E
EU3
Ziyaretçi
Öpüyorum canımm daha sık uğramaya çalışşŞenizEvet canımm harikaa bir tatil yaptım bu ayyy aynen okuduğun gibi:roflol::roflol::roflol:Günaydın kızlaaarr. Herkese hayırlı haftalar, güzel haberler diliyorum.
PAMUKSEL ve SERENAY çokk tebrik ederim arkadaşlar. Allah tamamına erdirsin. Sağ salim kucağınıza almayı, mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşalllaahh.
BALSURATLIIIMMopuyorumnanaktan Canııımm. Merhaba hayatım. Ayol sabahtan beri geçmiş sayfaları okuyordum. Biliyorsun hafta sonları giremiyorum nete. Ben adet söktürücü kullanıyorum tatlım. Ferlutal diye bi ilac verdi doktorum. Kan tahlili yaptırmıştım en son, her zamanki gibi 0,5 çıktı sonuçççşakkıdı Şimdi de adet olmaya çalışıyorum anlayacağın. Sen acayip bir ara vermişsin bu ay okuduğum kadarıyla.:roflol: olsun bu ay da tatil yap şekerim.
yİNE DİNLEMEDİN beni delü kız hadii sonucu bekliyorrzzz.Ama yine erken yaptırdınnn :)Mrb arkadaşlarım inanın ben dayanamadım. Bugün 11. gün ve kan vermeye gidiyorum. Yoksa heyecandan öleceğim oldumu olmadımı. Hepiniz bana dua edin ne olur bolca.
Balsuraatttttt gene dayanamadım ben :)