klomen ve çatlatma iğnesi

karagull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
118
0
46
Afyon
merhaba arkadaşlar. perşembe günü doktora gittim 5 tane yumurtam varmış . çatlatma iğnesi de oldum .. acaba bu iğne ne kadar süre etkili cevap verebilecek olan varmı.. perşembe ve cuma günlerini değerlendirdik ..:)

doktor bişey demedimi ? mesela perşembe vuruldun cuma,pazar,ve salıyı değerlendiriyosun iğneden 1 gün sonra çatlıyomuş yumurta doktorlar gün aşırı ilişki diyorlar bu günleri değerlendir canım

Merhaba bu ay çok umutluydumm 16 aydır hamile kalamıyorum 33 günde bir regl oluyorum bu ay tam hamileyim derken reglim 11 gün gecikti ve ben dün hastlandım her ay düzenliyken bu ay çok geciklti ve klomen verdi doktorum bu hastalandığımda içeceğim ama şimdi adetim geç geldiği için içip içmem konsuunda kararsızım acaba adetimi tekrar düzene soktuktan sonra mı içsem napçağımı bilmiyorum. Bir de klomen tedavsisinde 5 günde ilaç bittikten hemen sonra mı doktor muayenesine gidiliuor çatlatma iğnesi nasıl yapılıyor bilgi verirseniz çok sewinirim çook hemde (((

ben 4 .5 yıldır hamile kalamıyorum . hiçbir problem yok. ama olmuyor işte. klomeni adetin 2 .günü alacaksın. adetinin 14. gününde doktor bakacak . yumurtalar gelişmişise iğne vurulacaksın.
n

canım adetinin 2 veya 3. günü doktora git 5. günü başlayıp 5 gün alıyosun hapı doktor seni 12. veya 14.günü kontrole çağırıyo senin durumuna göre yumurtalar 18_22 mm arası olunca çatlatma iğnesi oluyosun bazen vermeyede biliyo sonra 2 günde bir ilişki öneriyo bence bir an önce başla tedavine zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…