• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve çatlatma iğnesi

İlk seferde kullanmadım İkinci klomen kullandığım da da çatlatma iğnesi kullanmadim . Dr rahim duvarı çok ince tutunma ihtimali düşük dedi . Bende gerek yok o zaman dedim kendi çatlar zaten diye . Ama sonra başka doktor ilk klomen kullandıktan sonra duphaston önermişti kendim onu içmeye başladım . Nasip ya iki yumurtadan biri tutundu.
Duphastonu ne zaman içmeye başladınız benim rahim kalınlığı güzel. En son doktorum Klomen başla kendiliğinden çatlar dedi ama kiste dönüşür diye içmedim meğer kendi yumurtam büyümüş o kiste dönüştü

Duphastonu ne zaman içmeye başladınız benim rahim kalınlığı güzel. En son doktorum Klomen başla kendiliğinden çatlar dedi ama kiste dönüşür diye içmedim meğer kendi yumurtam büyümüş o kiste dönüştü
Yanlış hatırlamıyorsam adete 10-13 gün kala başlamıştım. Adetle atılır inşallah kendiliğinden geçer. Doktor kontrolünde kullanıyorsun zaten ya korkmayın kullanın bence

Merhaba kızlar ben bu ay ılk kez Klomen kullandım. Cumartesi günü Klomen bitti. Bugün kontrole gittim sol tarafta ıkı tane yumurtam gelısmıs 18 mm doktorum çarşamba günü çatlatma ıgnesi yap. 36 saat sonra ilişki sonrasında da cumartesi pazar da ilişki önerdi. İlk ayda bu sekılde olup gebe kalanlar var mı acaba
Merhaba bende bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kıllandım benimde yumurtalıklarım ilk 5 gün ilaç kullandım yeterli olgunluğa gelmedi 23 Temmuz da 16 mm sağ 12 mm sol overdi doktor yeterli görmedi bi 5 gün daha kullanalım dedi 28 temmuza kadar kullandım o zamanda sağ 26 mm sol 24 mm olmuştu o gün 28 Temmuz 16.35 de iğnemi oldum bakalım 29 30 Temmuz da akşamları ilişkiyle değerlendirdim inşallah hayırlı sonuçlar alırız verdiğimiz çabalar karşılığını alırız 🤲🏻❤️

Benim önceki aylarda da kiste dönüştü aşılama zamanı bile dönüştü devlette yaptırdım ovitrelle vurulduğum halde dönüşmüştü bu doktorum iğne bulamazsan Batum’dan getirtirim dedi ama ben üstüne düşmedim ekstra ücret alırlar diye
Merhaba bende bu ay klomen kullandım doktor adet olursan gel kiste dönüşmüş olabilir dedi adet belirtilerim var olmadı bu ay da gebelik belli ki kiste dönüştüyse doktor ne yapıyor ilaç falan mı veriyor?😊

Merhaba bende bu ay klomen kullandım doktor adet olursan gel kiste dönüşmüş olabilir dedi adet belirtilerim var olmadı bu ay da gebelik belli ki kiste dönüştüyse doktor ne yapıyor ilaç falan mı veriyor?😊
Adetle atabildin mi diye bakıyor ilaca gerek yok basit kistte. Yumurtanın çatlayp çatlamadığını adetin 21. Günü progesteron baktırın öğrenirsiniz

Merhaba kızlar. Ben de pkosluyum ve 3 yıldır gebelik hiç oluşmadı. ilk klomen ovitrelle tedavisinde gebe kaldım. Sol tarafımda 21mm tek yumurta ile ve ilk denemede. Ama maalesef 6.Haftada bebeğimin kalbi durdu. 4 ay geçti tekrar klomen kullanmak istemedim nedense o ilaca biliyorum yaşadıklarımı. Letu ve ovitrelle kullandım bu defa sağ tarafımda 24 mm yumurta olmuşmuştu. İğneden sonra 3. Gün duphastona başladım. Doktor progeston verdi ancak yan etkilerini göze alamadım onun yerine duphaston kullanıyorum. Bugün iğnenin 1.Haftası sonuç bekliyorum. Sizde durumlar nasıl?

Merhaba hangi sebepten klomen verdi doktor? Eger pko varsa bel baglamayin su ilaca 6 sene evliyim cok kez kullandigim ilac. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz her bünye bir degil ama gecerli bir aciklamam var böyle dedigim icin. Özellikle de pko varsa.
Merhaba klomen kullanırken ilişki olacak mi acaba bilginiz var mı doktora sormayı unuttm da

Back
X