- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Bende de fazla bi belirti yok sadece arada adet olacakmisim gibi sancim oluyor ama goguslerde hiçbir hassasiyet yok. Belirtiler herkeste aynı sonucu vermiyor geçen ay kasiklarim çok agriyor du çok umitlenmistim ama olmadı. yani canım bence hiç takma kafana gününü bekle Allah büyük
İğneden sonra 15.gün genelde çıkıyor sen ne zaman yapmistin igneyihaklısın cnm haklısın da ah kendime laf anlatabilsem.. beklemek çok kötü önümüzdeki hafta kan testi yaptırsak belli olur mu ki en azından umutla beklemiş olmam
4 mayısta daha çok yeniİğneden sonra 15.gün genelde çıkıyor sen ne zaman yapmistin igneyi
Ben de 2 mayısta oldum. E daha çok yeni hemen belirti bekleme inşallah olmuştur canım bana müjdeli bi haber verirsin4 mayısta daha çok yeni
ay keşke önce senden duymak isterim güzel haberi daha öncede yaptırdın bir tane olmadı ikincisi daha stresli rabbim önce tüm anne olmak isteyenlere sonra sana sonra bana versin inşallahBen de 2 mayısta oldum. E daha çok yeni hemen belirti bekleme inşallah olmuştur canım bana müjdeli bi haber verirsin
Çok teşekkür ederim canım bekleyen herkese nasip olur inşallahay keşke önce senden duymak isterim güzel haberi daha öncede yaptırdın bir tane olmadı ikincisi daha stresli rabbim önce tüm anne olmak isteyenlere sonra sana sonra bana versin inşallah
bende 27 sinde iğne oldum inşallah olumlu sonuçlar alırızkızlar 27sinde iğne oldum..12 gün oldu..beklemek o kadar zor ve sıkıcı
inşallahbende 27 sinde iğne oldum inşallah olumlu sonuçlar alırız
bende 27 sinde iğne oldum inşallah olumlu sonuçlar alırız
normalde 28 günde oluyorum geçen ay 16 nisan da olmuştum. bu ay 14 ünde olmam gerekiyor ama inşallah olmam da bebiş oluradetine kaç gün var canım? ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
erkenden umutlanmak istemiyorum canım. sen ne zaman yapmayı düşünüyorsunadetine kaç gün var canım? ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
erkenden umutlanmak istemiyorum canım. sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
inşallah çıkarda ümitlerimiz boşa gitmez canım. sabırsızlanıyorum bendebenimde 32 günde bir oluyor genelde. yani 16 nisan gibi. ben bugün yaptım ama negatif çıktı. 2-3 gün önce yaptıklarım silik çıkmıştı. iğnenin etkisinden demek ki. 5 gün var işte bi umut beklemedeyim.
benim de 14 ü gibi inşallah gelmezde olumlu sonuç alırız canım.benimde 32 günde bir oluyor genelde. yani 16 nisan gibi. ben bugün yaptım ama negatif çıktı. 2-3 gün önce yaptıklarım silik çıkmıştı. iğnenin etkisinden demek ki. 5 gün var işte bi umut beklemedeyim.
Canlarım aksam iğnemi vurulcam ama doktor bana hap vermedi bide su gün test yap demedi adetim düzeni değişti gecen ay 10 gün erken oldum. Kac gün sonra test yapmalıyım bide bana 36 saat maat demedi Nabalım
canımmmÇok teşekkür ederim canım bekleyen herkese nasip olur inşallah
Ben de aynı durumdayım hayal kuruyorum diye eşim kızdı bana ama ne yapayım düşünmeden edemiyorumcanımmmnasılsın... yaa bekliyoruz ya çatlicam meraktan aynı durumdayız konusma ihtiyacı hssettim işteee
haklısın cnm insan düşünmeden edemiyor ki ..bu gün 8. gün 1 hafta sonra test yapacam acayip bel ağrım var yarılacak gibi böyle ama başka bişey yok pöffBen de aynı durumdayım hayal kuruyorum diye eşim kızdı bana ama ne yapayım düşünmeden edemiyorum
Ben de haftaya bugün test yaptıracagim inşallah ikimizin de yüzü gülerhaklısın cnm insan düşünmeden edemiyor ki ..bu gün 8. gün 1 hafta sonra test yapacam acayip bel ağrım var yarılacak gibi böyle ama başka bişey yok pöff
hadi inşallahBen de haftaya bugün test yaptıracagim inşallah ikimizin de yüzü güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?