spermiogram testi yapildi mi canim, kruger yontemiyle? Belki sorun o olabilir
Canim senle sorunlarimiz ayni sanki kan degerlerim hsg filmim normal, 4 aydir klomen tedawisi goruyorum yumurtalar buyuyp catliyor ama olmuyor. Esimde morfoloji 1. Dr um bu yuzden olmuyor diye tup bebege yonlerdirdi. Ohss olmamak icin ilac tedawisine dewam etmedim, tup bebek yaptiracagim simdiMrb kızlar uzun süredir takip ediyorum yazmak bgne kısmetmis. Benim 1 yıldır çocuğum olmuyor.doktora gttimhersey normal dedi.yumurtlamm var istenilen boyda çatlama oluyo ama bebek olmuyo.ama doktor genede cçatlama iğnesi ve klomen kullandirtti. Sizce doktorumu degstrmelimyim.
Ben kullandım geçen ay yumurtalar gerektiği gibi olgunlaşmışlardı hatta kendiliğinden çatlamışlardı ama yine de tutmadı sonunda adet oldum. bu ay için yine verdi doktorum yarın kullanmaya başlıcam inşallah bu kez tutar bakalım ne olacakkızlar yok mu klomen tedavisi gören ya ?
mrb cnm ben kullandım klomen ama yanıt alamadım iğne tedavisine başladım 1 tane yumurta gelişti aşılama yaptırdım ama negatif tüp bebek deniycemBen kullandım geçen ay yumurtalar gerektiği gibi olgunlaşmışlardı hatta kendiliğinden çatlamışlardı ama yine de tutmadı sonunda adet oldum. bu ay için yine verdi doktorum yarın kullanmaya başlıcam inşallah bu kez tutar bakalım ne olacak