- 28 Ocak 2020
- 23
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sinemmurukk
-
Benim bugün 11 günü ama negatif çıkıyor hayırlısı artık umudum kalmadıBende pcos luyum canım, klomenle aynı türev olan femara+çatlatma iğnesi kullandım. İlk ayda gebe kaldım çok şükür 7 haftalık olduk. Genel hormon tahlillerin iyiyse 3 ay içinde genelde sonç alınıyormuş
3 tane 19 cm yumurtayla vuruldum iğneyiHormonların gayet iyi dedi de bilmiyorum. Sizin kaç mm idi yumurtalarınız ıgne vuruldugunuzda
Ben 33 cm ile hamile kalanı duydumDarısı bana insallah. Benim yumurtaları 22-24 dü biri de 20 ydi sanırım ama az once gördüm 22 ve üstü kiste dönüşüyo demişker:/
İğneyi vuralı mı 11 gün olduBenim bugün 11 günü ama negatif çıkıyor hayırlısı artık umudum kalmadı
16. Günü testi tekrar yapın
Benimde biri 23 bu ay doktor ayni gun catlatma ignesi yapti bakalimDaha hic 24 mm diyen duymadım dazaten kistim vardı benim
Kaç gün oldu sanaBenimde biri 23 bu ay doktor ayni gun catlatma ignesi yapti bakalim
Arkadaşlar femaranın idrar trstindeki çift çiZgi etkisi ne zaman gecer acaba
Kaç gün oldu sana
Tutar inşallah canımmBu ayin 14.de kontrole gittim biri 23 biride 18di sanirim. O Gun hemen igne yapti doktor. Bende 23/24 mm hic gormuyorum buralarda ama doktor cok guzel dedi buyumesi icin. İns igneden once catlama olmamistir igne gunu ve 2 gun once bos gecti cunku. İgneden 36 saat sonra oldu ilski. Bakalm ins bu ay tutar
Hmm benim bugün 12. Gün ama hic belirti yok ne hamilelik ne regl. Regl olmadan onceki hafta gögüslerime hic dokunamam cok acır ama gögüs agfısı daolmadı hic :/ hamilelikte de oluyonus o gerçiBenim 12 13 gün sürmüştü canım
Benim adetim geçtikten 3 gün sonra kanda görebildik. Geç döllenme olmuş. İnşallah sizinde olurHmm benim bugün 12. Gün ama hic belirti yok ne hamilelik ne regl. Regl olmadan onceki hafta gögüslerime hic dokunamam cok acır ama gögüs agfısı daolmadı hic :/ hamilelikte de oluyonus o gerçi
Belirti var mıydınsizdeBenim adetim geçtikten 3 gün sonra kanda görebildik. Geç döllenme olmuş. İnşallah sizinde olur
Göğüs hassasiyeti başlamıştı benimde ama herkeste aynı belirtiler olmuyor canım.Belirti var mıydınsizde
Hmmm bende hiç belirti yok ya cok tuhaf ama kesin hamile değilimdir yoksa hissederdim heraldeGöğüs hassasiyeti başlamıştı benimde ama herkeste aynı belirtiler olmuyor canım.
İğnenin kaçıncı günüydü pozitif gördüğünüzdeAdetim 3 gün geçti o zaman pozitif görebildim, öncesinde kanda da negatif gözüküyordu. Geç döllenme olsu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?