klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Kızlar bende klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama olanlardanım kısmetse pazartesi sonuç belli olacak.

Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım , bir buçuk yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama hala olmadı. Klomen ve çatlatma iğnesinin ardından maalesef yine adet oldum. Yine olmadı. Tekrar doktor yolları göründü. Çok çok moralim bozuk. Dün gece sabaha kadar ağladım. Gerçekten çok zor , kimseye derdini anlatamıyorsun , ben de buraya yazmaya karar verdim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım , bir buçuk yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama hala olmadı. Klomen ve çatlatma iğnesinin ardından maalesef yine adet oldum. Yine olmadı. Tekrar doktor yolları göründü. Çok çok moralim bozuk. Dün gece sabaha kadar ağladım. Gerçekten çok zor , kimseye derdini anlatamıyorsun , ben de buraya yazmaya karar verdim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım merhaba, üzme kendini, her şerde vardır bir hayır. çoğunun ikinci ayda oluyor zaten. ben de seninle aynı durumdayım. 14 şubatta çat. iğnesi vuruldum. beklemedeyim. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Kızlar geçen ay 30 da adet gördüm bu ayın 11 de catlatma iğnesi vuruldum...igne vurulduğum gün den saydım bu gün 13 günüm.dogrumu kızlar kaç gun sonra adet olmak gerekiyor peki.yardimci olursanız sevinirim.

arkadaslar lutfen bana cevap veririmisiniz bu gun 16. gunum test yaptim nagatifdi ama daha adetde olmamisim sizce nolmelmi kafam cok karisik

canım merhaba, üzme kendini, her şerde vardır bir hayır. çoğunun ikinci ayda oluyor zaten. ben de seninle aynı durumdayım. 14 şubatta çat. iğnesi vuruldum. beklemedeyim. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Doktora gittim ikinci kez vermedi iğne , rahim filmi istedi. Onu çektireceğim. İnşallah canım inşallah herkesin duası kabul olsun

Kızlar yaa
1 yıl veya daha fazla hiç gebe kalamayıp sonra doğal yolla hamile kalma ihtimali var mı sizce??
Bu mayısta 31 yaşına giriyorum, haşimato troidim ve sol yum. da polikistik over görüntüsü varmış. Adetlerim düzenli her ay oluyorum.. Hormon testleri eşimin testleri hsg herşey normal Çıktı.. 1 kere klomen+ovitrelle de denedim ama sonuç alamadık.. Sizce tüp bebek düşünmek için erken mi ne yapsam bilemiyorum yaa :KK43:

Kızlar merhaba. Yeniden buralara gelmek de varmış. Ben mayısta kullanmıştım ve ilk denemede hamile kalmıştım. malesef iki ay sonra düşük yaptım. Şimdi yeniden denedik. Perşembe iğne oldum, cuma akşam cumartesi sabah ilişki, pazartesiden itibaren de progestan jel dedi doktor.

Çok halsiz ve gerginim. Inşallah olur.

Merhaba kızlarr. Öncelikle Rabbim bütün çocuk isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin. Ben 1.5 yillik evliyim ve 23 yasindayim. Geçen ay doktora gittim.adetimin 3. Günüydü yumurta takibine basladik. daha sonraki gidişimde yumurtam oluşmuş hatta çok iyi bi olgunlukta diyebilirim. 10.günü 14 mm gbi biseydi. Snra bekledim çatlama olcakmi diye fakat olmadi bendeki sorununda bu olduğunu öğrendim. Bu ay klomene basladim günde 1 tane 5 GN. Ve snra catlatma ignesi. Doktorum korkulcak bisey olmadigini herseyn guzel oldugunu syledi. Egr catlamazsaa yumurtalarn ben onlarin kafasina kafasina vurcam mrk etme dedi :)Cokk endiseliyim insanin aklina herşey geliyor. Bi yandanda yunurtam gelişiyor tek sorun catlamasaysa bu ay olucak diorum..

Kızlar merhaba. Yeniden buralara gelmek de varmış. Ben mayısta kullanmıştım ve ilk denemede hamile kalmıştım. malesef iki ay sonra düşük yaptım. Şimdi yeniden denedik. Perşembe iğne oldum, cuma akşam cumartesi sabah ilişki, pazartesiden itibaren de progestan jel dedi doktor.

Çok halsiz ve gerginim. Inşallah olur.
Merhaba umarım hamile kalmışındır.. Bende daha önce klomem tedavisi gördüğüm ay hamile kalsın ama kürtaj olmak zorunda kaldım :( bu ay yine klomen verdi doktor ve bugün adetin 10. Günü ve 3 yumurtam oluşmuş 22,21,19 mm büyüklüğünde çok şükür ve doktor bu akşam 7 de çatlama iğnesi verdi ve bu akşam cuma sabah ve sonrasında gün aşırı ilişki olsun dedi.. Bakalım nasip tutacak mı??

Arkadaşlar kafam atamıyorum yardım edin 2,5 yıldır evliyim ve bebek istiyorum klomen kullandım bu ay 2 tane yumurtam gelişti biri 17 m diğeri 18 m ve 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum overlite dr. 36 saat sonra ilişkide bulunun dedi bizde bulunduk ve gün aşırı ilişkide bulunduk sizce hamile kalabilecek miyim içim tuaf bir his var yardım edin iğne olupta gebe kalan var mı ne olur yardım edinn bana bebeğim gelecek mi sencee ve bu şekilde hamile kalanlar ne zaman test yaptınızz lütfennn ? ve hamilelik belirtileri neler ne olur kafamda soru soru yoruldumm ?
merhaba bebeginiz oldu mu hamile kalabildiniz mi

Kızlar bugün ignemin 15.günü. adetiminde 3.günü.. adet belirtileri var tabi ama sadece farklı olarak kramplar girdi 3 4 kez. Ve göğüslerim agriyor..
Sizce neden adet gecikmesi oluyor? Çok umutlu değilim!

Nisanın 13.'de catlatma ignesi vuruldum ve şu bi kac gündür kasıklarımda sancım baya var neden olabilir sizce doktora sordum hamilelik belirtiside olabilir relg sancısı belirtisi de dedi.. Eger cumartesiye kadar relg olmassam kan testi yaptıracağım.. Sizce gebelik var mıdır ??

Nisanın 13.'de catlatma ignesi vuruldum ve şu bi kac gündür kasıklarımda sancım baya var neden olabilir sizce doktora sordum hamilelik belirtiside olabilir relg sancısı belirtisi de dedi.. Eger cumartesiye kadar relg olmassam kan testi yaptıracağım.. Sizce gebelik var mıdır ??[/QUOTEcanim benders oyle oldu aMa adet oldum 've cok uzuldum fazla umitlen me aM A sonuc ne olursa yaz bende yarin asilama olcm isallah bi safer olur allah isteyen herkeze nasip etsin

Amin inşallah cnm olumsuz sonuc alır mıyım diye cesaretim bile yok hayırlısı olur inşallah hepimiz için.. Rabbim isteyip dileyen herkese versin ... Şu mübarek cuma gününün yüzü hürmetine (Amin)

Merhabalar araştırırken gördüm siteyi benim de 2 kez oldu tedavim klomen artı arkasına catlatma iğnesi ama ikisi de olumsuz yarın tekrar gideceğim sonra rahim filmi demişti bu ay da 4 gün geçti diye biraz umutlanmistim aslında yumurtlama takibini devlette yapıyor mu peki

Back
X