• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar bu kadar üzülmeyin allah verirse hayırlısını versin benim gibi olubda kucağı boş kalmakda var allah birgün hepinizin muradını verir inşallah

selam lar birkaç gündür yoktum sizleri çok özledim bu bebek olayı bilmeden bende aşırı derecede sıkıntı yapmış mide kanaması geçirdim

canım geçmiş olsun ya cok üzüldüm....Allahım şifa versin.....Ya gerçekten biz bu bebek olayını cok stres yapıyoruz...En iyisi tevekkül etmek.....Bende bugün kan tahlili yaptırdım tekrar negatif....Adette olmadım dr.umda söktürücü verdi....Artık bundan sonra bu bebek olayını kafaya takmıyoruz....Canım tekrar geçmiş olsun:teselli:

GÜLCAN beni listeden silebilirsin söktürücüyü kullanıyım ondan sonra yeni adet tarihimi veririm canım....

slm arkadaşlar ben okada uzun zamandır girmiyordumki artık tedaviyi ilaçları herseyi beşverdim hayatı yaşıyordum geen hafta aci hastaneye gittim ve düşük yaptıgımı ögrendim hiç haberim olmadan bir gün bile gebe oldugumu bilmeden canim yaniyor arkadaşlar benim yüzünden ihmalligim yuzunden düştü bu acının tarifi yokk

canım geçmiş olsun ya cok üzüldüm....Allahım şifa versin.....Ya gerçekten biz bu bebek olayını cok stres yapıyoruz...En iyisi tevekkül etmek.....Bende bugün kan tahlili yaptırdım tekrar negatif....Adette olmadım dr.umda söktürücü verdi....Artık bundan sonra bu bebek olayını kafaya takmıyoruz....Canım tekrar geçmiş olsun:teselli:

canım teşekkürler allah kimsenin başına vermesin çok kötü bir durum

minikcan naber canım özelden mesajımı aldın mı?

Arkadaşlar rahim filmi maliyeti ne kadar çektiren varsa lütfen yazabilirmisiniz?

canım arkadasım ben özelden cevap yazdım ayın 27.sinde okumadın herhalde....ben rahim filmi çektirdim ama artı benim kanallar tıkalı olduğu için 2 tüpüde açtı doktorum toplam 330 tl aldı...Ama anestezi olmadan yaptı cok acı çektim...sana ve tüm arkadaşlara tavsiyem muhakkak anestezi yaptırın...

arkadaşlar bir sorum olcak ben iki kere klomen kullandım fakat gebe kalamadım.. ben çatlatma iğnesi yaptırmadım. yaptırınca şansımız artıyormu yada yaptırmaynca klomenin etkisi azalıyormu

slm arkadaşlar ben okada uzun zamandır girmiyordumki artık tedaviyi ilaçları herseyi beşverdim hayatı yaşıyordum geen hafta aci hastaneye gittim ve düşük yaptıgımı ögrendim hiç haberim olmadan bir gün bile gebe oldugumu bilmeden canim yaniyor arkadaşlar benim yüzünden ihmalligim yuzunden düştü bu acının tarifi yokk

gecmıs olsun ..rabbım inşallah yıne yenıden bır bebış nasip eder

Ben bu kolomen ve çatlatma iğnesinin adını bile duymak istemiyorum arkadaşlar doktorunuzu iyi seçin teşhis çok önemli bazıları boşuna zaman kaybettiriyorlar..

stresten olmuş ama şuan dah iyiym basit bir üşütme zannetim ama neler geldi başıma eşimde mahvoldu :çok üzgünüm:

canım çok gemiş olsun tatlım yaa yapma bak böyle...bir yerde bir yazı okumuştum ...rahimde bir hormonun ürettiği bir salgı varmış beyinden gelen yani beyinin emirleriyle salgılanan bir salgıymış biz eğer moralimiz yerinde herşeye olumlu bakıyor ve bebek için hazır hissediyorsak beyin rahime "ben bebebk sahibi olmaya hazırım sen de hazır ol " emri veriyormuş ve rahim duvarı kalınlaşarak kendini hazırlıyormuş....ama stres ortamında beyin bunu negatif algılıyormuş .... o nedenle de istediğin kadar ilaç kullan tedavi ol psikolojin hazır değilse sonuç negatif...bırak kendini biraz esnek ve rahat ol tatlım..üzme kendini ve harab etmee...allah sağlık versin...

Back
X