klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

merhaba arkadaslar
clomofin le hamile kalamadim diye umutsuzlugu kapilmayin sabir cok önemli ne Kadar stres yaparsaniz okadar isler ters gidiyor
Ben iki cocuguma da clomofinle hamile kaldim büyük oglum 11 Kücük 7 yasinda suan
bugün clomofine tekrar basladim 3. cocuk icin.Dilegim birde kiz evlat sahibi olabilmek ama rabbim hayirlisini versin insallah.
Rabbim zamanini öyle ayarliyorki siz kendinizi paralasaniz da onun takdiri disinda hic birsey gerceklesmiyor.
Siz kendinizi yarada teslim edin yeterki.
Cenab-i Hak hepiniz icin hayirli olani versin insallah.Bu evlat sahibi olamamak bile olsa
herzaman ser bildiklerimizde hayir,hayir bildiklerimizde serler gizlidir.
Allah c.c. emanet olun...Gönül dolusu sevgiler hepinize

inşallah hayırla sağlıkla bir kızın olur.Allah diğer evlatlarına da hayırlı ömürler nasip etsin:42:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. eşimle korunmayı bıraktıktan sonra adetımde duzensızlıkler başladı 3. günü doktora gıttım ve bana yumurta buyutucu verdi sphone adında bı hap 5 gun ıc gene gel dedı gıttım ve yumurtalıklarımın buyudugu soyledı ve bana ymurta catlatma ıgnesı verdı 2gün önce yumurta çatlatma iğne oldum doktor 36 saat ılıskı yasak dedı c.teside kontrole gidicem ama cok heycanlıyım ya bu iğneyi olupta hemen hamile kalanlar varmı.......
lütfennn yardımcı olun banaaaaa.....

merhaba canım öncelikle inş hamile kalmışsındır bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım klomen yumurtayı büyütmek için iğnede çatlatmak için ben ilk iğnede kaldım hamile iğneyi kabadan vuruyorlar ve baya yakıcı bir iğne

sezhoosh merhaba ya ıletını okuduktan sonra baya sevınclı oldum bende cok merak edıyodum ılkte hamıle kalan varmı dıye sorumun cevabını buldum cok tesekkur ederım .:1:

ilk 2 klomen denememde doktorum inanılmaz ilgisizdi ve ismi duyulmuş özel bir hastanenin doktoru idi.günde 2 tane aldığım klomene karşı yumurtalıklarım tepki vermediğini 2 sindede pco olduğunu söylemişti.. işimiz çok zor old söleyerek bide moralimi bozmuştu. daha sonra doktorumu değiştirdim pco konusunda uzmanlaşmış bir doktora gittiğimde ilk yapılan klomen tedavisinde yumurtalarıma erken bakılmış olduğunu söyledi. adetin 3. günü başlayarak 5 gün günde 3 adet klomen içtim ve hap bittikten 2 gün sonra yumurtama bakmak için çağırdı. 14 mm boyutunda sadece bir tane yumurtam oluşmuştu. 2 gün sonra tekrar gittim 20 mm çatlamak için uygun boyuta geldiğinde de çatlatma iğnesini oldum ve hamile kaldım. kısmet Allah istediği zaman bir vesileyle veriyor. ne hissettğini çok ii anlıyorm ama suan bildiğim tek şey kendimiz boş yere yıpratıyoruz. herşeyin vakti zamanı var :) hergün dualarımda çocuk isteyenleri geçiriyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hormon testlerine bakıldımı bilmiyorum. işi bilmeyen kurumlarla fazla zaman harcamamanı tavsiye ediyorum .infertilite üzerine yoğunlaşmış hastane ve doktorlar a gitmende fayda var

Merhaba canım. Ben de 2.çocuk için uğraşanlardanım.korkumdan rahim filmini birkaç ay erteledim.yumurta takibine başlanacak yarın. İzmirdeymişsin baktım bilgilerine.bana doktorun ve hastanen hakkında bilgi verir misin?

Selamun Aleykum kızlar. Benim esimde problem var ve iki buçuk yıldır korunmamamiza rağmen hamile kalmadım. Eşimin sperm degerleri ciddi derecede düşük. Bu ay iki tane yumurtam büyüdü klomenle ve adetimin 12. Gunu asilama yaptırdık. En azından normal yoldan daha fazla ihtimal var diye. Bu ayın 19 unda yapıldı asilama. Pek bir beklentiye girmek istemiyorum ama her sey Rabb'imizin elinde. O ol deyince olmaz dediklerimiz de olur. En yakın Hayirli zamanda isteyen herkese içlerinde de bizlere hayirli sağlıklı sıhhatli evlatlar versin Rabbim. Dua ile...

Selamun Aleykum kızlar. Benim esimde problem var ve iki buçuk yıldır korunmamamiza rağmen hamile kalmadım. Eşimin sperm degerleri ciddi derecede düşük. Bu ay iki tane yumurtam büyüdü klomenle ve adetimin 12. Gunu asilama yaptırdık. En azından normal yoldan daha fazla ihtimal var diye. Bu ayın 19 unda yapıldı asilama. Pek bir beklentiye girmek istemiyorum ama her sey Rabb'imizin elinde. O ol deyince olmaz dediklerimiz de olur. En yakın Hayirli zamanda isteyen herkese içlerinde de bizlere hayirli sağlıklı sıhhatli evlatlar versin Rabbim. Dua ile...

slm cnm sanırım sorunumuz aynı benim esiminde sperm sayısı ve hareketliliği düsük 1 ay klomen kullandım olmayınca bi daha denemedim şimdi tekrar kullanmak istiyorum. senin esinin degerleri tam olarak kac sakıncası yoksa paylasır mısın?

slm cnm sanırım sorunumuz aynı benim esiminde sperm sayısı ve hareketliliği düsük 1 ay klomen kullandım olmayınca bi daha denemedim şimdi tekrar kullanmak istiyorum. senin esinin degerleri tam olarak kac sakıncası yoksa paylasır mısın?

Sayı:4,2 milyon
Hareket %15
Morfoloji: %3

kızlarrrr bende dün saat 12 de çatlatma iğnesi oldum beni bide geçen mayıs ayında sadece klomen kullanarak ikiz gebe kalmıştım ama çatlatma iğnesi olmamıştım bu sefer doktorum 2 tane yumurtan oluşmuş dedi ve dün onları çatlattık inş hamile kalırım bide bu iğneyi olduktan ne zaman sonra yumurtalar çatlıyo bilen varmı

kızlarrrr bende dün saat 12 de çatlatma iğnesi oldum beni bide geçen mayıs ayında sadece klomen kullanarak ikiz gebe kalmıştım ama çatlatma iğnesi olmamıştım bu sefer doktorum 2 tane yumurtan oluşmuş dedi ve dün onları çatlattık inş hamile kalırım bide bu iğneyi olduktan ne zaman sonra yumurtalar çatlıyo bilen varmı

36 saat sonra çatlıyor.dun öğlen 12 de olduysan bugun gece 12 de catlar

benim sağ ve sol yumurtalığım kist bağlamış ayrıca tirodim var.üç aydır klomen kullanıyodum geçen hafta ayın sekizinde çatlatma iğnesi vurdurdum veeeeeeeee bugün testler testlerrrrrrrrr :D hamişiiimmmmm......

benim sağ ve sol yumurtalığım kist bağlamış ayrıca tirodim var.üç aydır klomen kullanıyodum geçen hafta ayın sekizinde çatlatma iğnesi vurdurdum veeeeeeeee bugün testler testlerrrrrrrrr :D hamişiiimmmmm......

canım o kadar erken çıkmaz sonuç yanılıyo olabilirsin testler yanlış sonu. verebilir 14 gün geçmeden test yapma yani iğne vurulduktan sonra
bende 6 sında vuruldum pazartesiyi bekliyorum

merhaba arkadaşlar banada yardım edin lütfen kafamın içindeki sesi susturamıyorum 10 ocakta çatlatma iğnesi oldum bir hafta sonra kasıklarımda karnımda garip garip kasılma gibi iğne batması gibi birşeyler hissetmeye başladım vede maşallh iştahımda bir açıldıkı sormayın gitsin kızlar sizce ben hamişmiyim bebeğim geliyormu artık dr. 14 gün sonra kan testinde çıkar dedi fakat cesaret edemiyorum da yaptırmaya olumsuz çıkarsa off ne yapıcam ben kızlar birşey daha sorucam idrar testinden regli gününden önce çıkmaz deği mi ?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim yaklaşık 1yıldır bebeğiniz olsun istiyoruzama maalesef olmuyor. Bu ayın 6sında pregnly vuruldu tek yumurta vardı 19mm büyüklüğünde bugün iğneden sonrakı 14. Gün. İdrar testi negatif. Moralim baya bozuldu yemeden içmeden kesildi :( kafamdan atmaya çalışıyorum ama yapamıyorum Allah'ım hiçbirimizin kucağına boş bırakmasını

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim yaklaşık 1yıldır bebeğiniz olsun istiyoruzama maalesef olmuyor. Bu ayın 6sında pregnly vuruldu tek yumurta vardı 19mm büyüklüğünde bugün iğneden sonrakı 14. Gün. İdrar testi negatif. Moralim baya bozuldu yemeden içmeden kesildi :( kafamdan atmaya çalışıyorum ama yapamıyorum Allah'ım hiçbirimizin kucağına boş bırakmasını

seni çok iyi anlıyorum canım bende çatlatma iğnemi 10 ocakta vuruldum bugün 10.günüm günlerdir kafamdan atamıyorum bende ama umudumuzu kaybetmiycez en kısa zamanda bebeğimizi bizde kucağımıza alıcaz

merhaba arkadaşlar banada yardım edin lütfen kafamın içindeki sesi susturamıyorum 10 ocakta çatlatma iğnesi oldum bir hafta sonra kasıklarımda karnımda garip garip kasılma gibi iğne batması gibi birşeyler hissetmeye başladım vede maşallh iştahımda bir açıldıkı sormayın gitsin kızlar sizce ben hamişmiyim bebeğim geliyormu artık dr. 14 gün sonra kan testinde çıkar dedi fakat cesaret edemiyorum da yaptırmaya olumsuz çıkarsa off ne yapıcam ben kızlar birşey daha sorucam idrar testinden regli gününden önce çıkmaz deği mi ?

mrb cnm çatlama ignesinden dolayı sonuçlar yanlış cıkabilir bence regl zamanini beklemelisin ayrıca kasıktakı agrılar ve batmalar iğneden kaynaklanıyor olabilir suan bende ayni şikayetleri yasıyorum ama inş bebişlerimiz yerlesiyodurr ...

Kızlar çatlatma iğnesini yapalı 3 saat oldu ama bende agrı falan bısey yok bu normal mı:26:

Umarım kasık ağrıların batmalar bebeğinin habercisidir.
Şimdiden test yapıp canını sıkma bence regl zamanını bekle.
Umarım bebeğine kavusursun sen ben hepimiz aminn:31:

seni çok iyi anlıyorum canım bende çatlatma iğnemi 10 ocakta vuruldum bugün 10.günüm günlerdir kafamdan atamıyorum bende ama umudumuzu kaybetmiycez en kısa zamanda bebeğimizi bizde kucağımıza alıcaz

İnş canim iyi dileklerin icin cok saol inş senin bebisin tutunur sana sıkı sıkı

Back
X