sordunmu canım![]()
Suan soruyorum canım hasta haklarına aktardı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sordunmu canım![]()
sordunmu canım![]()
Telefondami soylrdiler bana soylememislerdi o zaman hsg de ucuzdur. Bence takma o kadar test sonicta yaptiklarinda o kadar zor bsy yokkiCanım öğrendim avcılar hospitalda sper yıkama 150 sperm testi 42 tl dediburasında haliç hospitalda gibi uygunsuz eee zaman diğerleri neden pahalı of ben çökmüş kuşkusu yaklaşıyorum
günaydın balım akşam eşimle tekrar konuştuk regli oldum diye onu kırdığım için tekrar özür diledim daha sakın konuşmayı başardık asıl sorunlarımızı ve çözümlerini bulduk sanıyorum . sorun şu evlendiğimiz günden buyana yeterli yani sağlıklı insanlar gibi düzenli bir cinsel hayatımızın olmayışı yani ayda sadece bir iki defa birleşme ile bebek olmaz ne yazıkki bende ona bebekten once cinsel anlamda bir sorunumuz var bizim onu çözersek zaten ikimizde sağlıklı isek bebiş kendiliğinden gelir dedim ve oda bunu sonunda kabul etti istersen bu ay çatlatma iğnesi yaptırmayalım akışına bırakalım biraz sakinleşelim dedimsede şöyle bir cevap aldım ; '' bu ay sperm testi yaptırmak istiyorum sende bir sorun olmadığını anladık bende gerekli testleri yaptırayım iğneyi bu ayda yaptıralım ve daha fazla yapalım yine olmazsa o zaman ikimizde sağlıklıyız Rabbim doğru zamanı bekliyor demek der akışına bırakırız '' dedi.
zeynep canım merhaba ben hastanedne geliyorum o yuzden sabah giremedim senide yanlız bıraktık pınarda yok dövcem onu gelincekonuştuguna hayat arkadaşınında gönlunu aldıgına çok sevindim canım düzenli ilişki diyorsunda bi cogumuzda bu yok zaten bizde konuşuyoruz bu konuyu evet biz 4 yıldır evliyiz ama hiç boyle ummalı calışmalara girmedikki ben bide hep adet bitince olur sanıyordum ona gore yapıyorduk ödevleri ahahhaa ... demem oki canım aynı sorun hemen hemen her ciftte var onlar işten yorgun geliyor e görev gibi dayatma da olmaz birazda onları anlamak lazım .. ve ben biliyorum kadından daha çok istiyor erkekler onlar için baba olmak hayatlarının tek gayesi üreme nesil geliştirmek gurur kaynakları .. şimdi gönlün rahat olsun bunları düşün bne oyle yapıyorum ozaman kendimi firenliyorum ..öpüyorum seni kendine iyi bak ... burdayız sende gel özletme ya canım sen iğneden kaç gun sonra hastalandın .?
Gunaydın canım evet yedik kırmızı kartı maşllahhhhhhh sana diyorum sadece 41 kere maşallah inşallah bu ayki umudumuz sen ve elifde ...haklısın çok şükür yumoşlarımız oluyor .. ben diyer arkadaşlara çok şaşırdım ikisininde hgs ve sperm testi isenmemiş doktorları tarafından nasıl bir tedavi sorunu bilmeden anlamadım ...neyse ikiside bu ay sperm testini yaptırcaklar İnşallah ..
sende bi batma akıntı yada herhangibi bişi varmı canım şuan tam kaç gun oldu ... benım 12. gunde kırmı pınarın 19, gun zeynepe srdum da unuttum .. herşeyi not al canım bizde seni öpüyor senın güzel haberinle İnşallah bu ay mutlu olmayı bekliyoruz Dualarımız senınle .. Allah(c.c)hu yar ve yardımcın olsun ..Amin..
Sen unut bizi evde kekler borekler misafirler muhabetler sonra gel küsüs biz sana küsssssCanım Hepimiz birden kalırsak olmaz zaten her ay iki üç kişi kalcakki tadı olsun hahahaha bu ay İnşallah browni ( gene canım cekti beeee) ile sende ipin ucu ..Bak dun sabah yani 12,gun sabahı benım kırmızı kart gorundu baskın bir agrıyla ama akşama kadar damla gelmedi pınara anlattım oda git sabah doktora dedi sabahda gittim sabahda bişi yoktu doktor bişi gorunmuyor kanda zaten kesede gorunmez daha dedi bu adet ise 3 gun sonra tamamen kesilir ama gun içinde ara ara oluyorsa ilaçlardan olabilir dedi . ha yok bi sabah gelip akşama kadar duruyorsa takip edicez dedi eve yolladı yani şuan kanamam yok ama çok kotuyum ne biliyim bi var bi yok umudundayım banada 3 gun bekle denildi ilk defa byle oldum ... Neyse umarım bugun bizlesindir pınarda gelir birazdan aramıza Canım Allah(c.c)hu senınde yarve yardımcın olsun Olsun İnşallah duaların bu ay gercekleşir.. Öpüyorum...
Pınarrrrrrrr bak gülüm herkes burda sen yoksun hadi gel gariiiii
Telefondami soylrdiler bana soylememislerdi o zaman hsg de ucuzdur. Bence takma o kadar test sonicta yaptiklarinda o kadar zor bsy yokki
Ağladım biraz uzaktan gelişem izin alamıyorum diye cazibeme dayanamadılar![]()
Ağladım biraz uzaktan gelişem izin alamıyorum diye cazibeme dayanamadılar![]()
Ayy cok teşekkür ederim ben orda yaptirirm o zaman kptu bir hastane degil sende hisar da yaptir madem hsg yide sorsana yavrum ya madem soyluyorlar nolurrr[/QUOTE
Tamam dur bir daha deniyorum
Aman kım kımı kazıklarsa semtine gorede degısıyor. Haliç hospıtalda oyleyse avcılar hospıtaldada oyledır dımı telefondan cevap vermıyorlar fıyat hakkında![]()
Pınar ya birşey sorucam sana benim doktorum ıyı ama pek bilgi vermiyor ben mesajla bir senedir gidiyorum hala yumurtlama günümü bilmiyorum söylemiyor işte tedavi yöntemleri içinde ilk olarak direk aşılama önerdi herhangi bir fikir ayda yol söylemedi çatlatmayla iğnesinde ben bir arkadaşımdan duymuştum bir arkadaşıma bahsetmiştim bundan Dr, değiştir birde başkasını dene diyip iyi bir Dr. Bitip Türkiye hastahanesinden bir numara verdi acaba bu ay bu doktorumu denesem yoksa bu defa daha yine aynı doktorumamı gitsem sonuçta eşim bu keZ de çatlatmayla iğnesi yaptıralım sperm testini de yaptıralım dedi neyapsam karar veremedim
Öğrendim balım 350 tl
Ayy allah razi olsun yarin randevu alırım ben. Allah ne dilegin varsa versin. Muah
Ayy allah razi olsun yarin randevu alırım ben. Allah ne dilegin varsa versin. Muah
Bende öyle yapayım zaman ama ben yeni doktordan randevu aldım çatlatmayla iğnesi için güya ama kadın izindeymiş üç ocağa verdiler randevu zaman da benim adetimin sekizinci günü oluyor geç kalmış sayılmazmıyım
Bende öyle yapayım zaman ama ben yeni doktordan randevu aldım çatlatmayla iğnesi için güya ama kadın izindeymiş üç ocağa verdiler randevu zaman da benim adetimin sekizinci günü oluyor geç kalmış sayılmazmıyım
Evet gec tabi ya 3.gunu yada 5.gunu veriyorlar. Siz sperm testini yaptirmadiniz ama sen adet oldun o arada nasil yaptircan. Sperm testi 2 gun3 gece durup oyle yaptirman gerekiyormus ne az ne cok yanlis cikiyormus. Bunlara dikkat et. Ben bu ay gitmiycem doktora benim 3. Gunum diger ay deniycem butun testlerle. Bosuna hormon ilaclarida yukleme kendine sonucta bi yerden sonra etki etmeyebilir. Sende hazirla herseyini oyle git madem.
Birde sen klomen kullanmadanmi catlatma ignesi kullaniyorsun. Eger klomensiz igne oluyorsan gec degil balim.
Nasıl yani kafam karıştı benim ama şimdi eşiyle işte neredeyse iki haftadır ilişkiye girmiyoruz olmazmı yani sperm testi şimdi önce ilişkiye girip iki gün geçmesini bekliyoruz yani testi yaptırmak için diğer konuda sen şimdi Real'inin sekizinci günü gitsem geçmiş kalırsın diyorsun ama bak geçen ay çatlatmayla iğnesi için Real'inin beşinci günü gittim üç gün sonra tekrar çağırdı yani sekizinci günü oldu iğneyi yazdı iki gün daha bekle dedi oldu sana on gün yani Reglinin onuncu günü iğne yaptırdı eee kafam karıştı ben şimdi buna yeni doktora geçmiş kalmış oluyorum
Nasıl yani kafam karıştı benim ama şimdi eşiyle işte neredeyse iki haftadır ilişkiye girmiyoruz olmazmı yani sperm testi şimdi önce ilişkiye girip iki gün geçmesini bekliyoruz yani testi yaptırmak için diğer konuda sen şimdi Real'inin sekizinci günü gitsem geçmiş kalırsın diyorsun ama bak geçen ay çatlatmayla iğnesi için Real'inin beşinci günü gittim üç gün sonra tekrar çağırdı yani sekizinci günü oldu iğneyi yazdı iki gün daha bekle dedi oldu sana on gün yani Reglinin onuncu günü iğne yaptırdı eee kafam karıştı ben şimdi buna yeni doktora geçmiş kalmış oluyorum