Ekstra ücret bilmiyom benim bulunduğum uerde sadece bir tane iyi doktor var ona gidiyorum 3 gebeliğimde düşk riskm vardı daha 3 haftalık zaten kese vs görülmez acile gittim yerleşme denildi gnderdiler ertesi artı kanama tekrar acile gittim kan tahlili yaptı bu sefer gebelik var poliknklk dedi pztesı gittim mecbur sıradan Bi doktor dış gebelik denildi kendim dedim doktora düşük riskim olabilir ilaç vs yazmayacak mısınız ne ilacı dedi Progsstan ddm yok araştırma hastanesine git dedi oraya gittim zaten 5 haftalık oldu o zamana kadar parçalar vs düşürdüm gitti dedim herhalde araştırma hastanesine gidince kalp atışı kese herkes var duydum ama gec kaldın maalesef çok kanama olmuş günde 3 adet progestan 3 günde bir iğne yazdı ama tutmaz dedi oylede oldu ilaca rağmen durmadı 14 ocak devlette gittim kalp atışı kese hala var ama kanamam o kadar yoğun parçalar 21 ocakta araştırma hastanesine tekrar gittim muaneye girmeden lavaboya gittimki bebeğin cenini gördüm muaneye girinceye zaten doktor bebek yok dedi biliyorum düştü dedim o yüzden doktor onemli diyorum bana dıs gebelik diyen doktor kızımdada kalp atışı yok kürtaj dedi dinlemedim iki hafta sonra başka doktora gittim gayet ıyı sağlıklı dedi