- 28 Ocak 2020
- 23
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sinemmurukk
-
Arkadasim hamile kalmisti o sekilde. Ilk denemede degildi ama birkac kez denedilerPolistik over olup klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp gebe kalan var mı arkadaşlar ?
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur Rabbim tüm isteyenlere içinde de bana nasip eder inşallahArkadasim hamile kalmisti o sekilde. Ilk denemede degildi ama birkac kez denediler
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, rahmi güzel hazırlayan bir ilaçmış öyle diyorlarBende femara + catlatma ihnesi kullandım bugun 7. Gün. Pko değil de cikolata kistim vardı ama doktor eridiğini söyledi.. bilmiyorum artık nolcak :)
Progestan kullandınız mıİnşallah güzel sonuçlar alırsınız, rahmi güzel hazırlayan bir ilaçmış öyle diyorlar
Gebelik pozitif olunca progestana başlattı doktorum. Öncesinde kullanmadımProgestan kullandınız mı
Bende dırek catlatma ıgnesı vurulduktan 1 gun spnra progestana baslattıGebelik pozitif olunca progestana başlattı doktorum. Öncesinde kullanmadım
Progestron hormonunuz doktora düşük gelmiş olabilir belki tutunması daha garanti olsun diye başlatmıştır.Bende dırek catlatma ıgnesı vurulduktan 1 gun spnra progestana baslattı
Progestron hormonunuz doktora düşük gelmiş olabilir belki tutunması daha garanti olsun diye başlatmıştır.
[/QUO
Hormonların gayet iyi dedi. Peki sizin kaç mm di catlatma ıgnesı vuruldugunuzda yumurtalıklarınız
Hormonların gayet iyi dedi de bilmiyorum. Sizin kaç mm idi yumurtalarınız ıgne vuruldugunuzdaProgestron hormonunuz doktora düşük gelmiş olabilir belki tutunması daha garanti olsun diye başlatmıştır.
18mm ydi gittiğimde 2 gün sonra çatlatma iğnesini vurdurdu. İğne vurmadan 1 gün önce ve iğne vurduktan sonraki 2 günde ilişki önerdi. Çok şükür güzel sonuç aldık inş sizinde olumlu sonuçlanırHormonların gayet iyi dedi de bilmiyorum. Sizin kaç mm idi yumurtalarınız ıgne vuruldugunuzda
İnşallah bende de güzel sonuc alırız bende igne vurudktan sonra 1 gün var 1 gün yok ilişki dedi siz idrar testi mi yaptınız yoksa regl gecikince mi gittiniz18mm ydi gittiğimde 2 gün sonra çatlatma iğnesini vurdurdu. İğne vurmadan 1 gün önce ve iğne vurduktan sonraki 2 günde ilişki önerdi. Çok şükür güzel sonuç aldık inş sizinde olumlu sonuçlanır
Adetim 3 gün geçti o zaman pozitif görebildim, öncesinde kanda da negatif gözüküyordu. Geç döllenme olsu sanırımİnşallah bende de güzel sonuc alırız bende igne vurudktan sonra 1 gün var 1 gün yok ilişki dedi siz idrar testi mi yaptınız yoksa regl gecikince mi gittiniz
Darısı bana insallah. Benim yumurtaları 22-24 dü biri de 20 ydi sanırım ama az once gördüm 22 ve üstü kiste dönüşüyo demişker:/Adetim 3 gün geçti o zaman pozitif görebildim, öncesinde kanda da negatif gözüküyordu. Geç döllenme olsu sanırım
Çatlayabilir canım kötü düşünme her yumurta kiste dönüşmüyor.Darısı bana insallah. Benim yumurtaları 22-24 dü biri de 20 ydi sanırım ama az once gördüm 22 ve üstü kiste dönüşüyo demişker:/
Daha hic 24 mm diyen duymadım daÇatlayabilir canım kötü düşünme her yumurta kiste dönüşmüyor.
Benim doktorum 3 ay etkisini gösteriyor 3 ay sonra olmazsa rahim filmi çektirirsiniz dediÇarşamba günü 2. Kez iğne olacagim ben de pkoluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?