• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gebelik

berfinAk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
117
16
13
23
Merhaba kızlar ben bu ay soğan kürü ve klomen kulandm ama klomeni duzenli kulanmadm adeten hemn sonra kulanılıyormus ama bn 5.6 gün sonra basladm bide hic duzenli kulanmadm yunurtlama akıntısını gördm sadece takip etmedm yani yunurtlamadan kac gun sonra kuruluk yasadm sıfır alkıntı kasık batması ve ağrısı alt karın agrısı bel agrısı yasıyorum reglime iki gün kala test yaptm bariz negatif şimdide gecikmenin 3 gunundeyiz hla test felan yapmadm ama hla kasık ve bel agırısı çok çekiyorum acaba klomen kulandm diyemi oldu boyle fikri olan varsa yazsn

Gecikmede olduğunuz icin bence bi kere daha test yapin 10. Günde kan verin. Klomeni siz kendiiniz mi kullandınız doktor mu verdi

bana da doktorum verdi. adetin 5.gün başlayıp 6 gün boyunca olmak üzere sabah akşam kullanıyorsun. ilaç bittikten sonra 2 günde bi ilişki yaşıyorsun çünkü yumurtalar o zaman çatlıyor.

bana da doktorum verdi. adetin 5.gün başlayıp 6 gün boyunca olmak üzere sabah akşam kullanıyorsun. ilaç bittikten sonra 2 günde bi ilişki yaşıyorsun çünkü yumurtalar o zaman çatlıyor.
Kız vla ben okdr duzgn kulanmadm adet bitikten 4.5 gun basladm 3 gün kulandm

Back
X