Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Bu arada klomen kullandığımda bütün gebelik belirtilerini yaşadım.sakın kendinizi kaptırmayın ilacın etkisiymiş hepsi
Bende iki kere klomen denedm catlatma ignesiyle ilkinde catlamadi ikincidede 2 kete catlatma ignesiyle catladi ya bu yumurtayi catlatmak icin ne yapmaliyim

Nasıl çatlatacağını gerçekten ben de bilmiyorum canım ama sakın bitkisel kürleri deneme hormonları bozuyor onlar. Adetlerin düzenli mi?

Selam gunaydın herkese bu ay ben de klomen kullandim artı inofolic kullandım cumartesi gunu 18 mm bir yumurta vardı salı gunune catoar dedi doktor igne vermedi yanliz bende hic belirti yok dun cok hafif kasiklarda batma gibi oldu ama gecti daha cok karnimda agri var ama boyle üşüme agrisi gibi onun disinda hicbisey yok catlamadımi acaba yumurta diyorum sizde belirti oluyormuydu

Merhabalar. Bende 3. Kez kullaniyorum ayrica catlama ignraide oluyorum . Bu ayda verdi klomen ama benim.hic umud uok. Pkoluyum dende gelecek ay hsg cekilecek
gelin birbirimize destek olalım kızlar
Slm
gelin birbirimize destek olalım kızlar
mrb kizlar bende klomeni iki kez kullandim olmadi iki aydirda yumurta buyutme ignesi yapiorum tutmadi bu son artik bu ayda yumurta buyutme ignesine basladim olmazsa asilamaya gecicez rabbim herkesin yardimcisi olsun

Kızlar selamm bir sorum olcaktı kafam çok karışık bu ay klomen kullandım adetimin 12. Günü sol kasığımda yoğun bir ağrı hissettim ve dün doktor kontrolüm vardı doktorum solda 31.7 mm kaliteli bir yumurtamın oluştuğunu söyledi çatlama iğnesi verdi dün akşama doğru yaptım fakat siteden araştırdıgıma göre kaliteli bir yumurtanın boyu 22 mm oluyormuş bu doktor beni yanlış mı bilgilendirdi kafam çok karışık ve iğneyi yaptıktan 4 saat sonra çatlar dedi ama internet sitesinde 36 saat sonra catlar yazıyor offffffff bu konuda bilgisi olanlar lütfen biraz bilgi verin ilk kez klomen kullandım. Pazartesi progestoron tahlili yapalım dedi

Kızlar selamm bir sorum olcaktı kafam çok karışık bu ay klomen kullandım adetimin 12. Günü sol kasığımda yoğun bir ağrı hissettim ve dün doktor kontrolüm vardı doktorum solda 31.7 mm kaliteli bir yumurtamın oluştuğunu söyledi çatlama iğnesi verdi dün akşama doğru yaptım fakat siteden araştırdıgıma göre kaliteli bir yumurtanın boyu 22 mm oluyormuş bu doktor beni yanlış mı bilgilendirdi kafam çok karışık ve iğneyi yaptıktan 4 saat sonra çatlar dedi ama internet sitesinde 36 saat sonra catlar yazıyor offffffff bu konuda bilgisi olanlar lütfen biraz bilgi verin ilk kez klomen kullandım. Pazartesi progestoron tahlili yapalım dedi
CNm 31 mm bayagi buyuk bu boyuta kist gozuyle bakio drlar genelde ve adetle yada d.kontrol ilaciyla gecio die biliyorm

Özel hastane canım sürekli doktor değiştiriyorum aslında çokta ilgili bir doktordu tam buldum doktorumu dedim bunlar geldi başıma.

çatlatma iğnesini nasıl vurdun öğrenebiilir miyim

hmm bana 2 kutu yazdığına göre 2 doz kullanmam gerekiyor herhalde heyecandan anlayamadım söyldiklerini

Yani iki kutu vermişse Eczane 2 kutu yapacaksın demek ki zaten raporla Alınan bir İlaç olduğu için doktor İki kutu yazmadan iki kutu vermezlerdi kaç mm olmuş ki merak ettim demek ki tek kutuyu yeterli görmedi.

Yani iki kutu vermişse Eczane 2 kutu yapacaksın demek ki zaten raporla Alınan bir İlaç olduğu için doktor İki kutu yazmadan iki kutu vermezlerdi kaç mm olmuş ki merak ettim demek ki tek kutuyu yeterli görmedi.
profesör olunca pek açıklama yapmadı ama 2 doz dedi sanki mmsini sordum cevap alamadım elimdeki ultrason filminde cm yazıyor sağ tıkalıydı orada 1 yumurta diğerindene 1 yumurta olmuş soramadım da tüp bebek bölüm başkanı kendisi fazla konuşmayıp işine odaklı biri o yüzden 2.kez soramadım

Back
X