Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeyhat canım senin kaçıncı ayın klomende ? Sinir yapıyor mu sana?
neden canın sıkılıyor?öfff canım sıkılıyor..
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu:çok üzgünüm:
neden canın sıkılıyor?
alminas merhaba , hisleirni çok iyi anlıyorum..bende geçen ay öyleydim..içimde tuhaf bir şekilde yok yaaa öylesine gidiyorum işte deim. o kadar çok test yaptım ki kendim bu kez yapmıcam ya doktordan duyayım hamişsem dedim...doktorda söyleye söyleye yumurtançatlamamış dedi..görüntüyü çıkış olarak verdi ki yumurtam olmuş portakal...dev gibiydi...bu ayda o yumurtanın çatlayabildiğini ve döllenmiş olabileceğini hiiiiiiiiç sanmıyorummmmm yine umutsuuzm ama bazen de diyorum ki yaa umutsuzum ama ya bu kez varsa ve ben böyleyim diye beni sevindirmek için geliyorsa ...???
belki bende tutmadı bu tez ama sende tutabilir...haydi hemen git ve doktora görün..bize de güzel haberlerinigetir...
canım bende ist. anadoludayım..maltepedeyim...ihracat ve operasyon müdürüyüm bir ihracat firmsında. . komşuyuz:)
görüşürüzz güzel habelerle gelllll
slm ben geldım.dr um baktı 7 tane yumosum olmus gelısmemısler sadece bırı 14 dıger 16 mm de kalmıs buyumemısler ıgnemı yarın aksam yapacakmıs bugun yapmadı buaydan umudum yok tutmaz dedı yanı bu ay ben fosumm benden umıdınız olmasın
alminas bugün kaçıncı günün bence akşam ve gece sahura kalktığında 1'er tane daha klomen yut.biliyosun yumurtalar zamanı geldiğinde birden büyür.ama yumurta sayın mükemmel.ben 2 yumurtayı geçemedim hiç.
maalesef dirençliymişim doktorum öyle söylemişti bu ayda beklemiyordu sadece 2 tane 16 santimlik yumurtam olmuştu ama olunca oluyor bazı şeyler kısmet meselesi Rabbim rahimlerimize emretti olacaksa olacak yada olmayacak ama isteyen herkes olur inşallah(anne)
bak alminas sana kardelensevalin yazısını kopyaladım.allahtan umut kesilmez.
benım genelde 15.gun catlamaya hazır olup catlıyor hadı olsunda 18 mm olsun dahada buyumezkı dr umun hıc umıdı yok bu ay tutmaz kesınlıkle dedı
evet gordum sagol canım allah allah nıye bana oyle dedı o zaman olmaz dıye kafama takıldı belkı sansı cok az umıt edıp hayal kırıklıgı yasamayayım dıye kotuye hazırlamıs olabılır benıCADIARZU