klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

nasılsın canım merak ettim seni bi gelişme varmı?
meerhaba tatlım sabah kan verdim sonucu bekliyorum öğlen sonu gibi çıkar heralde ama aşırı duygusalım sürekli ağlıyorum o kadar bel ağrısı kasık ağrısı vs vardı ama sanki sonuç olumsuz çıkacak gibi geliyor çok canım sıkkın

meerhaba tatlım sabah kan verdim sonucu bekliyorum öğlen sonu gibi çıkar heralde ama aşırı duygusalım sürekli ağlıyorum o kadar bel ağrısı kasık ağrısı vs vardı ama sanki sonuç olumsuz çıkacak gibi geliyor çok canım sıkkın
olumsuz düşünme canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Kızlar merhaba bişey sorucam çatlatma iğnesi kabızlık yapan varmı aranızda ?

yok canım ya ben özele gitmedim sağlık ocağında yaptırdım test şimdi beklemedeyim 4-5 gibi açıklıyor onlar. canım ilk iğnem olumsuz olacağı aşikar ...:KK69::KK34:
Merhaba son durumunuz nedir yazdıklarınızı okudum da bnde iğne vuruldum sizde işe yaradı mi acaba? Inşallah bebiş gülümsemistir

Merhaba son durumunuz nedir yazdıklarınızı okudum da bnde iğne vuruldum sizde işe yaradı mi acaba? Inşallah bebiş gülümsemistir
yok canım o iğne tutmadı bir daha klomen iğne yaptırdım olmadı letu die birşey kullandım tekrar iğne yine tutmadı dr değiştrdim rahim filmi çektirdim tüplerimin ikisi de tıkalı çıktı biri açıldı ama açık tüpün orda yumurtam gelişmedi şimdi gonal f die yumurta geliştirici iğneye başladım bu gün 3. günüm muayeneye gideceğim açık tüpüm solda yumurtanın solda oluşması lazım bakalım iğne işe yarayacakmı.. çok teşekkür ederim ayrıca:KK50:

yok canım o iğne tutmadı bir daha klomen iğne yaptırdım olmadı letu die birşey kullandım tekrar iğne yine tutmadı dr değiştrdim rahim filmi çektirdim tüplerimin ikisi de tıkalı çıktı biri açıldı ama açık tüpün orda yumurtam gelişmedi şimdi gonal f die yumurta geliştirici iğneye başladım bu gün 3. günüm muayeneye gideceğim açık tüpüm solda yumurtanın solda oluşması lazım bakalım iğne işe yarayacakmı.. çok teşekkür ederim ayrıca:KK50:
Inşallah hayırlı haberler alırsın canım bende ilk igneyi bu ay vuruldum bakalım kısmet bekliyorum umudum var hersey Allahtan ama iğne de çoğu kişiye yaramamis anlasilan.ustelik kilo ödem yapiyo cokda zararli

Inşallah hayırlı haberler alırsın canım bende ilk igneyi bu ay vuruldum bakalım kısmet bekliyorum umudum var hersey Allahtan ama iğne de çoğu kişiye yaramamis anlasilan.ustelik kilo ödem yapiyo cokda zararli
inşallah kimiz ve bekleyen herkesin duaları kabul olr hayırlısıyla bende senden haber bekliyorum inşallah tutar..
ayrıca evet bende 10 kilio ve selülit yaptı yumurta gelişirken kas ağrıları vs derken zorlu bi süreç psikolojik etkilerinden bahsetmiyorum bile tamamen çöküş ya umutların tükendiği an o zaten ayrı bi yıkım.. neyse bizim de sınavımız bu sanırım rabbim hayırlısını hayırlısıyla versin her şeyin

inşallah kimiz ve bekleyen herkesin duaları kabul olr hayırlısıyla bende senden haber bekliyorum inşallah tutar..
ayrıca evet bende 10 kilio ve selülit yaptı yumurta gelişirken kas ağrıları vs derken zorlu bi süreç psikolojik etkilerinden bahsetmiyorum bile tamamen çöküş ya umutların tükendiği an o zaten ayrı bi yıkım.. neyse bizim de sınavımız bu sanırım rabbim hayırlısını hayırlısıyla versin her şeyin
Amin Allah evlatla imtihan etmesin zor ama onunda hayırlı bi vakti var demek ki. Biz bilemeyiz her şer görünen de bi hayir vardır

Arkadaşlar kafam atamıyorum yardım edin 2,5 yıldır evliyim ve bebek istiyorum klomen kullandım bu ay 2 tane yumurtam gelişti biri 17 m diğeri 18 m ve 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum overlite dr. 36 saat sonra ilişkide bulunun dedi bizde bulunduk ve gün aşırı ilişkide bulunduk sizce hamile kalabilecek miyim içim tuaf bir his var yardım edin iğne olupta gebe kalan var mı ne olur yardım edinn bana bebeğim gelecek mi sencee ve bu şekilde hamile kalanlar ne zaman test yaptınızz lütfennn ? ve hamilelik belirtileri neler ne olur kafamda soru soru yoruldumm ?

Arkadaşlar kafam atamıyorum yardım edin 2,5 yıldır evliyim ve bebek istiyorum klomen kullandım bu ay 2 tane yumurtam gelişti biri 17 m diğeri 18 m ve 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum overlite dr. 36 saat sonra ilişkide bulunun dedi bizde bulunduk ve gün aşırı ilişkide bulunduk sizce hamile kalabilecek miyim içim tuaf bir his var yardım edin iğne olupta gebe kalan var mı ne olur yardım edinn bana bebeğim gelecek mi sencee ve bu şekilde hamile kalanlar ne zaman test yaptınızz lütfennn ? ve hamilelik belirtileri neler ne olur kafamda soru soru yoruldumm ?
tatlim kafana takma ben 4.senemde kavustm yawruma yani hamıleym anlatm 4 ay klomen kullandm ve 2 kere yumurtam gelşti önçe 2 tane 18 mm o ay tutmadi dgr ay yumurtam olusmdi snra klomeoi 4 e ckardı doktor sdce 1 tane yumurtam glstı ramazan aynda igne vuruldm snra ddmkı kendı kendme 2 taneyle olmadyşa tek yumurtaylami oluçak ztn ramazan gelen gıden oruç drken kafma takmadgmi farkttm bymda çatlma ıgnsnin 12.gnündn ıtıbaren testler sılık ckzdu 15.gûnü kan testim pozıtıfti sana tavsızem tatjım takma kfana zamanıoı beklyo rabbım ol dsn yeterki

meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

Merhabalar.
Ben de klomen arti catlama ignesi olup guzel haber bekleyenlerdenim. Kismet insallah olur. Kendimden biraz bahsetmek gerekirse polikistik over hastasiyim 1 senelik evliyim.ilk ay klomen tedavisi sonucunda saglikli yumurta gelismediginden catlama ignesi onermedi dr. İkinci ay iki tane yumurtam olustu biri 18 digeri 22 mm , bu sefer catlama ignesi verdi. Yaklasik 4 gun oluyor ignemi olali. 10 gun kadar sonra da gebelik testi yapicam. Hayirlisi insallah..

Merhabalar.
Ben de klomen arti catlama ignesi olup guzel haber bekleyenlerdenim. Kismet insallah olur. Kendimden biraz bahsetmek gerekirse polikistik over hastasiyim 1 senelik evliyim.ilk ay klomen tedavisi sonucunda saglikli yumurta gelismediginden catlama ignesi onermedi dr. İkinci ay iki tane yumurtam olustu biri 18 digeri 22 mm , bu sefer catlama ignesi verdi. Yaklasik 4 gun oluyor ignemi olali. 10 gun kadar sonra da gebelik testi yapicam. Hayirlisi insallah..

. Okadar kendimi kaptirdim ki bu cocuk olayina uyku tutmuyor. Bende pco hastasiyim. 1 yil 4 aylik evliyim ve ilk gunden beri hic korunmadim. Olmadi iste adet duzensizligi sikayetiyle doktora gittim klomen ve catlatma ignesiyle gebelik elde edebilecegimizi pco icin cok uygun bi yontem oldugunu soyledi. İlk denemede igneden 6 gun sonra rahatsizlandim acile gittik kanda aldilar doktor dediki hamilesin!!!!! Degerim 25 cikti. O gunku mutlulugumu tarif edemem eve geldik esimle saatlerce agladik ertesi gun doktoruma gittik ve dusuk yaptigimi kimyasal gebelik oldugunu ogrendik sonuc husran ! 2. Deneme 2 yumurta olustu ignenin ardindan regl oldum tutmadi o ay kontrole gittigimizde doktor kist olustugunu ara vericrgmizi soyledi yine husran! Simdi 3. Deyiz yarin ignemi vurulucam bu ay tek yumurta gelisti oda dru cok tatmin etmedi bence oyle hissettim. Rabbimin hakki 3 diyorum. Bizleredr nSip et ya rab! Uzun oldu arkadasim ama cok doldum.

Back
X