E
EU3
Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba aranızda veya çevrenizde şeker hastası olup sağlıklı bebeği olan varmı bilgi verirseniz çok sevinirim
fisfisfis:sm_confused:cANIM ben yardımcı olamıycam çünkü çevremde yokk hiçç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba aranızda veya çevrenizde şeker hastası olup sağlıklı bebeği olan varmı bilgi verirseniz çok sevinirim
selam lar birkaç gündür yoktum sizleri çok özledim bu bebek olayı bilmeden bende aşırı derecede sıkıntı yapmış mide kanaması geçirdim
canım geçmiş olsun ya cok üzüldüm....Allahım şifa versin.....Ya gerçekten biz bu bebek olayını cok stres yapıyoruz...En iyisi tevekkül etmek.....Bende bugün kan tahlili yaptırdım tekrar negatif....Adette olmadım dr.umda söktürücü verdi....Artık bundan sonra bu bebek olayını kafaya takmıyoruz....Canım tekrar geçmiş olsun:teselli:
minikcan naber canım özelden mesajımı aldın mı?
Arkadaşlar rahim filmi maliyeti ne kadar çektiren varsa lütfen yazabilirmisiniz?
selam lar birkaç gündür yoktum sizleri çok özledim bu bebek olayı bilmeden bende aşırı derecede sıkıntı yapmış mide kanaması geçirdim
slm arkadaşlar ben okada uzun zamandır girmiyordumki artık tedaviyi ilaçları herseyi beşverdim hayatı yaşıyordum geen hafta aci hastaneye gittim ve düşük yaptıgımı ögrendim hiç haberim olmadan bir gün bile gebe oldugumu bilmeden canim yaniyor arkadaşlar benim yüzünden ihmalligim yuzunden düştü bu acının tarifi yokk
Arkadaşlar rahim filmi maliyeti ne kadar çektiren varsa lütfen yazabilirmisiniz?
stresten olmuş ama şuan dah iyiym basit bir üşütme zannetim ama neler geldi başıma eşimde mahvoldu :çok üzgünüm: