- 21 Ağustos 2010
- 442
- 221
- 133
çok umutlanmak istemiyorum çünkü heray aynı hüsranı yaşıyorum ama inş tatlım inş. senin gönlünden geçen kadar iyi bir sonuç alırız mesala şuan kasığımda minik bir sancı ve yanma oluştu ama öyle uzun sürmüyor bir kaç sanıye içinde çıkıyor
gecen denedıgınde ne gıbı belırtıler olmuştu bu ağrıların olmusmuydu :S
Kizlar meraba ya benimde bugun 22.gunum yani eger dollenme olduysa insallah olmustur bi hafta oluyo ve iki gundur bi sag bi sol kasigim vve sirtim cok kotu agriyo nefes aldirmayacak kadar kulunc var zannettim masaj yaptiriyorum kirilsin diye yok agri gecmio .bu video bana da umut oldu nolur tutunuyo olsun bebislerimiz yaa :)
İnaşşalh canım inşallah... bende bi tuhafım aglıyom oto noka :d hehehe nie rezil olcakmışsın canım ya ahatlıyorsan ağla atma içine ..persembe olmuştum 9 gun oluyo sanırım bugun benımde kız senın 17 gunmu oldu hey maşallahhhhhhhh yerim ben seni Allah sabır versin sana çok zor beklemek balımm sana yapsakmı acaba test ya iğne olalı 17 gun olduguna eminmisin bitanem ...
hatırlıyormusun suzan anlatıyrdum bır agrı gırmıstı sabaha karsı o gun 9.gunmuydu bı bakayım
canım umutlancaz biz umutlu olcaz mutlu olcaz tabiki üzülme sağlığımız yerinde olsun 5-10-20 kerede deneriz ... Allah ol desin yeterki ......bak doktor diyoki 2 ile 6 arası aşılama yapıla biliyormuş yaş olarakda 38 -39 yaşına kadar yapıla biliyomuş ben video izliyom size duyduklarımı aktarıyorum hehehehe![]()