Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

bklıyrm bakalm daha ıgne olalı 14 gun olmadı bgun dha 9 oldu

Canim benim adetim yarin doluyo yazmissin.s onun icin 2 3 gun daha bekle dedim. Adet olma tarihinden once yapma bence. Rabbim insallah sana ve isteyen tum arkadaslara nasip etsin. Benim bebegim dogdu. Oglum 3 aylik suan

Canim benim adetim yarin doluyo yazmissin.s onun icin 2 3 gun daha bekle dedim. Adet olma tarihinden once yapma bence. Rabbim insallah sana ve isteyen tum arkadaslara nasip etsin. Benim bebegim dogdu. Oglum 3 aylik suan
neee kdr gzl rbbm uzun omr vrsn ıns senın kac yumurtn olsmustu pko vr mıydı

Canim sagol zaten tutmadi ve ikinci asilamamda eksik doz yuzunden iptal edildi aslinda hic uzulmedim demekki hayirlisi boyleymis

aynen canım bu hemsıreler kafasına gore nıye iş yapıyosa artık.. banada tek doz vurcaktı orda ne yazıuyosa onu yap dedım.. üzme kendını ama

kızlar ayın 10 unda transferim gerçekleşecek dualarınız bekliyorum

aynen canım bu hemsıreler kafasına gore nıye iş yapıyosa artık.. banada tek doz vurcaktı orda ne yazıuyosa onu yap dedım.. üzme kendını ama
Uzulmekle olmuyor canim evet ciddi ciddi bebek gorunce ozelliklede yeni dogmus sut kokulu bir fena oluyorum ama olememya napayim vermiyor allah.zamaninda olsun saglikli sihhatli hayirli evlat olsun inşallah

Kızlar bende 10 gün önce klomen kullandın dr yarın kontrole çağırdı acaba banadamı çatlatma iğnesi verecek.hiçbir sorun yok yumurtalar hormonlar herşey normaldi test sonuçlarında neden bu tedaviyi verdi anlamadım daha önce bu ilacı kullananların bilgisine ihtiyacım var.

Kızlar bende 10 gün önce klomen kullandın dr yarın kontrole çağırdı acaba banadamı çatlatma iğnesi verecek.hiçbir sorun yok yumurtalar hormonlar herşey normaldi test sonuçlarında neden bu tedaviyi verdi anlamadım daha önce bu ilacı kullananların bilgisine ihtiyacım var.

ne kadar zamandır hamıle kalamıyosun canım.. eger uzun surelıyse en azından bır yıl kadar ve hı bır sorun olmamasına ragmen gebelık olusmuyosa klomen ardındanda catlatma ıgnesı vermesı normaldır

ıkıncı catlatma ıgnemde basarısızlıkla sonuclandı malesef.. bırıncısınde klomen kıstı olustu bende yumurta catlamadıgı zaman yapıyomus.. ıkıcıde ıse kıst olmadı ama gebelıkte olmadı sızce bu da bır asamamıdır.. en azından yumurtam catlamıs ya ılk buda ıyı bırsey dıyebılmelımıyım

Merhaba kızlar klomen kullandım ve ayın 11inde iğnemi vuruldum şuan beklemedeyim 2 yumurtam oluşmuş biri 19mm diğeri 18mm imiş .test yapmak için sabırsızlanıyorum.. :)

Merhaba kızlar klomen kullandım ve ayın 11inde iğnemi vuruldum şuan beklemedeyim 2 yumurtam oluşmuş biri 19mm diğeri 18mm imiş .test yapmak için sabırsızlanıyorum.. :)

merhaba. bende ayın 10unda 2. aşılamamı yaptırdım. bugün 7. günüm. sabırsızlıktan dayanamadım idrar testi yaptım tabiki sonuç negatifti :) 23 unde kan testi yaptır dedi doktor. bende de 2 tane yumurta geldi. hayırlısı olur inşallah.

merhaba. bende ayın 10unda 2. aşılamamı yaptırdım. bugün 7. günüm. sabırsızlıktan dayanamadım idrar testi yaptım tabiki sonuç negatifti :) 23 unde kan testi yaptır dedi doktor. bende de 2 tane yumurta geldi. hayırlısı olur inşallah.
bende sabırsızlanıyorum ve test yapmak istiyorum ama tek çizgi görmekten korktuğum için yapmıyorum :) bende 24ünde mi yaptırsam acaba test :) iyi haberler veririz inş birbirimize.

bende artık tek çizgi görmekten bıktım inşallah tüm bebek isteyen herkes çift çizgiyi görür.

Back
X