Klomen ve doktor kontrolü

falaz_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
89
13
3
33
Merhaba 20 ekimde doktor klomen verdi adetin 3. Gunu başlayıp 5 gün sabah akşam kullanıp 30 ekimde kontrole gel dedi , yumurtaliklarima bakıp, yumurtlaya bakacakmis , hormon değerlerim iyi.
Ama benim yaklaşık 6 Kasım gibi yumurtlama olacak , bu konuda kafam karıştı, yarın doktor kontrol ettiğinde ne değişecek...
Bilgisi olan , ve benim durumumda olan paylaşabilir mu?

Merhaba 20 ekimde doktor klomen verdi adetin 3. Gunu başlayıp 5 gün sabah akşam kullanıp 30 ekimde kontrole gel dedi , yumurtaliklarima bakıp, yumurtlaya bakacakmis , hormon değerlerim iyi.
Ama benim yaklaşık 6 Kasım gibi yumurtlama olacak , bu konuda kafam karıştı, yarın doktor kontrol ettiğinde ne değişecek...
Kac yumurtan var ne kadar büyüklükte vs bakacak. Sonra gene çağıracak sonra gene. Catlamaya uygun büyüklüğe gelince de şu tarihler arasında ilişkiye girin dicek. Olay bu

Tesekkur ederim siz klomen kullandınız mı?
Merhaba

Ben eylül ayında klomen kullandım ve şükür şuan hamileyim. Klomen ile yumurtanız daha erken büyüyebilir doktor o yüzden çağırmıştır. Lekelenme ile hamile olduğumu öğrendim. 3-4 gün lekelenmem devam etti 2 haftadır kesilmişti dün yine lekelenmem oldu ve akşama elime kan geldi doktora gittim ama birşey yok dediler. Yarın kendi doktoruma gidicem onun ağzından birşey duymazsam içim rahat etmeyecek. Halbuki cuma günü gitmiştim ve herşey çok güzeldi iki hafta sonra kalp atışı için çağırmıştı ama dün başıma böyle birşey geldi çok korkuyorum. Bir düşüpüm var😓

Merhaba

Ben eylül ayında klomen kullandım ve şükür şuan hamileyim. Klomen ile yumurtanız daha erken büyüyebilir doktor o yüzden çağırmıştır. Lekelenme ile hamile olduğumu öğrendim. 3-4 gün lekelenmem devam etti 2 haftadır kesilmişti dün yine lekelenmem oldu ve akşama elime kan geldi doktora gittim ama birşey yok dediler. Yarın kendi doktoruma gidicem onun ağzından birşey duymazsam içim rahat etmeyecek. Halbuki cuma günü gitmiştim ve herşey çok güzeldi iki hafta sonra kalp atışı için çağırmıştı ama dün başıma böyle birşey geldi çok korkuyorum. Bir düşüpüm var😓
İçinizi rahat tutun
Stres yapmayın...
Ne kadar süreli çocuk düşünüyorsunuz?

merhaba bende klomen kulandım 5 gün Sabah akşam cuma günü biiti bu gün kontrole çağırdı 1 tanesi 13 cm olmuş digerleri ufak dedi Çarşamba yine çağırdı umarım olgunlaşır sonrasında çatlatma iğnesi vurucak

Ben bugün kontrole gittim yumurtamin biri 21 mm diğer ikisi 18mm dedi ama igne vermedi gün aşırı ilişki dedi sadece
Igne yapmasını bekliyordum ama gerek görmedi galiba ...

Benimde yumurta takiplerinde igne yapmazdı doktor. Kendi kendine catliyodu çünkü. Siz dediği gibi ilişkiye girin. Muhtemelen çatlar zaten yumurtalar baya büyümüş

Merhaba bende cumartesi doktora gittim gebelik düşünüyoruz bana da klomen verdi içinde 10 tane var ama yalnızca t tanesini kullan günlük bir tane dedi. Adetin 5.günü yani dün başladım ve gün aşırı ilişki önerdi cumartesi de konrtole çağırdı bende çok merak ediyorum süreci bilmiyorum 1 yıllık evliyim 5 ay önce boş gebelik yaşadım şuan eski korkularım var

bugün kontrolüm vardı 20 mm olmuş yumurtam hemen vuralım çatlatma iğnesini dedi vuruldum yarin gece 12 ye denk geliyor eşim 4 12 saat 1 gibi geliyor acaba 1 saat gec olursa bisey olurmu

Merhaba size birşey soracağım klomen tedavisinden önce eşinizin sperm değerlerine bakildimi

Back
X