klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Ben iki kez kendiligimden hamile kaldim ama düşük oldu canim. Aslinda doktor bana tedavi uygulamak istemedi ben zorla yaptirdim klomen ve iğne tedavisini çünkü evlat hasreti bir yana etraftaki baskilardan da cok bunaldim

Ben iki kez kendiligimden hamile kaldim ama düşük oldu canim. Aslinda doktor bana tedavi uygulamak istemedi ben zorla yaptirdim klomen ve iğne tedavisini çünkü evlat hasreti bir yana etraftaki baskilardan da cok bunaldim
İnşallah tutmuştur zaten şu boş boğazlı insanlardan bıktım sanki bizim elimizde olan birşeymi her şey allahtan arkadaşımın 14 sene olmadı sonra tüp Bebek'le çocuğu oldu bebeği 1 yaşındayken kendiliğinden hamile kaldı şimdi ikizleri olacak

Masallah canim zaten genelde oyle oluyor. Ben bu ay olmazsa onumuzdeki ay aşılama istiyorum dedim doktorum şok oldu :) cunku elhamdulillah hic bir problemim yok. Ikinci düşük 7 ay önce oldu gecen ay calismalara basladik olmayinca bu ay catlama ignesi istedim insqllah tutar. Ama tutmazsa aşılama tedavisine baslaacagiz. Insallah gerek kalmaz

Can'ım istanbuldaysan Bakırköy devlet hastanesi iyi diyolar ben gitmedim benim 11 yaşında bir kızım var büyük ihtimal bana yapmazlar zannedersem çocuğu olmayanlara yapıyorlar devlet hastanesinde
Himmm banada yapmazlar o zamn bnmde kurtajim var. Hemde İstanbul da degilim

İnşallah hamilesindir Can'ım perşembe günü tahlil yaptıralım bakalım hayırlısı olsun

Yaparlar Can'ım şu an çocuğun yoksa nerdeysen oradaki devlet hastanelerine baş vur Can'ım bana yapsalar devlet hastanesinde direk tüp bebek yaptırırım ama maalesef yapmazlar
Adet olayım da randevu aliym o zaman. Benm nisana kadr olmazsa baslayacaz asilamaya 3 aşılama tutmazsa tüp bebek te yaş sınırı var yasimin dolmasını bekleyecm o zamana kadrda olmazsa tüp bebek.

Can'ım adet olacak gibi karnım ağrıyo birde çok halsizim sende bu tarz şeyler oluyomu
Bana dusuklerimden dolayi progestan isimli bir ilac verdi doktor resmen beni sarhos ediyor kafam hep bulanik canim ya. Benim de arada öyle ufak sancilarim oluyor ama birşeye yormak istemiyorum. En net belirtim göğüs uçlarim çok çok hassas. Dokunamiyorum. Her adet dönemi göğüslerim ağrır ama göğüs uçlarim bu kadar acimazdi. Hamileliklerimde olmuştum daha önce böyle.. Hayirlisi olsun ne umitsizim ne cok ümitli

Benimde sol göğsümün ucu acıyo diğeri çok az acıyo adet sancısı korkutuyor beni ama daha erken 11. Günü iğnenin ve benim 1,5 gün sonrada çatladıysa yani 9. Günüm normalde yani takipten önce 28 günde bir adet olurdum yani bugün adetimin 28. Günü ama benim yumurta geç oldu adetin 17. Günü oldu yeni tarih ayın 29 u acaba yumurta çatladıktan 14 gün sonramı olmam gerekiyor senin daha önce çatlatma inesinden sonra kaçıncı gün adet oldun Can'ım

Ben catlatma iğnesi ilk defa vuruldum canim. Genelde 28 .. 29.. 30 gün arayla olurum. Tahmini adet günüm 1 şubat. Igneden sonra 12. Gün bitti bugün. Belki bu hafta sonuna doğru kan tahlilinde çıkabilir. Ama gün gün sayip stres yapmak yerine onumuzdeki haftayi beklemeye karar verdim ben

Ayrica bu ay klomen ve ignenin etkisiyle normalden erken yumurtlama oldu bizde. Yani normalden daha kisa olmasi gerek adet tarihimizin. Bence bu kadar hesap yapmayalim canim çünkü bu stres yapmaktan başka bisey değil. Senle ayni gün igne vurulduysak ayni gunde adet tarihimiz olacak ortalama 28 ocak gibi. Bence pazartesiyi bekleyelim

Kizlar catlama iynesinden sonra test ne zaman yapilir cuma iyne oldum ben oylen 2 de pazartesi 11 gun olucak dogru sonuc alirmiyim test yapsam iynenin etkisi oluyormus pozitif gosteriyormus oylemi

Canim acele etme bence
Kizlar catlama iynesinden sonra test ne zaman yapilir cuma iyne oldum ben oylen 2 de pazartesi 11 gun olucak dogru sonuc alirmiyim test yapsam iynenin etkisi oluyormus pozitif gosteriyormus oylemi
Bugün benim 13. Günüm ama sabirla dua ile bekliyorum. Buyuk ihtimal pazartesiyi bekleyecegim. Çünkü her gün bekleyip stres etmek olumsuz sonuc verir en iyisi zamanini beklemek.

Canim acele etme bence

Bugün benim 13. Günüm ama sabirla dua ile bekliyorum. Buyuk ihtimal pazartesiyi bekleyecegim. Çünkü her gün bekleyip stres etmek olumsuz sonuc verir en iyisi zamanini beklemek.
Anladim cnm ins guzel sonuc alirsin o zaman adet tarihimi bekliycem hayirlisi olsun ne diyim o iynenin etkisi uzun zaman da cikmiyor sanirim vucuddan

Anladim cnm ins guzel sonuc alirsin o zaman adet tarihimi bekliycem hayirlisi olsun ne diyim o iynenin etkisi uzun zaman da cikmiyor sanirim vucuddan
Aynen canim ilk zamanlar pozitif gosterip yaniltabilir bi da sonra bayal kirikligina sebep olabilir. Gercekten beklemesi çok zor bir süreç. Insallah Rabbim gonlumizdeki duaya karşılık verir bu ay. Ben akillandim artik adet tarihimden önce test yapmayacağım.

Benim adet tarihim haftasonuna denk geliyor ama p.tesiyi bekleyecegim. İnsallah mutlu haber aliriz hepimiz

Amin cnm ben zaten dupbaston. Die bir ilac kullaniyorum o ilacin bitmesine 3bgun var ilac bittinden uc gun sorlnra gebelik olusmasanzaten adet olursun dedi dr yani 6 gun bekliycem daha olmazsam eger adet biraz daha beklerim nette arastuemaktan artik uykularim kacti valla dedigin gibi sabirla bekliyorum rabbim bizleri bos cevirmesin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…