Bende şimdi yoldayım gidiyorum annemlereAy çok doğru haftaya annemlere gitcez sırf daha fazla dusunmim diye
Cok guzel düşünmüşsün sende :))Bende şimdi yoldayım gidiyorum annemlere
Seni annenler biliyormu gebelik düşündüğünü benimkilerin haberi yok . Söyleseydim daha çok stres olurdumBende şimdi yoldayım gidiyorum annemlere
Bende söylemedim hiçbişey haberleri yokSeni annenler biliyormu gebelik düşündüğünü benimkilerin haberi yok . Söyleseydim daha çok stres olurdum
Inş allahBende söylemedim hiçbişey haberleri yokinşallah olursa müjdemizi veririz
Yok canım malesef bu değerden yükselmez negatif kısmet bende yarın tekrar gidiyorum yumurta takibine tekrar iğne olucak hayırlısı hepimiz içinKızlar bugun iğnenin 12.günü kan verdim 0.3 negatif yani sonradan pozitif olabilir mi ya
Aminnn inşallah siz iyi haberler alırsınız bu ikiniz denemem artık bu ay rahim içine bakılacak operasyon var maleseef bakalım kısmet ne zamanaYok canım malesef bu değerden yükselmez negatif kısmet bende yarın tekrar gidiyorum yumurta takibine tekrar iğne olucak hayırlısı hepimiz için
Benimdebu ikinci denemem vuruldum iğnemi geldim hayırlısı rahim filminden sonra gebelik kolay oluyomuş inşallah güzel haberler alırsınızAminnn inşallah siz iyi haberler alırsınız bu ikiniz denemem artık bu ay rahim içine bakılacak operasyon var maleseef bakalım kısmet ne zamana
Testim de bu kızlar suya tuttum öyle okumuştum çizgi giderse kuruma çizgisi diye daha da belirgin oldu çizgi
İnşallah canım inşallah güzel sonuç alırsın sabah ilk idrarınla tekrar yap bakalım yine silik çıkasa pazartesi kan verirsinTestim de bu kızlar suya tuttum öyle okumuştum çizgi giderse kuruma çizgisi diye daha da belirgin oldu çizgi
Canım tekrar yaptınmı test
Yaptım canım maleseef negatif hiç çizgi yok dğbki ile aynı marka ve farklı denedimCanım tekrar yaptınmı test
Hayırlısı olsun canını sıkma umudunuda kaybetmeYaptım canım maleseef negatif hiç çizgi yok dğbki ile aynı marka ve farklı denedim
Yani hayırlısı üzücü oluyor 2 yıldır bekliyorum ama nasip ne zamana artıkHayırlısı olsun canını sıkma umudunuda kaybetme
Bende 1yıldır uğraşıyorum ikinci için inşallah en kısa zamanda bizede nasip olur bakalım bu ay olucakmı benim beklemedeyimYani hayırlısı üzücü oluyor 2 yıldır bekliyorum ama nasip ne zamana artık
Son durum nedir be adet oldum yarın doktora gidecem yine bakalım başka doktor bu sefer deBende 1yıldır uğraşıyorum ikinci için inşallah en kısa zamanda bizede nasip olur bakalım bu ay olucakmı benim beklemedeyim
Ne yaptınız acaba tuttu mu?Merhaba ufak bir sorum olucak klomen tedavisi gördüm bugün yumurta takibim vardı birtane çok güzel yumurtam oluşmuştu 20mm çatlatma iğnesi vurdu bu şekilde çoğul gebelik yaşayan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?