Kac yumurtan var ne kadar büyüklükte vs bakacak. Sonra gene çağıracak sonra gene. Catlamaya uygun büyüklüğe gelince de şu tarihler arasında ilişkiye girin dicek. Olay buMerhaba 20 ekimde doktor klomen verdi adetin 3. Gunu başlayıp 5 gün sabah akşam kullanıp 30 ekimde kontrole gel dedi , yumurtaliklarima bakıp, yumurtlaya bakacakmis , hormon değerlerim iyi.
Ama benim yaklaşık 6 Kasım gibi yumurtlama olacak , bu konuda kafam karıştı, yarın doktor kontrol ettiğinde ne değişecek...
Bilgisi olan , ve benim durumumda olan paylaşabilir mu?
Tesekkur ederim siz klomen kullandınız mı?Kac yumurtan var ne kadar büyüklükte vs bakacak. Sonra gene çağıracak sonra gene. Catlamaya uygun büyüklüğe gelince de şu tarihler arasında ilişkiye girin dicek. Olay bu
MerhabaTesekkur ederim siz klomen kullandınız mı?
İçinizi rahat tutunMerhaba
Ben eylül ayında klomen kullandım ve şükür şuan hamileyim. Klomen ile yumurtanız daha erken büyüyebilir doktor o yüzden çağırmıştır. Lekelenme ile hamile olduğumu öğrendim. 3-4 gün lekelenmem devam etti 2 haftadır kesilmişti dün yine lekelenmem oldu ve akşama elime kan geldi doktora gittim ama birşey yok dediler. Yarın kendi doktoruma gidicem onun ağzından birşey duymazsam içim rahat etmeyecek. Halbuki cuma günü gitmiştim ve herşey çok güzeldi iki hafta sonra kalp atışı için çağırmıştı ama dün başıma böyle birşey geldi çok korkuyorum. Bir düşüpüm var
Sonuç aldınız mi ilk kullanimda...19 22 mm arası ya kendi çatlar yada doktor igne verir öyle catlar
Almadim. Tüp bebekle gebe kaldimSonuç aldınız mi ilk kullanimda...
Kusura bakmayin olumsuz birsey olursa diye tedirginim ondan çok soru soruyorum
Merhaba size birşey soracağım klomen tedavisinden önce eşinizin sperm değerlerine bakildimiMerhaba 20 ekimde doktor klomen verdi adetin 3. Gunu başlayıp 5 gün sabah akşam kullanıp 30 ekimde kontrole gel dedi , yumurtaliklarima bakıp, yumurtlaya bakacakmis , hormon değerlerim iyi.
Ama benim yaklaşık 6 Kasım gibi yumurtlama olacak , bu konuda kafam karıştı, yarın doktor kontrol ettiğinde ne değişecek...
Bilgisi olan , ve benim durumumda olan paylaşabilir mu?
Hayir klomen ile tedaviden sonra bayılacaksınız söyledi doktorMerhaba size birşey soracağım klomen tedavisinden önce eşinizin sperm değerlerine bakildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?