Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba estrofem ne işe yarıyor acaba banada doktor yazdı da hormon ilacı sanırım okuduğum kadarıylaBende dün Estrofem Klomen başladım haftaya cuma kontrol var :) okuyorum konuları baya kalan var hamile ilk ay da olmasa da . Adetin 4.gunu başladım ben ilaca. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
Doktoruma sordum rahim duvarı kalinlastirirmis bir de embriyonun rahimde tutunabilmesi için yardımcı olan bir ilacmis.Canım merhaba estrofem ne işe yarıyor acaba banada doktor yazdı da hormon ilacı sanırım okuduğum kadarıyla
Evet östrojen hormoniDoktoruma sordum rahim duvarı kalinlastirirmis bir de embriyonun rahimde tutunabilmesi için yardımcı olan bir ilacmis.
Teşekkür ederimDoktoruma sordum rahim duvarı kalinlastirirmis bir de embriyonun rahimde tutunabilmesi için yardımcı olan bir ilacmis.
Diger sayfadan yazınca kendi açtığım topigi unutmuşum ben yaBende dün Estrofem Klomen başladım haftaya cuma kontrol var :) okuyorum konuları baya kalan var hamile ilk ay da olmasa da . Adetin 4.gunu başladım ben ilaca. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
Merhaba sizinde mi ilk denemeCanım merhaba estrofem ne işe yarıyor acaba banada doktor yazdı da hormon ilacı sanırım okuduğum kadarıyla
Evet canım merhabaMerhaba sizinde mi ilk deneme
Evet :) diğer taraftan yazişıyoruz hepDiger sayfadan yazınca kendi açtığım topigi unutmuşum ben ya![]()
Hep beraber ilk deneme de başarırız insAllahEvet canım merhaba
Hayirli olsun size de bizler kullandik adet günü bekliyoruz şimdi insAllah hep beraber sevinirizBende yarın başlıyorum hayrlısı artık 10 gün sonrada yumurta takibine gidicem
Amin inşallah kontrole gittinmi yumurtalar tedaviye yanıt verdimiHayirli olsun size de bizler kullandik adet günü bekliyoruz şimdi insAllah hep beraber seviniriz
Evet 2 yumurta vardi gebelik için her sey uygun dedi doktor nasip artik bekleyeceğizAmin inşallah kontrole gittinmi yumurtalar tedaviye yanıt verdimi
Ay ne güzel inşallah hayrlısı olsun artık Sendede mi pco var Önceden de yumurtlama oluyo muydu hapsızEvet 2 yumurta vardi gebelik için her sey uygun dedi doktor nasip artik bekleyeceğiz
Yok canim pko yok 2 gebeliğim de oldu hatta 2. De de cok beklemistim sebepsiz yaklaşık 1,5 sene bunda biraz hizlandiralim dedi doktor ilaci verdi isteAy ne güzel inşallah hayrlısı olsun artık Sendede mi pco var Önceden de yumurtlama oluyo muydu hapsız
Tamam bende pco var o yüzden verdiYok canim pko yok 2 gebeliğim de oldu hatta 2. De de cok beklemistim sebepsiz yaklaşık 1,5 sene bunda biraz hizlandiralim dedi doktor ilaci verdi iste