klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

sanırım 6 defa kullanma hakkımız varmıs cnm bende bu son kullanışım ondan snr iğneye başlıycam

Merhaba yazma gereği duydum benimde bildigim kadariyla 3 en fazla 4 defa klomen tedavisi gerekiyor sonra aşılama o da 3 defa en son olmazsa bir ay beklenelip gebelik olusmazsa tüp bebek merkezine yonlendiriliyor sistem böyle ama yaş faktörü engel olursa hepsinden birer defa yapilip tüp bebeğe gecis yapilir diye biliyorum

kızlar benim yum çatladı galiba dün gün boyu ara ara sızlıodu kasıklarım özellikle sol gece birazdaha arttı ağrısı şimdi belim ağrıo ama kasıklarımda dünkü gibi bir ağrı yok. dün geceyi değerlendirdik :) dr çrş per özellikle demişti ama bugün sabahı değerlendirecektik benimki nöbete gidecek çünkü. ama olamadı çünkü canım çok hasta oldu niye anlamadık. öksürük hapşuruk duramıo inşallah dünkü yeterli olur

cnm aşılama yapılmadı sadece ilaç kullanıyorum aşılma olmadım hiç bu ayda olmassa iğneye ğeçicem

cnm aşılama yapılmadı sadece ilaç kullanıyorum aşılma olmadım hiç bu ayda olmassa iğneye ğeçicem

Insaallah hayirlisi olsun canm igne derken gobekten yapilan igneden mi soz ediyorsun ben ilk klomeni kullandığım da çatlama ignesi ile birlikte kullandim ikincisinide oyle ama üçüncüsunu doktorum yumurtam cok büyüdüğü icin gerek bulmadi o ay da hamile kaldim eger yaşın musaitse klomeni 3 defa eger degilse 2 defa sonra direk aşılama yöntemi o da babadan alinan sperm anne rahmine enjekte ediliyor onu da zaman kaybi olmasin diye 2 defa sonrasi tüp bebek denemesi istenilir.

çatlama değil yumurta büyütücü iğne anlamıyorum yumurtalarım nie ğelişmo geçen ay gelişti ama çatladı ben anlmıyorum herkeski büyüyo benmki nie büümüon bazı sebeblerden dolayı aşılma yaaptırıyoz yoksa bi proplem yok ikimzdede aşılama deniyoruz mecbur

Incir kurunu tavsiye ederim ben adetten once baslardim fakat ben suyunu degil çiğ olarak her sabah tuketirdim taaki 11 14 16 gunleri bitene kadar bugunler cok onemli yumurtalar bugunlerde catlayabiliyor gec catliyorsa 18 gunde degerlendirilir. Üzülme insaallah olur dua etmeyide unutma Allah herseyin hayrlisini nasip etsin.

bende yarın sabah olucam iğneyi. 1.5 sene denedik olmadı ozamanda beklemek zordu ama şimdi daha mı zor ne... Sol tarafta 4 tane yumoşum var doktor baktı dün 20 mm biri bu çatlamak üzere dedi diğerleri 15mm 18mm... ama yinede Cuma günü için pregnyl iğne verdi anlamadım sanırım diğer 3 yumurta için...Dün sol kasıgım çok ağrıdı galiba 20 lik çıtır çatladı Yarınki iğneyle de diğerlerini çatlatıcaz...Bakalım inşallah güzel haberler veririm hepimize umut olur

amin cnm teşekürler inş bu ay yumuşlorum büyürde aşılamam olur ilk aşılamam inş dua edin büyüsün

cnm büyütmek için ne kullandın kürmü denedin yoksa ilaçmı kullandın?

cnm büyütmek için ne kullandın kürmü denedin yoksa ilaçmı kullandın?
Sadece klomen kullandım bu ilk ayım... Geçen ay bi hafta geciktim 24mm kist dedi ama o regl ile gitti çok şükür...
benim çatlamayla ilgili sorunum diye düşünüyorum... Biyandan ovulasyon testi de yapıyorum mesela dün kasıklarımda ağrı olmasına rağmen ovulasyon testinde 2. çizgi hep soluk çıkıyo

benim bu ay kullanıcam klomeni 5 defa inş gelişir kaçıncı gün doktora gittin klomen bittikten snr?

benim bu ay kullanıcam klomeni 5 defa inş gelişir kaçıncı gün doktora gittin klomen bittikten snr?
Ben 1 kasımda hastalandım...4 kasım klomene başladım 12 kasım kontrole gittim canım...
Sen daha önce gittinmi doktora hiç yumoş gördüler mi ? Ben ameliyat oldum kist rüptüründen 1 yıl önce kontrole gittiğimde bile yumurta oluşmuş demişlerdi ama tabi hiç çatlama çatlamama gibi sorunlar olabileceğini bilmiyodum...

ben gittim doktora yumurtlamada bi sorun yok 1 defa gelişti ve çatladı demekki ne yumurtlama sorunu nede çatlama sorunu varmış dur bakim klomene başlıycam inş büyür yumuşlar

süper canım 4 yum. :)) senden güzel haberleri alacaz gibi yakında :)

ben gittim doktora yumurtlamada bi sorun yok 1 defa gelişti ve çatladı demekki ne yumurtlama sorunu nede çatlama sorunu varmış dur bakim klomene başlıycam inş büyür yumuşlar
İnş büyür canımBen ilaç kullanırken bi yandan da konuşuyodum onlarla delilik ama stresimi azaltıyor...Nede olsa hepsi birer melek adayı...Güzel güzel büyüyün üzmeyin sakın beni diyodum

İnş büyür canımBen ilaç kullanırken bi yandan da konuşuyodum onlarla delilik ama stresimi azaltıyor...Nede olsa hepsi birer melek adayı...Güzel güzel büyüyün üzmeyin sakın beni diyodum
cnm ben çok stres yapıyorum anlatamam olmuyo bir an önce olsun istiyosun zor bbi durum bal çörek otu tarçın duydum büyütüyomuş bu ay onudamı denesem aceba duydunmu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…