- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Canım bende iğneden 7 gün sonra test yaptım sabah idrarı ile ve çift çizgiyi çok belirgin gördüm ama erken yaptığımı düşündüğüm için inanmıyorum sence hamiş olma ihtimali var mıdır??Canım benim adet takviminde 1 agustos görünüyor adetim. İğne olalı bugün 14. Gün test yaptım negatifne Zaman yapayım sence bir daha ?
Bebeğim 10 gün kadar ilacın etkisiyle pozitif görünüyormuş 14. Günden sonra adet gecıkmesi yasayınca yapCanım bende iğneden 7 gün sonra test yaptım sabah idrarı ile ve çift çizgiyi çok belirgin gördüm ama erken yaptığımı düşündüğüm için inanmıyorum sence hamiş olma ihtimali var mıdır??
Canım benim zaten adete 6 günüm var bari adet günümde yapayım bende biraz olsun umutlanmistim. Peki sende progesteron 44 çıkması gebelik ile ilgili bir gelişme miBebeğim 10 gün kadar ilacın etkisiyle pozitif görünüyormuş 14. Günden sonra adet gecıkmesi yasayınca yap
Kizlar mrb araniza yeni katildim.bende iki aydir klomen kullaniorum bu ay catlatma ignesi oldum ve 25 gun gecti ustunden hala adet olamadim.ama daha onceleride adetimde gecikmeler oluyodu o yüzden test yapmak istemiorum.sizce hamilemiyimdir.
s Inss ya adetim bes gun gecti ama cesaret edipte test yapamiorum.cunku gecen aylardada geciktigi olmustu o yuzden yine hayal kirikligi yasamak istemiorum.testte negatif ciktigini gormek istemiorum[/QUOTE]Ins
[QUOTE="zuka24, post: 47301407, member: 7494ama bugün adet oldum 14. Gün negatif çıktı idrar testim. Normalde adetım 1 agustostu testini yap sabah ilk idrarla. Güvenmezsen kan ver. Umarım hamilesindir. Bence öylesin
[/QUOTE]Canım iğne erken yaptırıyor adeti. Korkma sabah ilk idrarla yap
s Inss ya adetim bes gun gecti ama cesaret edipte test yapamiorum.cunku gecen aylardada geciktigi olmustu o yuzden yine hayal kirikligi yasamak istemiorum.testte negatif ciktigini gormek istemiorum
Kızlar ben haziranda ilk defa klomen kullandim pko var bende adet görüyorum ama 10 gun falan gecikir bazen daha fazla neyse kilo problemi falan yok Dr klomen verdi günde 1 tane 5 gün kullandim ilişki günleri verdi ilişki günleri bittikten sonra bende adet givi akıntı geldi bir günde 2 kere sonra daha az ama hep geldi o akıntı hix durmadi ayrıca goguslerim şişti ve uçlarını sıktigimda çok acıyor 1 haftadır böyle ve bugün adet günüm ama olmadım test yaptım negatif ama erken mi diyorum kızlar benim adet donemi hiç goguslerim agrimazdi hiç değişiklik olmazdı şimdi böyle bişey bana kesin hamilelik belirtisi geliyor akıntım da fazlalaştı adet de yok klomen kullanin ca bunlar oluyor mu adet gecikiyor mu gogusler bu hale geliyor mu ya bu ay çok umutluydum testi erken mj yaptimki
Anladım canım hepsi klomenden galiba ama adetim neden gelmediki onu anlamadım uffBen klomeni ilk kullandigim ay cok erken adet oldm 18 gun sonra.ve benim adetlerim hep gecikmeli olurdu.bendede akinti geldi adet gibi yerlesme kanamasimi acaba dedim aradan bi gun gecti normal adet oldum.goguslerde hassasiyet yapabilio klomen ve karnin alt bolgesinde siskinlik felanda yapio.
Anladım canım hepsi klomenden galiba ama adetim neden gelmediki onu anlamadım uff
Yok canim vermedi Dr iğne falan banaHamilede olabilirsin cnm belli olmaz bu isler.catlatma ignesi vuruldunmu peki.
Yok canim vermedi Dr iğne falan bana
Canım benim de adetim gecikir ama klomen kullananlarin hep erken gelmiş yoksa normal adet gününe göre mi biraz erken geliyor adetler acaba ama Dr tahmini adet gününe göre ilişki günü öneriyor benim kafam iyice karıştı vallaGecen ay bende gunde bi tane bes gun ictim igne vermedi dr.bu ay gunde iki tane ictim ve sonrasinda igne vuruldum adetim 5 hun gecti bekliyorum bakalim.normaldede adetimde gecikme yasadigim icin test yapmak istemedim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?