Klomen ve çatlatma iğnesi

Merhaba arkadaşlar bende doktora gittim reglin baslayinca klomen kullancaksin 3. Gününden itibaren 5 gün günde 1 defa dedi ben stresten mi bilmiyorum 1 yıldır düzenli oluyordum olamadım regl bende tarlusal söktürücü kullandim 12 sinde hafif leke geldi 13 ünde tam anlamiyla regl oldum ve 14 ünde klomene basladim 5 gun kullandim doktor reglin 1. Gununden sayarak 12 13 veya 14 günü gel kontrole dedi ben simdi 26 sina randevu aldim ama şöyle bisey merak ediyorum eger 12sini leke geldigi günü reglin 1. Günü diye saymam gerekiyorsa 26 si 15. Günü olmus oluyor reglin. Ama is yerinden iznimi de yanlis hesaplayip oyle almistim değiştiremem de 1 gün gec gitmek sorun olur mu bilgisi olan var mi ?

Kaç gün oldu sana

Bu ayin 14.de kontrole gittim biri 23 biride 18di sanirim. O Gun hemen igne yapti doktor. Bende 23/24 mm hic gormuyorum buralarda ama doktor cok guzel dedi buyumesi icin. İns igneden once catlama olmamistir igne gunu ve 2 gun once bos gecti cunku. İgneden 36 saat sonra oldu ilski. Bakalm ins bu ay tutar

Tutar inşallah canımm

Hmm benim bugün 12. Gün ama hic belirti yok ne hamilelik ne regl. Regl olmadan onceki hafta gögüslerime hic dokunamam cok acır ama gögüs agfısı daolmadı hic :/ hamilelikte de oluyonus o gerçi
Benim adetim geçtikten 3 gün sonra kanda görebildik. Geç döllenme olmuş. İnşallah sizinde olur

Bu ay bende ilk defa klomen kullandım 24 mm bir tane yumurtam büyümüş doktor iğne vermedi birkaç gün sonra kan istedi sonucuna bakarak catlamış dedi, şimdi adetimi bekliyorum her ay yaşadığım adet öncesi belirtileri yaşıyorum yine ama hepsi hamilelik belirtileri olarak da geçiyomus kafam karışık inşallah tutmuştur.. sağ kasigim dünden beri zaman zaman ağrıyor ve adetime 5 gün var ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…